banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 07:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2006, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
drove84 je napisao:
Svidjela mu se kuca pa ju je kupio i nema se tu sta vise pricati.Zar nije bolje da ju neko ko ima "sredstava"renovira i sredi nego da i dalje propada i da je vandali unistavaju!?

Savrshen odgovor...!!! Slazem se.... Ne znam tachno ko je lik koji je kupio kuci, trebala bih se raspitati...... Al u svakom sluchaju, bolje da je sredjena nego da propada....
drove84 je napisao:
U Banjaluci ljudi samo sjede i gledaju ko se kako ponasa i ko koliko ima para.VI meni sad recite da to nije ljubomora?!Zasto se ne potrudite malo pa sami postanete "baje"!?!

Da, da i DA!!!!! Koje je ovo sranje od grada... Malo se drukchije obuchesh, odmah se svi okrecu..... Koje selo! Koji uzas! A za pare... No comment... Svako svakom zavidi... Bem ti pare.... Svi ih mogu zaraditi....Ali, da.... Niko nece da se trudi, svi hoce zdravo za gotovo.... E pa ne moze.... A u ovom krkanluku nikom ochito nije do zavrshavanja faxa, a kamo li da se usavrshavaju u inostranstvu... Uchenje je izashlo iz mode, ajmo krkanluk!!
drove84 je napisao:
Ako se covijek citav zivot mucio i radio ja mislim da zasluzuje da ima ovo sto ima.To se ne odnosi samo na doticnog vec i na ostale ljude koji su svojim radom stekli to sto imaju.Znam da ima i onih koji su ilegalnim putem dosli do toga ali svejedno ne mozete pricati o tome ako ne znate ko su ti ljudi.

Za njega takodje ne znam, ali se slazem da ako se neko trudi i radi i treba da ima.... A ljubomorne ljude ne podnosim... Shta te boli kita ko shta ima, otkud mu itd. Gledaj svoja posla!! Uf, sad sam se razestila..... :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2006, 20:20 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Mar 2006, 18:09
Ma da.Pricaju o covjeku a veze nemaju.Danas su svi oni sto imaju para "dziberi"i "baje"...Sta koga boli uvo ko koliko ima u dzepu!?
Ja cjenim sve one koji su postigli nesto u svom zivotu.
I smatram da se niko ne moze analizirati kao osoba na osnovu materijalnog.Mislim,ne mozes pricati o nekome koga nikad nisi upoznao.

Poslednji put menjao drove84 dana 27 Mar 2006, 20:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Mar 2006, 20:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2005, 11:20
Tako Je :D Ajd sad me nazovi :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 43 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]