@ DISEL:
Ne kontam!

Ovaj odgovor je za stub srama! Ode li se na casove srpskog ponekad?
Citiraj:
Domicilno stanovnistvo u svakom slucaju je ispusilo,Seljaci su dobili sve,ali njima izgleda nije nikad dosta.....
Ali eto vidim neki pomak.....Davidovic se odlucio ove izborne godine da da sredstva za renoviranje incelovog bazena.. a takodje se pravi i Aquana na vojnom igralistu. Sad se sjetio da gradu fali bazen...
Ma odakle je doslo domicilno stanovnistvo??? O cemu vi govorite ljudi?
Pa od 41-45 ubijeno je 2/3 stanovnistva grada! Sta mislite, da su vam babe i djedovi sa lipe na asfalt pali? Ili se materijalizovali sami od sebe u gradu? A gradu ne fali jebeni bazen, niti mu treba usrana "Aquana", ma sta to ime znacilo!!! Gradu trebaju skole, putevi, rasvjeta, bolinica, toplovod,..... jebem vas blentave, pa u gradu je u zadnjih 30 godina sagradjena jedna skola, toplovod nije dirnut od kada je postavljen!
Citiraj:
Banjaluka je bila grad i bice uvijek,lako je vama pljuvati po BL kad vas nista ne veze nikad niste bili na stadioonu BORCA ,plakali kad izgubi na rukometu kad smo bili prvaci evrope ,nikad niste gledali boksere SLAVIJE nikad se niste kupali na VRBASU jer vam je leden ,niste vozili DAJAKOM,znate za KASTEL samo kad su neke seljacke zabave itd itd BANJALUKA BANJALUCANIMA ps vama ako se BANJALUKA ne svidja vratite se odakle ste i dosli.
Ti si kao iz Banjaluke? Ma ajde de! Nek si! Vidim i ti se potrudio da naglasis sta su to "simboli" grada. Jebes LIPE, PARKOVE, STARE ZGRADE, bitno je da mozes da se kupas u usranom i upisanom Vrbasu, da se setas po razvaljenom Kastelu, i da ides da gledas Borac. Ne dao Bog, da pokupis smece na plazi, nisi smecar! Ili da okupis "raju" pa da pocistite sprice sa Kastela! Znas samo da seres BL Banjalucanima. A taj si koliko sam ja iz Nepala.
Citiraj:
Svidja mi se park, bice super.
Lep, u lepu pizdu materinu!
Kako je samo taj beton topao!!!!
Citiraj:
Zaposlio raju iz BL sto imaju fakultet a sjede kuci i nemaju posla.Rastjerao sve koji su se doselili nakon '91 i oslobodio radna mjesta.Za pocetak dovoljnno.
Ma da!!! Nije bilo dosta tjeranja, ajde jos malo!!! Ti mislis da ce se radna mjesta tako otvoriti, eee dijete!
Inace je zanimljiva ta teorija o tjeranju i radnim mjestima, mislim da je neki cova to probao, negdje oko '39-'45!
Inace, malo dodjite sebi....Obratite paznju na svoje nadimke, potpise i odgovore... Zamislite se dobro i upitajte se "Da li ste stvarno toliko podlozni da budete robovi?", a jeste, na zalost. E pa robovi, zabite se u....