banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 20:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Sep 2005, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
nije problem u kravama i konjima.... vec je problem u tome sto u toj zabiti ti nadje policajca...

A_Girl je napisao:
..ODJEBITE OD PASA1

a jaka ti je podrska! djevojka je bash kulturna! ;)

btw
nisam cuo da je neki covjek napao i izgrizao psa... dok sam za obrnute slucajeve cuo! :roll:

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2005, 13:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Mar 2004, 21:48
joj kretenluka...ne nije nijedan covjek ugrizao psa ali jeste ubio psa, uglavnom bez razkloga, a tu nema nista reci nego Odj.. od psa ako te ne dira i ako je na povodcu...moji psi ili neki koje znam su bolje odgojeni od vecine djece koju vidjam..a to da mi slucajni prolaznik ili policajac dok vozim pse u autu nesto prigovori, pa bas nista drugo nemam reci nego ODJ... kad vi pisate iza zgrade to je ok, a kad moj pas pisa 100 m od naselja to je frka...ma mucite mi se (btw neki od nas i kupe kaku svog psa pa neki od vas to prokomentarisu sa 'jel to kuci na sto nosis' pa ko je primitivan ne znam ja) samo ponavljam da Od. .te 8)
Malo edukacije na drzanje i tolerisanje domacih zivotinja i kucnih ljubimaca nije na odmet ... a do tad ... (da se ne ponavljam) 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Sep 2005, 14:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Naziv teme: policijske kontrole :glasses5: :iroc:

Off topic: psi :dog: :grommit:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2005, 06:38 
A_Girl je napisao:
joj kretenluka...ne nije nijedan covjek ugrizao psa ali jeste ubio psa, uglavnom bez razkloga

Pa neki nisu ubijali bez razloga... :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2005, 07:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:00
A_Girl je napisao:
...ODJEBITE OD PASA1

... i josh se pitash shto te zaustavljaju ? Dobro je dok te ne krenu istresati iz gaca ... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2005, 07:55 
Početnik
Početnik

ma mozete vi meni svi laganicevic ... ruzno je psovati) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2005, 07:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Mozhe stara! Evo ja cu prvi ... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Sep 2005, 19:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
meni dosta i lizancic u odsutnosti laganovica

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2005, 06:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
autohton je napisao:
meni dosta i lizancic u odsutnosti laganovica

ma nempj, vi bi lizancic, pa zato 'mala' i ima kera da ne ganja ko ce .... :wink: zato ga i brani toliko........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2005, 07:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

:laughing3: animalno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2005, 11:51 
Pripravnik
Pripravnik

u jednom azilu za pse razgovaraju pudlica ,doga i doberman......
pita doberman pudlicu zasto je zavrsila u azilu,a pudlica kaze.....znas ja sam vec stara,stalno mi je zima ,nekontrolisano piskim i kakim po kuci
pa me je gazdarica odlucila ovde u azil dovesti da me ubiju spricom.....
gleda doga pudlicu i zamisljeno odgovori...hm..nije dobro....i upita uplasenog dobermana kako je on zaglavio u azilu.....pa ovaj ni sam ne znam ,nakaslja se doberman....prosle sedmice sam dva puta ugrizo postara za nogu pa se moj gazda uprpo da i njega necu ugristi pa me strpo u gepek i doveo ovde u azil da me ubiju inekcijom...kroz suze odgovori doberman.....................doga opet zamisljeno kao u sebi promrlja...hm hm nije dobro,nije dobro........doberman poslije nekoliko trenutaka upita dogu....sigurno si i ti napravio vece sranje........
da rece doga...juce gazdarica prostirala ves po striku ,ja je gledam kako to radi,kad odjednom ispade joj stipaljka,....kad se sagela da dohvati stipaljku vidim da je bez gacica....u sekundi skocim i pocnem da je guzim
.................uuuuuuu rekose pudlica i doberman ...tebi isto inekcija ne gine
.........ma ne samouvjereno ce doga ....mene je gazdarica dovela u azil da
mi podrezu nokte................................................................

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2005, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
sto se tice policije u gradu jedan od zadataka im je da drze do bezbjednosti gradjana. postovana A-girl neko se osjeca ugrozenim ako vidi lopova koji krade, neko ako vidi djecaka kojem je tata kupio BMW M3 da juri ulicama a neko ako vidi psa od 100 kila da ide slobodan bez korpe. zato se od policije trazi da hapsi lopove, pise kazne manijacima koji voze brzo i da kaznjavaju one koji vode pse bez KORPE. pazi pse imam od kada sam se rodio i volim ih vise nego 99% ljudi ali postujem te ljude i njihov strah od pasa. tako trebas i ti da se ponasas ako hoces da te ljudi ne salju u pizdu materinu ili da ti psa sutiraju nogom kad naleti na njih.

vidi se da si sa nekog brda sisla gdje je strah od medvjeda presudan i gdje se o psima i ne razmislja kao o potencijlnoj opasnosti.

p.s. skoro sam citao da je u Zagrebu recimo postalo nemoguce da se dijete izvede u park od silnog pseceg izmeta. nadam se da i ovde nece biti tako. nemoj samo da paradirade ulicama da se dozvoli sranje gdje ko hoce. recimo neki "shitparade"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Sep 2005, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
mene je ovde u becu to toliko izivciralo kako se vlasnici pasa nonsalanto okrenu od pseceg izmeta koji je njegov ljubimac nacio prije nekoliko sekundi, da mi je doslo da se skinem na sred ulice i poserem! siguran sam da bi tad svi rekli da sam nenormalan! ali meni je govno govno! pa makar i muvlje!

e sad sam se sjetio! da sam ja policajac znas sta bi ti ja uradio sa psom koji se upravo posrao? natjerao bi te da obema nogama ugazis u to govno(i da onda josh dobro promrljas noge u govnetu) i onda te otpratio do kuce i natjerao da obuven udjes u svoj stan!

@A_Girl
nek govna tvoga i drugih pasa ODJEBU OD MOJIH CIPELA!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 01:01 
Pripravnik
Pripravnik

ko izmisli i uvede u zakon pemparspelene za cuku svih vrsta mogao bi
postat bogat .....
kod nas ti je to sa cukama toliko izmjesano da se vise ne zna ni rod ni pasmina .......kad u kucanji sto jure samo jednu kuju imas deset vrsta a
na svakom po ko zna podvrsta .....pa sad ti vjeruj cuki ako je na lancu i
bez brnjice....ucestali su napadi pasa na malu djecu bez ikakvog povoda
cini mi se ona mjesavina boksera i buldoga ...a da sam ja policajac ja bi
prisao toj djevojci kojoj se pas posro na sred ulice ,objasnio po kojem clanu je napravila prekrsaj ,i lijepo joj pozelio dalje ugodan dan a onako usput nabacio da mi se smjena skoro blizi kraju pa smo mogli negdje na jagnjetinu i mrzlu pivu....naravno da ce clan taj i taj po zakonu biti pocjepan nakon ugodne provedene smjene pod nekom lozom u poznatoj kafani.......i naravno poceso bi se po glavi nakon sto bi skinuo policijsku kapu i raskopco dugmad na kosulji koja me zestoko stezu..............

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 01:09 
Pripravnik
Pripravnik

da i ovo sam jos htio reci...........njenog voljenog ljubimca vjerovatno sarplaninca bi odveo kratko u neku radionu gdje mi je gazda jaran uzeo
sprej i napisao na njemu .....pazi ujeda kroz brnjicu mad na sebi i nema
brnjicu.............ma u stvari ja nikad ne bi bio policajac sta ja to pricam...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 13:01 
Početnik
Početnik

uh jeste se 'pristavili' ...A girl vodi svoje pse na povodcu, kupi kaku i normalno da cu verbalno reagovati ko mi zapne za pse ... OT.. pa ne odgovaram ja za lutalice i sranje drugih pasa .. ajte sad laganicevic jos jednom ... nepismeni ili cisto ignorantni ...laganicevic . .enjoy the day 8) poor babies

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 13:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma ja bi uzeo onaj jogurt i sve im u facu stres'o ... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Sep 2005, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
evo danas opet isto mjesto drugi drotovi
sifra 105 :P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 58 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]