banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 05:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 231 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2005, 01:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Hase Komadant je napisao:
Uhhhh!!! Jakog saobravaja puno je narod poslovan dole. Pa nije Banjaluka Chigago ili Nujork.

nije ali radimo na tome covjece.. vidis da se prekopalo pola banjaluke. bice ovo metropola ja vam kazem samo da se rijesimo seljaka koji se tuku oko medje i traze za 5 kvadrata 100 000KM i trosoban stan na krovu Boske

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2005, 21:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Maj 2005, 19:06
Draco_Malfoy je napisao:
... A + prolazi saobracaj iz Hrvatske, nije bas svako rad da da 100km da ide novim autoputem, a usteda je svega sat-dva...

Po pitanju auto puta Zagreb -Split samo da ti kazem da kosta 120 kuna i mislim da i nije neka pljacka .Onako nesto RS moze samo sanjati.Popravit ce vam tih nekoliko kilometara a pokvariti (skretanjem saobracaja) tri puta vise .Ali to nema veze nek se samo ko fol nesto izgraduje.
Selam

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2005, 08:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Avg 2005, 09:10
Vala bas,nije Banjaluka NY..bas jednom gledajuci webcam na Trgu primjetim kako je vrlo malo auta prolazi marsalovom (Main street..koje je vec ime)...to je zrno poreduci sa prometom po americkim gradovims.
Citam da autoput blizu Splita saobraca oko 40,000 auta dnevno..a ja zivim pored ulice gdje prodje dnevno 65.000 pa sad racunaj.
A i nije glavna,jer ima ih jos 20-tak.
Nego glavni fazon u Americi je dobra infrakstutura,puteva ima milion,5-6 autoputeva,te magistralnih,opstinskih itd itd
Ogromna razlika,ako postoje dobri putevi ljudi ce i dolaziti,prolaziti..ako je lose ko ce tu da saobraca,svi ce izbjegavati i ici boljom trasom.
Eh sada ima i istine u sigurnosti i osjecaju,al to je krivica ljudi u Banjaluci..sto mi je prilicno glupo da furaju "republiku srpsku" a istovremeno hoce da "stranci" posjecuju....Ne volim druge al hocemo da dolaze.
Banjaluka ako hoce da napreduje mora da postane OTVORENI grad u svakom smislu,inace samo fantazije u vezi napretka.

Nego zalosno mi izgleda Tranzit,kad se sjetim da je nekada bila "glavna dzada".

Ko djeca smo bacali grudve,kestenje,glinu pa cak i kamencice kad su prolazili "turisti"...E jes bila zabava,dok nas niej natjerao jedan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2005, 13:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
Ha ha. Ona ulica u Rosuljama, ne da neće izdržati 3 mjeseca, nego neće ni jedan. Ko je prošao onuda zna o čemu pričam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2005, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
selam je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:
... A + prolazi saobracaj iz Hrvatske, nije bas svako rad da da 100km da ide novim autoputem, a usteda je svega sat-dva...

Po pitanju auto puta Zagreb -Split samo da ti kazem da kosta 120 kuna i mislim da i nije neka pljacka .Onako nesto RS moze samo sanjati.Popravit ce vam tih nekoliko kilometara a pokvariti (skretanjem saobracaja) tri puta vise .Ali to nema veze nek se samo ko fol nesto izgraduje.
Selam

Kosta 150 kuna.
I skupo je, sta mislis koliko domacih ide tim putem :)?
Plus, dodaj jos 11 kn ako ides preko Maribora za dionicu do Krapine i saberi da je to preko 20€.
To je za domace gorivo u jednom pravcu... ;)
Cesta je super ali su im kriticne tacke dva tunela. Evo ljetos je bilo kolona i do 20 km. Iz Sibenika se stize jedno sat i po brze do ZG nego magistralom a o kvalitetu voznje da ne govorim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2005, 15:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
Bostech2000 je napisao:
Vala bas,nije Banjaluka NY..bas jednom gledajuci webcam na Trgu primjetim kako je vrlo malo auta prolazi marsalovom (Main street..koje je vec ime)...to je zrno poreduci sa prometom po americkim gradovims.

a mi ovde zivimo u zabludi i kontamo da nam je saobracaj ko u NY i u USA!!!

shto reche narodna: svaka koja ostane, zlata vredi!"
ko je pametan, skontace!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2005, 17:49 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
da ja se jos pitam zasto ce im kip slobode u centru. vidim ja jos rade one table sa natpisima "obrodosli u evropski NY"

poenta je da se pravi traznzit jer frekvencija saobracaja poprilicno prevazilazi kapacitete sadasnjeg tranzita. i ko ti je samo rekao da ovde ne vole strance? ovde ne volimo glupe nacionaliste kao sto ste vi a za normalne ljude ce uvijek biti mjesta i prijateljska ruka ce im biti pruzena.

kao sto gazda rece prodji sa nacistickom majicom kroz moskvu ili neki poljski grad pa reci da su i oni stoka jer ne voli takve strance :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2005, 20:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Avg 2005, 09:10
Nemoj pretjerivati,kao prvo slabo sam ti ja "nacionalista",poredjuci sa prosjecnim Balkancem dodjem ti kao tip veoma otvorenih pogleda na zivot.
Kao sto rekoh,treba malo proputovati da bi se shvatilo malo o zivotu....Ja imam pravo da izrazim svoje misljenje (kao i svi ostali ljudi) a da zato nemoram da "odgovaram",da koji slucajem moram razmisljati hoce li me ko napasti,banirati i sta vec zbog slobode govora.
Kad je sloboda razmisljanja i govora,Balkan je inace lose mjesto (mada i ostale europske zemlje nisu mnogo bolje).
Eto i u zagrabu su pretukli frajera sto je nosio dres Zvijezde...za tako sto nema izgovora...On bi kao covjek imao puno pravo da seta sa tim dresom gdje pozeli...al hajde to pojasni ljudima na Balkanu.

Ovo je prvi forum banjalucki da vidim da je otvoreniji i demokraticniji...proedjuci sa ostalim na kojim sam bio gdje vlada strava i uzas,Fidel Kastro bi bio ponosan na takve ljude.

Realnost je da Balkan i dalje je neotvoren za svijet,da nema recimo Pedija i Co,nebi ni ovoliko bilo demokracije.

A i nacionalizam je demokratija sve dok ne predje u otvorene prijetnje,bilo fizicke ili verbalne kada postaje kriminalno djelo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2005, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Probaj ti druze otici u Compton sa bilo kakvom majicom ili dresom,pa cu te pitati kako ces proci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2005, 23:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
mangia je napisao:
ko ti je samo rekao da ovde ne vole strance? ovde ne volimo glupe nacionaliste kao sto ste vi a za normalne ljude ce uvijek biti mjesta i prijateljska ruka ce im biti pruzena.

kao sto gazda rece prodji sa nacistickom majicom kroz moskvu ili neki poljski grad pa reci da su i oni stoka jer ne voli takve strance :)

Potpuno se slazem, kad je neko cuo da je neko auto iz Hrvatske razbijeno il tako nesto uradjeno! Moj komsija ima sina u Hrvatskoj i sin mu dovezao auto i ovaj ga vozi vec 3 mejseca na CRO tablicama i nikad ni je imao nikakvih problema al ga ne vozi u dresu hrvatske nego gleda svoja posla i svakom dobro!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2005, 00:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Flavoure-Flave je napisao:
Probaj ti druze otici u Compton sa bilo kakvom majicom ili dresom,pa cu te pitati kako ces proci.

Daj bez tih crnackih nafuravanja, jos pocni West Coast i tako to!!! Sta da odem u dresu SCG, kao glupi crnac bi znao sta to znaci, mislis da je cuo za SCG! On ti je cuo kao nesto Evropa, Paris, tamo picke vole ici u shoping, al dalje od droge i svog prljavog grada ne zna!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2005, 00:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I da imam para za bacanje nikad nebi otisao u USA, prvo bi obisao sve pravoslavne crkve, manastire, spomenike,... po Srbiji da upoznam ljepote svoga naroda a za dalje nije bitno!!! Imam ja jednog druga tako nafur ko ti na crnce, svakim danom ga zalim sve vise i vise!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2005, 19:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
u slucaju da se napravi autoput 5c od brckog do neuma ,banjaluka ce postati slijepo crijevo jer uz ovaj autoput sto su napravili hrvati od zagreba do splita a uskoro i do dubrovnika svi pravci ogromnog broja turista iz zemalja zapadne evrope i zemalja bivseg istocnog bloka zaobilazice nas grad u velikom luku.......stvarno steta ....ove godine sam
preko manjace vozio prema moru....idealno za autoput ...kupresko polje
ko avionska pista ...skoro nikakva ulaganja za izgradnju druge trake...
na taj nacin bi se preusmjerio ogroman broj madjara ceha i poljaka pa bi
u slucaju izgradnje takvog projekta rs mogla zakaciti koju konzervu,ili da
ih kakvi hajduci urade na spavanju....prodalo bi se mnogo vise janjetine i
prasetine a usamljene benzinske pumpe bi natocile koju litru benzina vise.

uglavnom nek se gradi centar banjaluke i nek se ljudi vozaju i kruze po
gradu...nek se rezu aleje jer su ko fol oboljele ,i nek zrak mirise na olovo
iz kanti i krseva bez katalizatora....najvaznije je napraviti mravinjak od grada da izgleda da je to milionski grad ,da ljudi vide kako vlast funkcionise ,da betona i katrana ima u izobilju,a za ostalo cemo lako......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2005, 20:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
Na autoputu nemas svako 30m pumpu,vec svakih 30 KM znaci po toj tvojoj trasi rs bi zakacile neke 2-3 pumpe,nema sta argument je do jaja.A tek jagnjetina i prasetina u kombinaciji sa autoputem,jel to neki novi smisao za biznis?Ja sam cuo za naplatu putarine... A to bi inace bio autoput za gdje..???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2005, 20:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2005, 18:04
Gazda je napisao:
selam znash sta se deshava u irskoj kad neko poslije ovolikih godina mira ofira i obuche englesku majicu (provocira kao ti sad)...razbiju ga :) zato zachepi svoja sugava usta i budi sretan sto josh zivis u BL

Cuj pa ja sam ovog ljeta hodo sa dresom Bosne i Hercegovine po Banjaluci pa mi ni jedan vlah nije smijo ni pisniti. Gazda prepostavljam da zivis u Irkoj staces ti u irskoj ako si srbin???

http://www.ilahije.net/
http://www.bosnjaci.net/index.php

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2005, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Sondri je napisao:
Flavoure-Flave je napisao:

Daj bez tih crnackih nafuravanja, jos pocni West Coast i tako to!!! Sta da odem u dresu SCG, kao glupi crnac bi znao sta to znaci, mislis da je cuo za SCG! On ti je cuo kao nesto Evropa, Paris, tamo picke vole ici u shoping, al dalje od droge i svog prljavog grada ne zna!

Buraz,nije ovo crnacko nafuravanje.Nisam toliko mlad kao sto mislis. :wink: Ovo sam mu rekao samo u kontekstu "demokratije".Oni sprovode demokratiju po citavom svijetu a kod njih u dvoristu se ne smije okrenuti da te ne bi mrak pojeo....
Toliko o nafuravanju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2005, 22:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Hase Komadant je napisao:
Cuj pa ja sam ovog ljeta hodo sa dresom Bosne i Hercegovine po Banjaluci pa mi ni jedan vlah nije smijo ni pisniti. Gazda prepostavljam da zivis u Irkoj staces ti u irskoj ako si srbin???

Hase, iz kog si ti vica banuo na ovaj forum?! :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2005, 22:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
pa "Huso i HasE" valjda.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2005, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
http://img64.imageshack.us/my.php?image ... e596ev.jpg

Ima li neko snage da komentarise ovu novoizgradjenu pasarelu na raskrscu Njegoseve i tranzita?!! :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2005, 00:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2004, 06:30
Michigenac je napisao:
http://img64.imageshack.us/my.php?image=picture596ev.jpg

Ima li neko snage da komentarise ovu novoizgradjenu pasarelu na raskrscu Njegoseve i tranzita?!! :cry:

Pasarela ko pasarela! i mislim da nije bash neshto novoizgradjena

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 231 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]