Čiča iz Rogače je napisao:
Пеле Мали je napisao:
Čiča iz Rogače je napisao:
Haman ljudi čitate li vi šta vam ja pišem.....ukrajinska kriza odavno nije kriza između ukrajinaca i prorusa.Taj rat nije rat za urušavanje ili opstanak Ukrajine već borba za svjetsku prevlast.Čitav svijet se prestrojava i niko se ne obzire na moral ukrajinske vojske,niti je on nešto bitan.
Па сви су свјесни тога, ваљда. Боли само што се та борба мора одиграти на словенској земљи и што се мора прољевати словенска крв.
У сваком случају, побједа Новоруса би била први велики пораз оних што годинама мраче и облаче.
Da li ti stvarno misliš da je danas moguća opcija konačne pobjede Novorusa kao definitivnog kraha atlanske imperije
Рекао сам први велики пораз а не коначна побједа. Али то би итекако утицало на друге земље које су чланице алијансе.
Timotic je napisao:
Mozda je tako bolje, ako se sjetimo kako je bilo prosli put kad je Njemacka samostalno odlucivala.
И ја сам исто помислио.

едит, тј. допуна
Као што чилс рече, превише о Путину данас на СИенЕну. Антипутиновска расположење данас на невјероватном нивоу.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/532563/Ra ... es-porazenRasmusen: Putin će napasti i Baltik, ali moramo mu reći: Bićeš poražen!
Украјински посланик дошао на Молитвени доручак у кравати God Stop Putin

А украјинска војска и украјинци на таблицама носи натписе ПТН ХЛО, што би требало да значи Путине хуљо.
Исто се штампа по мајицама, и постаје којекакав бренд по Украјини. Има чак и пјесма Путин хуљо ола ла ла.