banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 16:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Opet si u plicaku.
Sastavni dio ratovanja je i predaja. A predaja je super jer najmanje kosta u zivotima. Predaja treba da bude sexy i privlacna.

Da crtam dalje?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Sto?

Ma nije mrdnuo ispred zadruge u Lamincima. Samo da mi je znati kako si to jadan saznao :)

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
The_new_Statesman je napisao:
Opet si u plicaku.
Sastavni dio ratovanja je i predaja. A predaja je super jer najmanje kosta u zivotima. Predaja treba da bude sexy i privlacna.

Da crtam dalje?

Не мораш ти мени ништа цртати. Због лијепог третмана у Русији на почетку рата, укропи се и јесу активно предавали.
Нема те власти ни државе која може активно контролисати сваког појединца у ратном сукобу, поготово у оваквом расулу, тј. војсци и држави у настајању. Као што сам већ рекао, то се догодило свега неколико минута након борбе. Претјерали сте у сажаљевању. Сачували су своје животе, мислим да се и сами не жале колико их ви жалите.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Besparica je napisao:
Sto?

Ma nije mrdnuo ispred zadruge u Lamincima. Samo da mi je znati kako si to jadan saznao :)

Ne znam ja gdje je on bio ali kontam da bi trebao makar 300 noci prespavati u zemunici da bi tako nesto pisao. Mislim, nema pravo niko da bije ljude ali bi bila olaksavajuca okolnost...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma kakve zemunice... Jurisao cova na kokosinjce.

Pele, vidis kako se moze razumijeti ako se malo potrudi. I ne inputiraj zaljenje tamo gdje ga nema.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma kakve zemunice... Jurisao cova na kokosinjce.

Pele, vidis kako se moze razumijeti ako se malo potrudi. I ne inputiraj zaljenje tamo gdje ga nema.

Не јеби :)
А жаљења и згражавања је било.. а они то ничим нису заслужили. Дошли су у рат, не на љетовање.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam zgrozen ljudskom gluposcu. Ponekad.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Besparica je napisao:
_Krol_ je napisao:
ako sam ista mrzio i zestoko kaznjavao u onom nasem ratu onda je to ovo sto rade zarobljenicima.....
mlatio sam,nije da nisam....ali samo srbe dezertere.....zarobljenike NIKADA.....sram ih bio i jebem im mater....ko ima slab zeludac neka ne geda
http://www.youtube.com/watch?v=Kll_DPeU ... verified=1

A koliko si ti dana proveo na frontu?

Nesto malo....sa slo i cro oko 58 mjeseci od toga u borbenim dejstvima 44 mjeseca i 21 dan ......ako je to uopste bitno

Linijasio nisam nikad...izvodio sam ofanzivna i defanzivna dejstva i odlazio....tako da zemunice nemam ni dana....otvorenog neba...stala...kuca....toga ima tu i tamo

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NdDLSzLFFrc[/youtube]

Захарченко данас о ситуацији на фронту

карта бојевих дејстава
Spoiler:
Citiraj:
Slika

и један клип о страхотама овог рата са енглеским преводом

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sTbRfkSOYi0[/youtube]

Дрзнеш ли даље?...

Poslednji put menjao Пеле Мали dana 26 Jan 2015, 21:42, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
_Krol_ je napisao:
Besparica je napisao:
_Krol_ je napisao:
ako sam ista mrzio i zestoko kaznjavao u onom nasem ratu onda je to ovo sto rade zarobljenicima.....
mlatio sam,nije da nisam....ali samo srbe dezertere.....zarobljenike NIKADA.....sram ih bio i jebem im mater....ko ima slab zeludac neka ne geda

Nesto malo....sa slo i cro oko 58 mjeseci od toga u borbenim dejstvima 44 mjeseca i 21 dan ......ako je to uopste bitno

Linijasio nisam nikad...izvodio sam ofanzivna i defanzivna dejstva i odlazio....tako da zemunice nemam ni dana....otvorenog neba...stala...kuca....toga ima tu i tamo

Svaka cast i hvala ti za to. Iskreno kazem.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka

Besparica je napisao:
_Krol_ je napisao:
Besparica je napisao:
_Krol_ je napisao:

Svaka cast i hvala ti za to. Iskreno kazem.

Nemas mi sta zahvaljivati...to je bila pored svega i moja profesija....bio sam vojnik kad je bilo lijepo biti vojnik valjalo je vratiti dug i privilegiju svom narodu...tako sam tad mislio tako i sad mislim....hvala radniku i seljaku a moja je to bila obaveza ako sam imalo drzao do morala...a drzao sam i drzacu sto se toga tice dok sam ziv.....vjerovao sam tad a vjerujem i sad da samo casno i posteno ratovanje iznosi zivu glavu iz rata.....zato me i ljuti i ljutilo me cuskanje i sta sve ne zarobljenika.....ko god je htio da mi tuce zarobljenike slao sam ga da sebi zarobi sa puskom u ruci...upadnes brate u rov ganjas se sa njima oko plotova....zarobis pa onda cuskaj a ja da ti ga dovedem na noge....e nema toga

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 22:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Citiraj:
NA ČISTOM ENGLESKOM: Out of my face, odrezao vojnik u ukrajinskoj uniformi novinarki

Ukrajinska novinarka pitala ukrajinskog vojnika šta se događa, ovaj je oterao na engleskom s američkim akcentom

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=8 ... XdJkU#t=22

http://www.kurir.rs/planeta/video-na-ci ... ak-1667314

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka

identifikovana je cijela ta grupa placenika....i taj amer i grk i francuz...cijela grupa blekvotera.....e prema ovima ne treba imati milosti.....ni mrvicu....niti je oni ocekuju

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Slika

Данас у Чешкој украјински Антонов.. тврде неки да иду у Африку али чуће се..

У Пољској националисти са постерима пољски лавов и стоп бандеровцима

Slika

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 23:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Stahanov i Donjeck danas konstantno na udaru ukrajinske artiljerije.

Donjeck - video:
https://www.youtube.com/watch?v=spuliiXn0G0

U Stahanovu se nalazi i predsjednik LNR Igor Plotnicki kako bi organizovao komandu i operativni centar. Inače, ovaj grad na sjeverozapadu LNR gotovo punih sedam dana konstantno je na udaru ukrajinske artiljerije i raketnih sistema "Grad"

https://www.youtube.com/watch?v=S7EN-qugaCQ
https://www.youtube.com/watch?v=JU8Ie0LH9p0

Ukrajnci pokušavaju probiti liniju fronta u Dokučaevsku, Krimskom, i Stanici Luganskoj.

Lifenews izvještava kako je pitanje momenta kada će Debaljcevski rejon pasti u potpuno okruženje jedinica DNR i LNR. Putne komunikacije koje povezuju ovaj grad sa Artemovskim su na udaru haubica i topova DNR. Svetlodarsk, koji se nalazi na putnom koridoru Debaljcevo-Artemovsk je još uvijek u Ukrajinskim rukama, iako se u gradu još vode brobe Velika kolona Ukrajinske vojske kreće se u pomoć snagama koje se nalaze u Debaljcevu.

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Sunce ti jebem ovi se makljaju kao da je sudnji dan.... :O

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
drug je napisao:
Ukrajnci pokušavaju probiti liniju fronta u Dokučaevsku, Krimskom, i Stanici Luganskoj.

Ti bas vjerujes ruskim medijima? Je l' ima logike da Ukrajinci napadaju i gube teritorije? :D

Takve su vijesti i kod nas bile za vrijeme rata. Nikad nismo mi napali, nego je otprilike bilo tako da su nas oni napali, mi ih potjerali, pa u naletu zauzeli...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 23:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Je l' ima karta cijele Ukrajine, da vidim ko koliko drzi?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 23:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Timotic je napisao:
drug je napisao:

Ti bas vjerujes ruskim medijima? Je l' ima logike da Ukrajinci napadaju i gube teritorije? :D

Takve su vijesti i kod nas bile za vrijeme rata. Nikad nismo mi napali, nego je otprilike bilo tako da su nas oni napali, mi ih potjerali, pa u naletu zauzeli...

Ma imam ja i Ukraina Today, još na engleskom je - dobar je ovaj Hotbird. Došao gratis uz Total risiver. :D
Potvrde oni tako s vremena, na vrijeme čak i ono što i ja napišem.

Nisu ni jedni ni drugi majke paraskeve, naravno, i nije tačno da Ukrajinci samo gube teritoriju, evo recimo večeras tvrde da su na području naselja Peski prema aerodromu, vratili izgubljeno. Isto i u Talakovki - na Mariupoljskom dijelu. Bjesni tamo rat, i sasvim je logično da se linija fronta pomjera gore-dole.

A što se tiče vijesti sa ratišta, znam ja dobro kao učesnik proteklog odbrambeno-otadžbinskog rata kako se stvari odvijaju i kako se informacije - pumpaju. Stoga, opušteno :wink:

@shakal
A evo i karta:
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2015, 07:50 
Citiraj:

Slazem se sa svim navedenim i smatram da ne treba tuci i muciti zarobljenike, ali ovog ne bih zalio da mu otkidaju dio po dio tijela...

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/529651 ... n-u-Siriji

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]