Rocker je napisao:
ovosok je napisao:
Tesko pitanje oko referenduma, na jednu ruku srbi imaju pravo da slave praznik koji oce pa bio to praznik srpskog majmuna ali na drugu ruku se bojim izolacije jer ce rs opet bit predstavljena kao ona koja rusi drzavni poredak, koja uvlaci putina gdje mu nije mjesto. RS danas ima maksimalnu autonomiju, igramo se s onim sto imamo jer nam zapad lako moze uzeti i ovo sto imamo.
Rat je vrlo moguc, Bosnjacima je mozak ispran do daske od strane njihovih medija i oni ce u slucaju rata klat i zadnjeg srbina, zabit se kamionom sa eksplozivom u srpske zgrade itd..posebno hvala r. mladicu koji nosi odgovornost za bosnjacku osvetu a kad tad ce ona doci jer se istorija ponavlja, ne samo na ovom balkanu prvo osveta turcima za zlocine, pa onda jasenovac, srebrenica..
Tesko je pitanje oko referenduma, treba odigrat hladne glave i mudro a ne onako srcem i emotivno jer u tom slucaju si donji. Srpski politicari u BiH drze ubjedljivo najvise institucija (sipa itd..) i pozicija rs-a unutar te BiH nije losa.
Citiraj:
Sretan dan republike svima, ovo je nas srpski radosni dan. Zanimljivo da tkz. bosnjaci ne vole da se slavi ovaj dan kao da smo ih mi pobili, otjerali i u masovne grobnice strpali a ne obrnuto. Sto se bune kada imaju svoja posla nije mi jasno, mozda im krivo sto nisu pozvani na rakiju i veselje.
Turcine na.... se znas cega.
Moji u porodici su svi bili i ostali Srbi. Prije dvije godine sam primio Islam, moj povratak Islamu je najljepsi dan u zivotu. Ne pijem vise, ne psujem, miran i samouvjeren lagano idem kroz zivot. Ali muslimanska vjera ne sprijecava da budem Srbin, pozivam i tebe brate da se vratis din-Islamu jer ce doci dan kada ce biti kasno a taj dan nije daleko
Jednog dana ce se svi Srbi, moj najbolji i najljepsi narod na svijetu svi vratiti Islamu i vjeri u jednog gospodara.