banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 11:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 43  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Tadic je na pocetku duela priznao da je zabrinut za BIH sto potvrdjuje ono sto sam danas napisao da je SDS krenuo novim kursom od srpske stranke prerastao u probosansku stranku.SDSu je glavni politicki cilj opstanak ovakve BIH a ovakva BIH produkuje politicku nestabilnost,ovo je zamrznuti rat,nema ekonomije,nema zaposljavanja,nema investicija dok postoji ovakva BIH.tako da je prica SDS o ekonomiji i boljoj buducnosti i opstanku BIH potpuno kontradiktorna.Iza novog kursa SDS se krije politicka prostitucija i oprtunizam.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
TnS, ludi manitu...mozda jos poneko sa foruma bi 'laaaadno bolje parirali Dodiku nego ovaj nesretnik.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Citiraj:
Imaš Djindjića, pa dobiješ Vučića koji je wannabe Djindjić, pa dobiješ Tadića iz Republike Srpske koji je wannabe Vučić. I matrix eksplodira

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
@richa

On je tele sa dve glave, Dodik ispade covjek...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
shakal je napisao:
TnS, ludi manitu...mozda jos poneko sa foruma bi 'laaaadno bolje parirali Dodiku nego ovaj nesretnik.

Je li tebi jasno koliko bi se Dodik sjebo da TnS počne govoriti u šiframa? :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neka neka, Slobo bolje zna, zadnji clanak:

Ekskluzivno: IPSOS BiH: Ognjen Tadić 53,5 % - Milorad Dodik 43,4 %; Ivanić 53,5% - Cvijanović 41,3%
http://slobodanvaskovic.blogspot.com/20 ... c-535.html

Gurati ovu pricu do izbora, nakon toga o kradji glasova..

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa to mi je bas i palo na pamet, ispreskak'o bi ga na sitno, jos ako ubaci neki svapsku rijec jer je nasu zabroravio :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
shakal je napisao:

TNS bi ga bacio u rebus, doslo bi do preopterecenja sistema. Manitu bi obrisao pod njime, i jos glanc nabacio.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Philby je napisao:
shakal je napisao:

Je li tebi jasno koliko bi se Dodik sjebo da TnS počne govoriti u šiframa? :lol:

Ajoj, zamisljam. :lol: :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Dodik prica o makroekonomiji, ovaj o 321.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:26 
Majstor
Majstor

BeckaSkola je napisao:
PKT, sta je za reci?

Nego, Bosnje 300 odgovora i 15 000 pregleda za 4 sata..
http://www.klix.ba/forum/veceras-rusimo ... 8s275.html

Zanimaju se i oni za izbore. A misljenja su tu negdje.

SDS je imao rijesenu situaciju i na kraju sjebu sve. Jako tesko ce uzeti izbore.

Zar ti stvarno mislis da nas narod odlucuje za koga glasati posle neke tv debate politicara..
50% naroda gleda ko mu je dao peMziju,invalidninu,ko je ispeko vola pod satorom u njihovom selu,ko je asfaltiro put,ko ce mu zaposliti cerku u opstinu,vladu,elektrokrajinu ili neko peto javno preduzece drugih 50% ko vise srbuje i brani nacionalne interese...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prvo bi pitao Dodu kako planira razviti strategiju izvoza metli u EU a zatim dok je protivnik na podu zadao bi zavrsni udarac pitanjem tipa: "321 kafa, ko razumije shvatice, shvatate li da sam bio u pravu"?

edit: jepse tasko

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Ko god da je Dodu pripremao - pripremio ga je bolje. Ovom jazavcu se izgleda nije moglo utuviti u glavu da se ne pali na adhominem, a na to ga je ovaj napario od pocetka i usijao se ko furuna. E moj Tadicu

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:35 
Majstor
Majstor

Hocu vam jos nesto kazati.
Nemojte se iznenaditi kad posle izbora SNSD udje u kolaciju i formira vladu sa nekim od ovih iz saveza za promjene,PDP ili SDS
Dodik pobjedjuje to je izvjesno,ali za skupstinu RS ce biti tijesno.Ko ima 42 poslanika formira vladu a Dodik mu daje mandat.Nebih iskljucio mogucnost da kupe par poslanika kao sto je to SDS uradio 2001 kad je kupio 3 mihaljicina radikala i poznatu Milosavu jakovljevic iz stranke ljepog Hareta.
Treci scenario je ulazak u kolaciju i formiranje vlade sa muslimanima i njihovom kolcijom koju je formirao NVO 1 mart koalacijom domovina,oni ce imati od 7 do 10 poslanika i mogu biti tas na vagi ali to ce narod i RS skupo kostati

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ozna je napisao:
50% naroda gleda ko mu je dao peMziju,invalidninu,ko je ispeko vola pod satorom u njihovom selu,ko je asfaltiro put,ko ce mu zaposliti cerku u opstinu,vladu,elektrokrajinu ili neko peto javno preduzece drugih 50% ko vise srbuje i brani nacionalne interese...

Misliš ko mu oduzima penziju pokojnog roditelja koji je dao život za RS, ko zajebava narod riječima "šta si došao kod mene" kad se obratiš šefu nekog odjeljenja u opštini jer su mu saradnici nepismeni, ko je borcu tri puta zaredom smanjio penziju i sve dalje? Onaj čije dijete kao student generacije nema pravo na posao nakon tri godine na birou, kome dolaze da plijene prase jer nije platio rtv taksu da bi mu se javno izdrkavali u lice?

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
Zajebao se Tadić i to se dobro zajebao.
Jebo ga onaj ko ga je posavjetovao da Dodikovom metodom pokuša da isprovocira Dodika.
Šteta za Ognjena jer sam uvjeren da se nije ovako izblamirao da bi možda i postao predsjednik ali realno ko ga jebe kad je ispao glup i sam sebe sjebao dok mu se Vožd smijao u facu i nonšalantno se češkao po nosu srednjim prstom :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:46 
Majstor
Majstor

Philby je napisao:
Misliš ko mu oduzima penziju pokojnog roditelja koji je dao život za RS, ko zajebava narod riječima "šta si došao kod mene" kad se obratiš šefu nekog odjeljenja u opštini jer su mu saradnici nepismeni, ko je borcu tri puta zaredom smanjio penziju i sve dalje? Onaj čije dijete kao student generacije nema pravo na posao nakon tri godine na birou, kome dolaze da plijene prase jer nije platio rtv taksu da bi mu se javno izdrkavali u lice?

Nema ekonomije ,nema zaposljavanja nema ekonomskog blagostanja dok smo u ovakvoj BIH..to treba saopstiti narodu
Nezavisna Srpska donosi stabilnost,donosi investicije,zaposljavanje,ekonomsko blagostanje a ovo sto trabunjaju Dodik i Tadic je demagogija

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A jesu usporili, garant ovi sa ATV ocistili staklo sto se polomilo i otisli spavati. 8)
Vjerovatno ce sutra ujutro video, posto uvijek postave. Ko prvi naidje na snimak, neka postavi.. da jos jednom vidimo zadnjih 20 sekundi duela..

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ozna je napisao:
Nezavisna Srpska donosi stabilnost,donosi investicije,zaposljavanje,ekonomsko blagostanje a ovo sto trabunjaju Dodik i Tadic je demagogija

Nezavisna? Pa postali bi gori od Kosova za tri mjeseca. Ovako razruđeni, podijeljeni fizički na dva dijela, bez mogućnosti da kontrolišeš teritoriju (nema vojske, nema sredstava da se ista stvori). Raj za kriminalce veći nego što je sad.

Što se tiče drugog dijela da pričaju šuplje to stoji. Ali narod je to zaslužio, jer srpski narod treba jebati kad dozvoli da ga ovakvi vode.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2014, 23:55 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 43  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]