filozof sa vrbasa je napisao:
forumska akcija sakupljanja vode je prosla odlicno, E-ov auto se spustio do zemlje, hvala svima
Gewinde fahrwerk.

Meni je bilo izuzetno simpatično kako si ti sjetio onih kolica i sa praktički drugog kraja grada dovukao svu onu vodu!
Daaakle...
Ja sam danas u park krenuo ovako:

Tu je voda mi je Blaf juče dao, voda od para koje je Šlager poslao, voda koju je Kasparrow juče dao, te nešto od mene i druga. Ukupno 155 litara. Osim vode, tu su bila i Čokolina i vlažne maramice koje je Kasparrow juče dao i večeras se pojavila jedna vreća odjeće ali zbilja nisam primijetio ko je to ubacio. U svakom slučaju, i nju su primili i dobro je došla. Svega treba, ljudi...
Nisam znao šta da očekujem. Došao na parking, kad ono...forumaši se skupili u tri grupe po cijelom parkingu. Kad smo se konačno skupili na jedno mjesto, ozbiljan je to konvoj bio.
Epilog:

Značiii...
A kako sam shvatio, kasnije su još neki momci (AK Crankshaft, odazvali se pozivu?) došli i donijeli još vode koju je kasnije Carman odnio na isto mjesto na koje i 800 i ja i dobio iste informacije - treba nam hemija. Predlažem četvrtak u 19h, akcija "HEMIJA".

Osim toga, Taško, Nepokoreni i Nova Varoš su stigli iz Doboja. Sačekaću da oni napišu i narišu nekaj o svojim utiscima na toj strani.
Ljudi, svi ste bili sjajni, sve nam je uspjelo!
Naročito, hvala 800. Ja sam na mahove gubio nadu, činilo mi se da se sve razvodnjava, da ni na koju stranu nećemo ništa postići, ali je ona vjerovala, gurala nas, koordinisala i davala stvarno mnogo preko realnih mogućnosti. Hvalaaa!