banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 16:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jan 2015, 17:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
_Krol_ je napisao:
ako sam ista mrzio i zestoko kaznjavao u onom nasem ratu onda je to ovo sto rade zarobljenicima.....
mlatio sam,nije da nisam....ali samo srbe dezertere.....zarobljenike NIKADA.....sram ih bio i jebem im mater....ko ima slab zeludac neka ne geda
http://www.youtube.com/watch?v=Kll_DPeU ... verified=1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6of0JZ4_PbA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
_Krol_ je napisao:
Hertzog je napisao:
Ma jebo mu ja mater, papak najobicniji... Je li on bas profesionalno vojno lice ili je neki novokomponovani vojnik... Sve mi nesto deluje da je ova druga verzija, bar po ponasanju, a koliko je pametan dovoljno govori da sve to radi pred kamerama

ma jok....koliko sam skontao....bio je vojnik po ugovoru u ukrajinskoj vojsci 2 godine ...inace Gruzijac porijeklom....on i Motorola slove za heroje ccccc

А знаш ли ко су људи које он туче? Хајде мало распитајте се о непобједивој јединици Киборги. Уосталом, у овом рату има много горих ствари. Ти киборги су мјесецима бомбардовали становнике у Доњецку. Колико је невиних људи страдало? Људи који нису војници него обични цивили и који ту живе, нису дошли с другог краја земље да се боре за њу. Шта је са онима у Одеси што их живе запалише? Има тога још а има и клипова гдје Украјинци заробе Новорусе.
Тај дан су биле велике борбе и много Гивијевих сабораца је страдало. Добро је што их не побије на лицу мјеста. Не оправдавам али разумијем.

@PKT
Немам живце да ти одговарам на тај пост и да се препирем с тобом. Од сад ћу се искључити из дискуије и постовати искључиво информације.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 19:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
PKT ti je dobro napisao, bezuslovno branis jednu stranu i ko napise nesto kontra tvojih argumenata odmah ga poklapas teskim recima...

Apsolutno je naitno koja starana ovo radi, papanski je i vecina pravih oficira ce ti to reci. Ovo rade klosari i tacka... Sta me boli sa koje su strane.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 19:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
shakal je napisao:
Pa jebote koliko su Poljaci najebali od Rusa nije im za zamjeriti nista.

Па јебо те колико су Руси и Украјинци најебали од Пољака није им за замјерити ништа.
Па да није пољског курчења и феудалних права гдје су "панови" могли да законски убију кмета ако хоће та иста Украјина је и потрчала у загрљај Русији.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 19:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Cekaj, koliko je puta Poljska dijelila Rusiju?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 19:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Cekaj, koliko je puta Poljska dijelila Rusiju?

Пар стотина година, а што?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 19:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A-haaaaaaaa.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
A-haaaaaaaa.

Сједи један!
Немаш могућности да идеш на поправни!

http://ruskarec.ru/articles/2012/11/04/rusija_slavi_400-godisnjicu_okoncanja_smutnog_doba_17845.html

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 19:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Joj :lol: Jest dobro kad covjek procita nesto pa sebi utuvi stosta u glavu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 19:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Sinny je napisao:
shakal je napisao:
A-haaaaaaaa.

Сједи један!
Немаш могућности да идеш на поправни!

http://ruskarec.ru/articles/2012/11/04/rusija_slavi_400-godisnjicu_okoncanja_smutnog_doba_17845.html

Druže, Smutno vreme je trajalo cijelih 15 godina, od 1598-1613. godine i više je posljedica dinastičkih borbi unutar same Rusije nego Poljske invazije. Kakvih par stotina godina?

EDIT
Ta trećina stanovništva koja se spominje u tekstu koji si linkovao umrla je od gladi prije Poljske invazije. Bar su to lako dostupni podaci, treba samo malo guglati.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 19:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Joj :lol: Jest dobro kad covjek procita nesto pa sebi utuvi stosta u glavu.

Не контам те.
Шта сам ја то себи утувио у главу?
Јесу ли или нису Пољаци окупирали Москву?
Прошле године је било 350 година од присаједињења Украјине Русији. За то је пришло Русима још једном ратовати с тим истим Пољацима од којих су претходних година стално пушили.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 20:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
Пеле Мали je napisao:
_Krol_ je napisao:
Hertzog je napisao:
Ma jebo mu ja mater, papak najobicniji... Je li on bas profesionalno vojno lice ili je neki novokomponovani vojnik... Sve mi nesto deluje da je ova druga verzija, bar po ponasanju, a koliko je pametan dovoljno govori da sve to radi pred kamerama

ma jok....koliko sam skontao....bio je vojnik po ugovoru u ukrajinskoj vojsci 2 godine ...inace Gruzijac porijeklom....on i Motorola slove za heroje ccccc

А знаш ли ко су људи које он туче? Хајде мало распитајте се о непобједивој јединици Киборги. Уосталом, у овом рату има много горих ствари. Ти киборги су мјесецима бомбардовали становнике у Доњецку. Колико је невиних људи страдало? Људи који нису војници него обични цивили и који ту живе, нису дошли с другог краја земље да се боре за њу. Шта је са онима у Одеси што их живе запалише? Има тога још а има и клипова гдје Украјинци заробе Новорусе.
Тај дан су биле велике борбе и много Гивијевих сабораца је страдало. Добро је што их не побије на лицу мјеста. Не оправдавам али разумијем.

@PKT
Немам живце да ти одговарам на тај пост и да се препирем с тобом. Од сад ћу се искључити из дискуије и постовати искључиво информације.

Prijatelju moj dragi.....naravno da znam ko je na snimcima....znam i ko je na snimku komandant Kiborga.....ali momentom zarobljavanja on je zarobljenik....udaranje i tjeranje da jede cinove Givija izjednacava sa tim komandantom....isto sranje drugo pakovanje.....za zlocine koje je on i njegova jedinica pocinio postoji sud pa i strijeljanje ako treba.....izivljavanje i vodanje zarobljenika po Donjecku da ih narod mlati te iste pobunjenike ne odvaja od Kiborga ni za milimetar...cini ih ist istom bagrom....zasto onda uopste ratuju i glave gube....u svakom slucaju ovi snimci u meni bude vrlo ruznu reakciju ma kakve zlocine da su pocinili......koliko god da sam na strani novorusa ovo nije u redu i svaka cast pukovniku na drzanju

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нису они нама ни до кољена у иживљавању.
Кад кажем нама мислим да сву багру са Балкана.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka

Cini ti se.....mi se nikada na mrtvima nismo izivljavali....u najgorem slucaju su ostajali na mjestu pogibije

A ostalo.....potrazi po netu pa pogledaj ali se spremi da ne spavas danima

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 20:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_Krol_ je napisao:
Пеле Мали je napisao:
_Krol_ je napisao:
Hertzog je napisao:

@PKT

Prijatelju moj dragi.....naravno da znam ko je na snimcima....znam i ko je na snimku komandant Kiborga.....ali momentom zarobljavanja on je zarobljenik....udaranje i tjeranje da jede cinove Givija izjednacava sa tim komandantom....isto sranje drugo pakovanje.....za zlocine koje je on i njegova jedinica pocinio postoji sud pa i strijeljanje ako treba.....izivljavanje i vodanje zarobljenika po Donjecku da ih narod mlati te iste pobunjenike ne odvaja od Kiborga ni za milimetar...cini ih ist istom bagrom....zasto onda uopste ratuju i glave gube....u svakom slucaju ovi snimci u meni bude vrlo ruznu reakciju ma kakve zlocine da su pocinili......koliko god da sam na strani novorusa ovo nije u redu i svaka cast pukovniku na drzanju

Иако сам рекао да нећу дискутовати, теби морам. Лијепо си одговорио, видим да пратиш ситуацију умногоме више него остали који тек тако упадну па моралишу па ћу ти одговорити на овај пост.
Моментом заробљавања он је заробљеник. Тачно. Већ сам рекао, не оправдавам али разумијем.
Прво, дигла се прича као да их млати не знам колико. Погледајмо клип опет, једна двије васпитне, ништа више ни мање него што клинци добију ових дана у полицији кад их се ухвати са џоинтом. Водање заробљеника по Доњецку да их народ види (млати је прејака ријеч) и докачи ногом у гузицу је по мени добра ствар. Дошао си са једног краја земље на други крај да се бориш. Гранатираш данима један град, уништаваш цивилне циљеве, куће, школе, паркове, домове здравља. Дођи јуначе сад да видиш шта си урадио. Лако је сједит тамо, напунит град и повући окидач и ускликнути Слава Украјини! Скоро као играње игрице само што то нажалост није. Постоје и послиједице којих ниси свијестан. Е сад ћеш бити, дођи да ти покажем шта си урадио. То је главни разлог зашто их водају пред људима по разрушеном Доњецку. То и чињеница да виде расположење мјесног народа. Да виде да тај народ није окупиран како су њима тамо наговорили него да су они окупатари. А да се не би нашао неки паметњаковић сад да каже како су они окупатори кад је то Украјина одмах ћу се оградити и рећи да су свргнули демократски изабраног предсједника.
Такође, онај који види ове клипове а мобилисан је, сигурно ће прије бирати затвор или емиграцију него да иде на ратиште. Један проценат хоће, али већина неће. И то даје резултате. По одзиву у мобилизацију се види. Мајке не желе да иду у тамо неки Донбас да купе тијела својих синова.

И да додам, био је један клип на почетку рата када оног рањеног пилота украјинског хеликоптера воде у болницу, скоро да им је криво што је рањен кад су га оборили. То је било јако лијепо од стране Новоруса. Међутим, од тад је прошло скоро годину дана и за све то вријеме један Доњецк је активно гранатиран. Људи су гинули. Неће ни они више да његују оне што их убијају. Равнодушност је нешто што долази са ратом. Свако ко обуче униформу и узме пушку у руку зна шта га можда чека. Поготово онај који осваја.

Опет кажем, Новоруси су и добри према њима. Након што су заробљени, они зовну породице, ови дођу по њих и пусте их да иду. То је редовна пракса. Нико још није био снимљен жив па онда сасвим случајно мртав.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka

Joj joj pele pratimo oba mycitymilitary izgleda....

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
_Krol_ je napisao:
ako sam ista mrzio i zestoko kaznjavao u onom nasem ratu onda je to ovo sto rade zarobljenicima.....
mlatio sam,nije da nisam....ali samo srbe dezertere.....zarobljenike NIKADA.....sram ih bio i jebem im mater....ko ima slab zeludac neka ne geda
http://www.youtube.com/watch?v=Kll_DPeU ... verified=1

A koliko si ti dana proveo na frontu?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Mene zanima koiiko ce narednih dana/mjeseci u zivotima kostati ova izivljavanja?
Pele... Pises romane, ali plitko ti to sve.

Besparice. Jadan ne bio.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Sto?

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Нек сте ви сви освјештене моралне громаде.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]