_Krol_ je napisao:
Пеле Мали je napisao:
_Krol_ je napisao:
Hertzog je napisao:
Ma jebo mu ja mater, papak najobicniji... Je li on bas profesionalno vojno lice ili je neki novokomponovani vojnik... Sve mi nesto deluje da je ova druga verzija, bar po ponasanju, a koliko je pametan dovoljno govori da sve to radi pred kamerama
ma jok....koliko sam skontao....bio je vojnik po ugovoru u ukrajinskoj vojsci 2 godine ...inace Gruzijac porijeklom....on i Motorola slove za heroje ccccc
А знаш ли ко су људи које он туче? Хајде мало распитајте се о непобједивој јединици Киборги. Уосталом, у овом рату има много горих ствари. Ти киборги су мјесецима бомбардовали становнике у Доњецку. Колико је невиних људи страдало? Људи који нису војници него обични цивили и који ту живе, нису дошли с другог краја земље да се боре за њу. Шта је са онима у Одеси што их живе запалише? Има тога још а има и клипова гдје Украјинци заробе Новорусе.
Тај дан су биле велике борбе и много Гивијевих сабораца је страдало. Добро је што их не побије на лицу мјеста. Не оправдавам али разумијем.
@PKT
Немам живце да ти одговарам на тај пост и да се препирем с тобом. Од сад ћу се искључити из дискуије и постовати искључиво информације.
Prijatelju moj dragi.....naravno da znam ko je na snimcima....znam i ko je na snimku komandant Kiborga.....ali momentom zarobljavanja on je zarobljenik....udaranje i tjeranje da jede cinove Givija izjednacava sa tim komandantom....isto sranje drugo pakovanje.....za zlocine koje je on i njegova jedinica pocinio postoji sud pa i strijeljanje ako treba.....izivljavanje i vodanje zarobljenika po Donjecku da ih narod mlati te iste pobunjenike ne odvaja od Kiborga ni za milimetar...cini ih ist istom bagrom....zasto onda uopste ratuju i glave gube....u svakom slucaju ovi snimci u meni bude vrlo ruznu reakciju ma kakve zlocine da su pocinili......koliko god da sam na strani novorusa ovo nije u redu i svaka cast pukovniku na drzanju
Иако сам рекао да нећу дискутовати, теби морам. Лијепо си одговорио, видим да пратиш ситуацију умногоме више него остали који тек тако упадну па моралишу па ћу ти одговорити на овај пост.
Моментом заробљавања он је заробљеник. Тачно. Већ сам рекао, не оправдавам али разумијем.
Прво, дигла се прича као да их млати не знам колико. Погледајмо клип опет, једна двије васпитне, ништа више ни мање него што клинци добију ових дана у полицији кад их се ухвати са џоинтом. Водање заробљеника по Доњецку да их народ види (млати је прејака ријеч) и докачи ногом у гузицу је по мени добра ствар. Дошао си са једног краја земље на други крај да се бориш. Гранатираш данима један град, уништаваш цивилне циљеве, куће, школе, паркове, домове здравља. Дођи јуначе сад да видиш шта си урадио. Лако је сједит тамо, напунит град и повући окидач и ускликнути Слава Украјини! Скоро као играње игрице само што то нажалост није. Постоје и послиједице којих ниси свијестан. Е сад ћеш бити, дођи да ти покажем шта си урадио. То је главни разлог зашто их водају пред људима по разрушеном Доњецку. То и чињеница да виде расположење мјесног народа. Да виде да тај народ није окупиран како су њима тамо наговорили него да су они окупатари. А да се не би нашао неки паметњаковић сад да каже како су они окупатори кад је то Украјина одмах ћу се оградити и рећи да су свргнули демократски изабраног предсједника.
Такође, онај који види ове клипове а мобилисан је, сигурно ће прије бирати затвор или емиграцију него да иде на ратиште. Један проценат хоће, али већина неће. И то даје резултате. По одзиву у мобилизацију се види. Мајке не желе да иду у тамо неки Донбас да купе тијела својих синова.
И да додам, био је један клип на почетку рата када оног рањеног пилота украјинског хеликоптера воде у болницу, скоро да им је криво што је рањен кад су га оборили. То је било јако лијепо од стране Новоруса. Међутим, од тад је прошло скоро годину дана и за све то вријеме један Доњецк је активно гранатиран. Људи су гинули. Неће ни они више да његују оне што их убијају. Равнодушност је нешто што долази са ратом. Свако ко обуче униформу и узме пушку у руку зна шта га можда чека. Поготово онај који осваја.
Опет кажем, Новоруси су и добри према њима. Након што су заробљени, они зовну породице, ови дођу по њих и пусте их да иду. То је редовна пракса. Нико још није био снимљен жив па онда сасвим случајно мртав.