banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 16:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jan 2015, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DdAtkzSeoVc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
PKT je napisao:
NenadV je napisao:
Definišite na koje Ukrajince mislite! Ako mislite na fašiste iz pravog sektora i ukrajinske nazi garde, bataljona Azov koji i ratuju protiv pripadnika DNR i LNR i koji ginu ne mogu reći da mi ih je žao jer nije. U Kijevu na vlasti su tajkuni i fašisti! Ako neko smatra da su mu to braća samo izvolite. Meni nisu!

E pa gledaj sine, prije ovih tajkuna fašista u Kijevu su bili tajkuni komunjare - tajkuni ko tajkuni, ne gledaju oni mnogo ideologije nego pare. Prije rata u Ukrajini se teško živilo, Ukrajinke su u cijelome svijetu poznate da se jebu za sitne pare i gole plešu u krilu, da ne idemo dalje od toga. Iako smo prošli kroz vrlo razoran rat devedesetih, nakon rata ovdje i u Ukrajini se slično živilo, u Ukrajini koja do tada nije bila ratom razorena nego je bila razorena čizmom komunizma koji je nastavio da živi u drugom obliku i poslije raspada SSSR ali je običnom narodu onemogućavao normalan život. Znači Ukrajinci su svo zlo u državi dovodili u vezu sa vlasti, što je i istina, a vlast je bila proruski orijentisana - jedini izlaz su vidjeli u tome da se okrenu zapadu koji živi u blagostanju, barem oni to tako vide. Običan Ukrajinac rat vidi na sljedeći način: zapad im želi donijeti normalan život a zli Rusi iz čiste zlobe im to ne dozvoljavaju. Još kad imamo u vidu da je zapadna propaganda daleko uvjerljivija od one ruske nije teško zaključiti otkud Ukrajincima toliki motiv da mrze Ruse.
Kod nas je rat bio drugačiji, gdje su separatističke zemlje iz blagostanja svjesno otišle u rat i propast zbog ideologije u manjoj, i djelovanja zapada u većoj mjeri, svi su doživili iskustvo iluzije zapadnog blagostanja i nama je jasno da su Ukrajinci nasjeli na zapadnu propagandu, ali oni to gledaju u fazonu: teško živimo i ne može nam biti gore, sit gladnome ne vjeruje. Oni misle da se bore za svoje dobro, oni ne znaju da su njihovi mrtvi ljudi u stvari statistika kojom profitira fašistička tajkunska vlast. Njima je to trebao neko lijepo objasniti a ne granatu među njih. Putin je mogao to sve lijepo uraditi, da je odmah po početku rata poslao vojsku u Ukrajinu i došao na granicu sa Poljskom - svijet bi planuo u verbalnom smislu, ali niko ništa konkretno ne bi preduzeo. Ovako sam uvjerenja da dug iscrpljujući rat materijalno odgovara i Putinu lično i zato mu je u interesu da se u Ukrajini gine na ovakav način, tako da ne mogu da gledam na Ruse kao na neke spasitelje i "dobro" koje se bori protiv "zla"; a pravo zlo su u ovom slučaju civili koji po starom dobrom običaju najgore najebu u ratu.

Mogli su se milion puta do sada uvjeriti kako je to kod nas bilo. Nije bilo tako davno niti smo na drugom kontinentu! Ako im nije to dovoljno mogli su uvidjeti kako je to bilo u Libiji, Iraku, Afganistanu. Šablon je uvijek isti i nažalost uvijek pali!

Narod je generalno ovca!

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Процјене о бројном стању војске Новорусије, са Украјинске стране, дакле подаци којима располаже команда у Кијеву.
Сматрају да Новруси имају 36000 људи, од којих је 8,5 хиљада наводно регуларна војска РФ.
542 тенка
990 моторних борбених возила
694 артиљерска система
4 "точка-у" система

Ево и текст једног украјинског новинара из Лавова.. нешто што нисмо имали прилике да до сад чујемо са украјинске стране.

Citiraj:
Mihail Mishishin

Možda ćemo mi zaštititi Amerikance? Da, rado ćemo se boriti, ali oni još uvijek ne žure da nas spasu. Američka vojska ne može doći u Ukrajinu. Očito je da znaju da ih ovdje čeka drugi Vijetnam ili Afganistan. Rat s Rusijom bi konačno zakopao holivudski mit o nepobjedivosti američkih marinaca.
Ovaj mit je puno skuplji za Ukrajinu, brojeći živote naših vojnika i civila. SAD su potrošile milijarde dolara za pomoć demokratskoj ukrajinskoj državi, odnosno za pomoć korumpiranim političarima, novinarima i stručnjacima, sociolozima i ekonomistima. Nekih beznačajnih pet milijardi i nije neki novac za Ameriku. Može se pripisati gubicima.
Da, tu je i plan SAD-a po kojem se Rusija mora boriti s Europom, a ne protiv njih. Oni će pokolj gledati iz daljine, sudjelujući u njemu samo u mislima, jednako kao što su učinili u Drugom svjetskom ratu. Oni će doći u Kijev, kao što su došli u Berlin i podijelili Njemačku, a da se i nisu borili protiv fašizma.
Do sada, vidim jedan jedini izlaz iz ove slijepe ulice u Ukrajini. Yatsenyuk, Turchynov i Kličko bi trebali popiti otrov i pucati u sebe, kao i Hitler i Himmler.
Samoubojstva fašističkih vođa je spasilo Nijemce i Njemačku od totalnog uništenja. Da su ukrajinski lideri domoljubi, kako što kažu da jesu, sami bi izašli iz ove igre, i tako spasili Ukrajinu i Ukrajince od smrti, potpunog ekonomskog sloma i propasti ukrajinskih gradova.

Житељи Мариопуља бјеже ка Новорусији и руској граници... излаз на запад им је затворен.
http://rusvesna.su/news/1422247116

Око 500 рудара блокирано је под земљом у руднику "Засјадко" у Доњецку, након што је граната погодила трафостаницу,
опширније: http://serbian.ruvr.ru/news/2015_01_26/ ... ecku-3457/

РКТ ... да је Путин послао војску да окупира читаву Украјину то би био почетак WWIII. И тако смо близу али то би био дефинитивно амин.
Уосталом, шта радити са земљом коју окупираш на тај начин. Стратешки и дугорочно гледано, боље им је утјерати из гузице у главу а то је оно што ће се догодити кад Украјинци схвате како су нагужени и искориштени као топовско месо. Оваквих као овај новинар горе ће с временом бити све више и више.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 14:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
NenadV je napisao:

Mogli su se milion puta do sada uvjeriti kako je to kod nas bilo. Nije bilo tako davno niti smo na drugom kontinentu! Ako im nije to dovoljno mogli su uvidjeti kako je to bilo u Libiji, Iraku, Afganistanu. Šablon je uvijek isti i nažalost uvijek pali!

Narod je generalno ovca!

Nisu oni ustali da ratuju u ime Amerike protiv Rusije nego da otjeraju kriminalnu vlast. Oni su mislili da će samo na Majdanu malo bacati petarde i kamenje i galamiti, pojma oni nisu imali da će uopšte ići ratovati protiv druge najmoćnije vojske na svijetu.

Citiraj:
Mihail Mishishin

Možda ćemo mi zaštititi Amerikance? Da, rado ćemo se boriti, ali oni još uvijek ne žure da nas spasu. Američka vojska ne može doći u Ukrajinu. Očito je da znaju da ih ovdje čeka drugi Vijetnam ili Afganistan. Rat s Rusijom bi konačno zakopao holivudski mit o nepobjedivosti američkih marinaca.

Bude li rata SADvsRusija, neće ratovati marinci, tenkovi i slične gluposti. Rat će trajati pola sata - sat i to će biti posljednji rat u istoriji planete. Tako da kada zazivate taj obračun prvo zamislite kako se vaša djeca sunčaju na nuklearnom mlazu.
Пеле Мали je napisao:

РКТ ... да је Путин послао војску да окупира читаву Украјину то би био почетак WWIII. И тако смо близу али то би био дефинитивно амин.
Уосталом, шта радити са земљом коју окупираш на тај начин. Стратешки и дугорочно гледано, боље им је утјерати из гузице у главу а то је оно што ће се догодити кад Украјинци схвате како су нагужени и искориштени као топовско месо. Оваквих као овај новинар горе ће с временом бити све више и више.

I na kraju da je zaista istina to što govoriš reakcija na aneksiju Krima ne bi bila ni približno onako mlaka kao što je bila. Da je Putin Poslao vojsku u Ukrajinu npr na zahtjev Janukoviča dok je ovaj još uvijek službeno bio predsjednik, sve bi bilo čisto kao suza, a potencijalni napad NATO-a bi bila 100% agresija.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Анексија Крима је у складу са свим тековима демократског свијета. Референдум, људи изашли, гласали и то је то. Да је војска РФ ушла у Украјину шта мислиш да би ови Мајдановци сједили и гледали? То би био крвавији рат него овај сад.

Citiraj:
Nisu oni ustali da ratuju u ime Amerike protiv Rusije nego da otjeraju kriminalnu vlast. Oni su mislili da će samo na Majdanu malo bacati petarde i kamenje i galamiti, pojma oni nisu imali da će uopšte ići ratovati protiv druge najmoćnije vojske na svijetu.

А сад су довели баш праве поштењачине на власт? Глупа ти је прича момче.

А о томе колико САД немају ништа са тим говори и чињеница да амерички генерали обучавају Украјинце и додјељују им медаље.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZxNa4wpgWL8[/youtube]

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 14:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Пеле Мали je napisao:

И све смо ближе... Ситуација се прилично ружно компликује...

http://rt.com/news/226319-putin-nato-russia-ukraine/

The Ukrainian army is essentially a ‘NATO legion’ which doesn’t pursue the national interests of Ukraine, but persists to restrict Russia, President Vladimir Putin says.

Иначе, оне рударе су извукли.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

То што је Путин рекао се не разликује много од овог што је рекао овај украјински новинар. И то је тренд и освјештење које је потребно Украјинцима и до којег ће ако Бог да доћи и тако завршити овај хаос. Украјинци су нахушкани, обећани су им куле и градови а сада виде да од тог нема ништа и да гину за ништа.
На крају ће остати само ови фанатици из батаљона Азов, Донбас, Укроп.. а пошто су то борци никаквог квалитета него само обични позери, с њима не би требало бити проблема.
Уосталом, четврти круг мобилизације је прошао неславно. Одазив је никакав. Мајке су устале свуда и бране да њихове синове шаљу на ратиште. Клипова је хрпа по интернету.

Интересантна ситуација у Дебаљцеву данас.
Армия карателей сдаётся в плен без боя, а потом оказывают помощь в ликвидации бывших союзников.

Наиме, одређени број украјинских војника се предао и онда ополченцима помогао у борби против укропа.

Данас је Путин поред ове изјаве што је окачио синип додао и да ће промјенити закон у Русији за војноспособне који пребјегну из Украјине да би избјегли мобилизацију. Наиме, садашњи рок боравка је 30 дана и онда они буду враћени назад у Украјину и опет буду послани на фронт. Вјероватно ће се тај период од 30 дана продужити.

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ванредно стање у Украјини

"In accordance with the Ukrainian Code of Civil Protection, the Cabinet of Ministers has adopted a decision to recognize an emergency situation at a state level. The Ukrainian government has decided to impose the state of emergency in the Donetsk and Lugansk Regions," Yatsenyuk is cited as saying by Interfax-Ukraine.

http://rt.com/news/226315-ukraine-state ... ncy-alert/

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 15:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Nije da nije i Poljak tukao kad je moga, pogotovo kad je bio golem i carevina.
Ne kazem da jeste ko njih Svabe i Rusi, ali jeste.
Najgori polozaj moguci.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ovi kao i Rašo. Obukao uniformu iz kolekcije jesen 1995.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 16:00 
Zato ukrajinci pravi hipsteri, moda zima-proljece 42-43....

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
ako sam ista mrzio i zestoko kaznjavao u onom nasem ratu onda je to ovo sto rade zarobljenicima.....
mlatio sam,nije da nisam....ali samo srbe dezertere.....zarobljenike NIKADA.....sram ih bio i jebem im mater....ko ima slab zeludac neka ne geda
http://www.youtube.com/watch?v=Kll_DPeU ... verified=1

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ovaj glavni lik sto ih tuce je prava klosarcina, vidi mu se na faci da je klosar koji je docekao svojih 5 minuta da se pravi vazan... Jebace mu neko mater

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2013, 17:35
Пеле Мали je napisao:
Анексија Крима је у складу са свим тековима демократског свијета. Референдум, људи изашли, гласали и то је то. Да је војска РФ ушла у Украјину шта мислиш да би ови Мајдановци сједили и гледали? То би био крвавији рат него овај сад.

А сад су довели баш праве поштењачине на власт? Глупа ти је прича момче.

А о томе колико САД немају ништа са тим говори и чињеница да амерички генерали обучавају Украјинце и додјељују им медаље.

Momče, moja glupa priča nije moja priča, nego si ti iz moje prave priče isčupao ono što ti se ne sviđa i napravio je glupom. Šta si ti ovdje? Promotor Rusije? Ne treba to njima sine, a to što radiš takve stvari i to besplatno govori dovoljno o tebi.
Otcjepljenje Krima, po međunarodnom pravu, je ilegalno, nešto kao otcjepljenje Kosova.
Da je vojska RF ušla u Ukrajinu ja ti garantujem da bi vlast dala sve od sebe da se organizuje otpor ali ja lično vjerujem da nisu Ukrajinci glupi ko Srbi pred WWII i da sa takvim zadovoljstvom odu da ginu. I ne bi to bio rat nego blickrig koji bi se završio za 7 dana, ko živ ko mrtav ali bilo bi daleko, ali daleko manje žrtava nego sad, bar civilnih. Onako bi poginuli samo oni koji žele da ratuju, što je po meni ok i to im treba dozvoliti.
Nisam ja ni napisao da su doveli poštenjačine na vlast, nego da su vjerovali da će im biti bolje ako se riješe vlasti koja je u tom trenu vladala Ukrajinom, samo ti si toliko glup a osim toga i ne da ti se čitati cijeli podugačak post nego na preskok pročitš svaki drugi ili treći red pa komentarišeš, ili sagovornika biraš pop principu: ili se apsolutno slažemo ili se apsolutno ne slažemo. Drugim riječima ili si sa mnom ili protiv mene a trećega nema, pa iskrivljujući moje postove pokušavaš da me diskvalifikuješ kao sagovornika i to ti uspijeva ali ne zbog tvog plana nego su većina forumaša Rusofili pa je svaki vid pisanja protiv Rusa udarac na njihov lični ego. Što se mene tiče podrška bilo koje strane u tom ratu je nasjedanje na propagandu. Radovanje bilo čijim žrtvama (osim stranaca koji se bore na jednoj od zaraćenih strana uključujući i naše četnike) je imbecilnost koja će nas na kraju i dovesti do WWIII.
Gdje sam ja napisao da amerika nema veze sa ratom u Ukrajini i novom vlasti.
Pa ne trebaju mi tvoji dokazi da to sam vidim, pa i da sam se probudio iz 30-godišne kome i da mi je neko reko da ratuje Rusija protiv ukrajine znao bi ko je kriv, nisam ja glup ni blizu ko ti.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka

Herc...to je Givi....komandant bataljona i potpukovnik Novorusa......kad im ovo rade pred kamerama mos misliti sta je kad ih odvedu u neki podrum...fuj

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma jebo mu ja mater, papak najobicniji... Je li on bas profesionalno vojno lice ili je neki novokomponovani vojnik... Sve mi nesto deluje da je ova druga verzija, bar po ponasanju, a koliko je pametan dovoljno govori da sve to radi pred kamerama

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka

Hertzog je napisao:
Ma jebo mu ja mater, papak najobicniji... Je li on bas profesionalno vojno lice ili je neki novokomponovani vojnik... Sve mi nesto deluje da je ova druga verzija, bar po ponasanju, a koliko je pametan dovoljno govori da sve to radi pred kamerama

ma jok....koliko sam skontao....bio je vojnik po ugovoru u ukrajinskoj vojsci 2 godine ...inace Gruzijac porijeklom....on i Motorola slove za heroje ccccc

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma vidi se ta klosarska linija, da ga hoce Ukrajinci uhvatiti, krv da propisa... Jebo ti ja mater kada mozes 4 vezana zarobljenika tako tuci

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Дешавања у Украјини, сукоб великих сила и њихов у…: http://youtu.be/yuoq4_eT0ww

Evo nasao sam link ovog Petrovica...svakako poslusati...ali ne na preskok...lagano,kad bude dosadno...ukljucite i poslusajte...traje blizu 3 sata

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2015, 17:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Rusi napravili vodku pod imenom "sankcionka" :lol:
http://gordonua.com/news/worldnews/V-Ro ... 61936.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]