banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 14:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 260  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Jul 2014, 11:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
@Taško
u tom i jest keč, traj tu andrstend
krenuli su dijeliti vaučere na osnovu štete na objektu, ali samo na objektu, ne računajući u to bijelu tehniku, namještaj i ostalo pokućstvo...
pa sad, ako ti je šteta na samom objektu veća od 5000km ti upadaš u prvi krug i dobijaš vaučer...a u drugom krugu, !za koji se uopšte ne zna da li će postojati!, će biti sve obračunato i svi će navodno dobiti vaučer
i tako ti na kraju te ujdrurme komšija do mene sa kvadraturom kuće manje od moje i lošije gradnje dobije 6000km štete, a mi kao 3700 i pritom govori mom ocu:"ne brini stari, dobićeš i ti , al' kad Mihaljica dođe na vlast"
usput, moj stari redovno glasa za onu Ivanićevu partiju jer kaže da mu se sviđa što jedini ne psuje:lol:(dakle, otpada mogućnost da, u nekom paralelnom univerzumu, glasa za mene), a ja za ekološku i tome slično :lol:

@Lolly
ti da ćutiš, ne znaš ni kako se evidentirala šteta, a pametuješ tu, kao, ti si neki insajder
:lol: i šta hoćeš, oš da se...tučemo malo, bjebe :wink: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Sep 2013, 15:21
Samo ti meni odgovori, jel ti to meni prijetis? I ko si ti da me ucutkavas?
A to sto te satra pakost sto je komsija dobio vaucer to govori samo o tebi.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 11:30 
Veteran
Veteran

Nemoj da iznosiš netačne informacije o ustrojstvu sistema koji predstavljaš, jer to direktno ide sistemu na štetu. Uputi se bar u elementarne stvari, pa se onda ističi "entuzijazmom".

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 11:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nasmjeshiti luzer je napisao:
Nemoj da iznosiš netačne informacije o ustrojstvu sistema koji predstavljaš, jer to direktno ide sistemu na štetu. Uputi se bar u elementarne stvari, pa se onda ističi "entuzijazmom".

Vazi :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 11:43 
Veteran
Veteran

Ja neću da galamim(jer sam nezadovoljni građanin), ako ti uradiš svoj posao(jer si državni činovnik) za koji te mi (građani) plaćamo. Eto, dogovorili smo se :thumbright:.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 13:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
...drzavni cinovnik koji pise po forumu ( ne samo danas )u vreme kada bi svi cinovnici trebali raditi...i koja jako brzo reaguje kada neko prozove vlast :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 13:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Udarac ispod pojasa :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
...drzavni cinovnik koji pise po forumu ( ne samo danas )u vreme kada bi svi cinovnici trebali raditi...i koja jako brzo reaguje kada neko prozove vlast :lol: :lol:

Da samo znas koliko nisi u pravu... ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 13:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
ja odoh u drugu smenu,nisam na jaslama da mogu biti na forumu dok radim...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Djordje Cvarkov :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Djordje Cvarkov :lol:

:P

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2014, 14:09 
Veteran
Veteran

ja čim ustanem dočeka me jedno des'-dvaes' Dragana Torbica...postao sam isti
ovako je bilo prije 20 minuta kad me je jutros još jedan komšija pitao da mu popravim računar jer mu vajerles ne radi (prčkali su nešto oko enkipcije šifre jer su htjeli da "poprave" i sad ništa više ne radi)
puk'o sam, natjerao sam ga da ide mojim biciklom do adrese gdje je laptop ostao, a ja sam uzeo njegov motor :lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rUpiV5nf69c[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 17:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Srbiji i BiH 195 miliona evra od EU

Srbiji i BiH 195 miliona evra od EU
SRNA - 16.07.2014 17:52 ⇒ 18:14
BRISEL - Komesar za proširenje EU Štefan File najavio je danas u Briselu na međunarodnoj donatorskoj konferenciji da će EU sa 195 miliona evra pomoći da se prevaziđe šteta od poplava, te precizirao da je BiH namijenjeno 85 miliona evra, Srbiji 80 miliona evra, dok je 30 miliona određeno za regionalne projekte vodozaštite, javio je izvještač Srne.
U dijelu donatorske konferencije za otklanjanje posljedica poplava u BiH i Srbiji pod motom "Obnavljamo zajedno" u kojem su zemlje pojedinačno iznosile svoije doprinose, slovenački ministar odbrane Roman Jakič istakao je da je Slovenija već dala 3,6 miliona evra neposredne pomoći, te da će danas obećati dodatnih milina evra za rješavanje stambenih potrebe pogođenog stanovništva, deminiranje i razvoj sistema za upozoravanje i upravljanje vodama.
Ministar inostranih poslova Slovačke Miroslav Lajčak je istakao da će njegova zemlja pružiti 400.000 evra dodatne pomoći.
Prestavnica Kanade, koja je do sada izdvojila 800.000 dolara za hitne potrebe poplavama pogođenih područja, danas je obećala dodatnih 100.000 dolara za humanitarnu pomoć.
Švajcarska je obećala dodatnu pomoć od 11,8 miliona evra, Hrvatska 1,25 miliona evra, Mađarska milion evra, Češka 400.000 evra, Grčka 100.000 evra za BiH i 200.000 evra za Srbiju, te Rumunija 100.000 dolara.
Predstavnik Turske danas je objavio da je njegova zemlja odobrila dodanih dva miliona evra pomoći za BiH i 1,35 miliona evra za Srbiju, dok je Italija obećala alocirati dva miliona evra.
Donatorska konferencija je još u toku i predstavnici različitih zemalja objavljuju visinu sredstava za pomoć i rekonstrukciju BiH i Srbije.
Suorganizatori konferencije su Francuska i Slovenija, a ovaj skup će, kako se očekuje, doprinijeti unapređenju saradnje u slučaju poplava i prirodnih nepogoda u regionu, ali i operativne saradnje.
Konferenciji, čiji je domaćin Evropska komisija, prisustvuju u ime Republike Srpske predsjednik Vlade Željka Cvijanović i šef Predstavništva Srpske u Briselu Mario Đuragić.
Procjene potreba za oporavak i sanaciju štete od poplava, koje su zahvatile velike dijelove BiH od 14. do 19. maja, pokazuje da ukupne ekonomske posljedice ove katastrofe iznose 3,98 milijardi KM.
Direktna šteta nastala usljed poplava koje su nedavno zadesile Srbiju iznosi 810,1 milion evra, dok gubici iznose 661,9 miliona evra, navodi se u zvaničnom izvještaju o procjeni štete od poplava koji je usvojila Vlada Srbije.

Teško sa njima još teže bez njih.

Mogli su i brća Rusi, odnosno njihovi oligarsi da skupe, njih 100 po hiljadu $ da pošalju, jer BiH svake godine uveze iz Rusije nafte u vrijednosti od milijardu maraka.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Meni se maloprije javljaju iz volonterskog saveza RS...navodno su organizovani kampovi u Bijeljini i Doboju...ako ima zainteresovanih - prijave i ostalo mogu poslati u pp.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
Za otklanjanje posledica poplava u Srbiji, na donatorskoj konferenciji u Briselu prikupljeno je 995 miliona evra, a za Bosnu i Hercegovinu je za istu namenu prikupljeno 809 miliona.

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
BRISEL - Komesar za proširenje EU Štefan File najavio je danas u Briselu na međunarodnoj donatorskoj konferenciji da će EU sa 195 miliona evra pomoći da se prevaziđe šteta od poplava, te precizirao da je BiH namijenjeno 85 miliona evra, Srbiji 80 miliona evra, dok je 30 miliona određeno za regionalne projekte vodozaštite, javio je izvještač Srne.

danijell je napisao:
Citiraj:
Za otklanjanje posledica poplava u Srbiji, na donatorskoj konferenciji u Briselu prikupljeno je 995 miliona evra, a za Bosnu i Hercegovinu je za istu namenu prikupljeno 809 miliona.

Slika

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 19:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
EU kao institucija, ili šta je već, iz svog budžeta donirala, ili planira da donira + ono što su već donirali tih 195 miliona. Ostalo je od država članica EU i od ostalih država, institucija, ...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 20:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 10 Maj 2011, 23:20
Lagumdžija: Veliki uspjeh konferencije u Briselu, BiH i Srbija će dobiti 1,84 milijarde eura!

http://www.klix.ba/vijesti/bih/lagumdzi ... /140716143

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 20:20 
Hoce se nakrasti fino...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2014, 20:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Dati na net javni uvid u trosenje, da narod vidi gde idu pare

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5192 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 260  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]