banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Maj 2012, 19:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
I kad neko kaze da nismo ovce :D

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 30 Maj 2012, 19:37, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 19:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
jel ovaj krajnji desni aco dzombic?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 19:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vidim poznat mi nesto :D

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 19:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
MonaLisa je napisao:
GialloRosso je napisao:
pretpostavljam da je to ovaj u sredini smišljao :lol:

Sumnjam, on je vjerovatno pio. :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 19:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
jaoooo koja lakrdija, treba zvati Kustu da snimi film o nama

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Neka, neka, i treba ovako nešto. Ovo je samo prolog državnom udaru i revoluciji... :D

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Panzer, smatrao sam te za ozbiljnog momka. Gdje ovi 'organizatori' da urade bilo sta. Sutra ako bude padala kisa niko nece doci.

I ko je taj Trifkovic sto provlaci svoje ime po portalima?

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 30 Maj 2012, 20:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Panzer, smatrao sam te za ozbiljnog momka.

Simpatično... :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 20:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
Људи не могу да вјерујем да сте се као мутави ухватили реченеице "приватна земља, може да се гради шта хоће"!? Е па не може, на територији града ништа не може да се гради без урбанистичке сагласности!
Може земља бити на теби 1.000 пута али на њој не можеш да изградиш ни шупу без урбанистичке сагласности!!!
Већ неколико дана читам ову тему и покушавам да се суздржим али стварно не могу, јеби га живим у овом граду исто као и ви. Прије неких 5 година мој брат је вршио геометарско снимање за једну фирму на овом простору. Тада ми је рекао ако се усвоји овај план неће више бити Пициног парка, а заједно са њим срушиће се још 37 других објеката на овом простору.
У ових 5-6 година измјењен је урбанистички и регулациони план града Бањалуке за овај дио града и добили смо онај фамозни план у којем је једино зеленило стари храст и то у средишту неког, назови, кружног тока. Како храст изгледа данас то може да види свако ко прође поред њега, као и поред парка петар кочић, као и поред малог Борчевог (на којем је писана спортска историја града), као и поред многих терена за спорт и рекреацију на подручју града.
Ко је и како измијенио урбанистички и регулациони план знамо сви али сви ћутимо ко пичке. Док год будемо ћутали и критиковали на интернету од тога нема ништа.
Оно што ме као неког ко живи у овом граду највише боли је наша пасивност. Волио бих да гријешим али ова акција је закаснила. Зашто се раније нисмо у кључили у израду плоана нечег што сматрамо за наше? То је наша кривица и ничија друга!
Постоји један механизам (један од последњих) а зове се грађанска иницјатива. Ко се посвети томе може чак и да прогура закон да рецимо свака нова улица у граду мора да има дрворед, алеју, да свако ново насење мора да има простор за одмор и рекреацију, зелену површину и још много тога. Али за то треба посвећеност, куцање на врата, лобирање, борба за глас у градској скупштини, а прије свега одговорни и одлучни људи који ће стати иза ријечи свих нас грађана овог града. Све остало пада у воду и само је лапрдање по тастатури и интернету.
Не може ми нико рећи да неко од нас који смо висили у Пицином није у међувремену завршио неки факултет и да је спреман да се посвети борби за наша права, наравно уз помоћ свих нас који сматрамо да град припада његовим становницима а никако мафијашима на власти!? Ако гријешим онда и треба да нам серу по глави!

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Борац 1926 je napisao:
Људи не могу да вјерујем да сте се као мутави ухватили реченеице "приватна земља, може да се гради шта хоће"!? Е па не може, на територији града ништа не може да се гради без урбанистичке сагласности!
Може земља бити на теби 1.000 пута али на њој не можеш да изградиш ни шупу без урбанистичке сагласности!!!

Ne da mi se čitati dalje, dovoljno je da ovdje stanem. Imaju urbanističku saglasnost za gradnju...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

E pa sad je privatna, i sad ima svaki papir. Ili hoces da tuzi grad zbog prevara, odnosno izdavanja nevalidnog dokumenta? O jeste naivni. A povrh svega to je livada na kojoj se neki igraju aktivista. Nista manje, nista vise. Cist licni interes.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Panzer je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Panzer, smatrao sam te za ozbiljnog momka.

Simpatično... :lol:

Znam :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Stvarno mi je tužno da čitam ove komentare po forumu koji glase "ne može se ništa", "privatna zemlja", "dozvola ovakva i onakva"... mislim, big deal, dozvole su samo papir :o a privatno je mnogo toga u svijetu pa se opet promjene dešavaju; ko da je mnogo važno što je "privatno", k'o da je nedodirljivo... Pa ovo bi trebala da bude stvar oko kojeg je čitav grad jedinstvenog stava, a ne ovako... Pojedini forumaši, baš ste me razočarali.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zao mi je, ali taj cosak je samo cosak. Imas vecih praznih zelenih povrsina po gradu i uslovnijih za park od te.

Kao sto rekoh, to je slucajno ostalo nepokriveno barakama. Ako se dobro sjecam, postoje ostaci nekih zapocetih temelja.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 20:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
i sta ste postigli danas? ...smijurija ziva koriste se imena mrtvih padobranaca, pojavljuju se clanovi stranaka...mogu samo reci sramotna predizborna kampanja...

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Warrior of the Light je napisao:
Stvarno mi je tužno da čitam ove komentare po forumu koji glase "ne može se ništa", "privatna zemlja", "dozvola ovakva i onakva"... mislim, big deal, dozvole su samo papir :o a privatno je mnogo toga u svijetu pa se opet promjene dešavaju; ko da je mnogo važno što je "privatno", k'o da je nedodirljivo... Pa ovo bi trebala da bude stvar oko kojeg je čitav grad jedinstvenog stava, a ne ovako... Pojedini forumaši, baš ste me razočarali.

Gluplji post u životu nisam pročitao :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Jbg deda, ja tu i tamo naletim na tvoje postove na forumu i zapitam se često da li je moguće da je Homo sapiens stvarno s druge strane tastature...
Žalosno je to, žalosno, nekada sam mislio da je ovaj forum glas naroda a na ovoj temi stvarno vidim šta je onaj pravi HC forumski hejt :(

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Pa i jeste glas naroda, većina želi da se na toj beskorisnoj blatnjavoj livadi čij i naziv govori čemu je služila, nači ljudi žele da na tom mjestu bude izgrađeno nešto lijepo i korisno, šta je problem, ti voliš park, a neko bi drugi tu volio viditi zgradu, a na kraju o svemu odlučuje samo zakoniti vlasnik.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 21:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
privatni urbanisticki , privatni parkovi...sve po zakonu!

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
nek sagradi zgradu, pa cemo vidjeti dal nam se svidja

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]