banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 06:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 32  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Okt 2011, 20:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Јесам. Зашто?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Al sto cekati da bude kasno?
Da ne bude kao oni sto su obiljezili gradiliste tek kad je covjek poginuo.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 20:59 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Zoka do sada nije bio samo na marsu, ako se vratiš malo unazad i pročitaš neke njegove postove i na kojim sve temama je uzimao diskusiju, ja sam u jednom momentu zaista poslio da za tastaturom sjedi Čak Noris, lično...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:00 
Bič božji
Bič božji

blackrose je napisao:
Al sto cekati da bude kasno?
Da ne bude kao oni sto su obiljezili gradiliste tek kad je covjek poginuo.

Ma toooooooooo, pa to je ovdje jedini interes, evo ovoj babi sude koja je pregazila ljude u Boriku, pa šta, nema više ljudi, nema njoj kazne niti se ti ljudi mogu vratiti...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Pojasni malo, jer nista nisam skontala. Poenta je?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:03 
Bič božji
Bič božji

blackrose je napisao:
Pojasni malo, jer nista nisam skontala. Poenta je?

Da se nadvožnjak izgradi što prije, ja često prolazim tim pute, nekoliko puta sam gledao dramatična kočenja na suženju sa profila brze ceste...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:05 
Administrator
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Zoka do sada nije bio samo na marsu, ako se vratiš malo unazad i pročitaš neke njegove postove i na kojim sve temama je uzimao diskusiju, ja sam u jednom momentu zaista poslio da za tastaturom sjedi Čak Noris, lično...

То,убер аргумент....Пишем на разним темама...То мора значити да немам појма ни о чему.....О мати.... :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
veteran 1987 je napisao:
_зока je napisao:
Вјероватно ћемо се и ми уградити у обештећење.....Модератор подфорума на којем је тема била је процијенио да је тема отишла у правцу политике....Што се мене тиче може се комотно вратити гдје је била....

pozdrav evo pratim ovu temu i rado bih sa vama podijelio svoje misljenje a imam i jedni licno pitanje za cijenjenog forumasa kog sam citirao nadam se da nije suvise licno ako jeste nemoras odgovoriti.Zoka dali si ti ikad igdje bio osim bl ako izuzmemo odlazak na more itd 8)

Zoka jest konfuzan sa vremena na vrijeme ali to je njegova boljka... Ali eto pitaj mene, ja sam bio svugdje negdje :) Sta te zanima?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:06 
Bič božji
Bič božji

_зока je napisao:

То,убер аргумент....Пишем на разним темама...То мора значити да немам појма ни о чему.....О мати.... :lol:

Neeeeeeee, naprotiv znači da pretjerano sereš i da si najpametniji...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
_зока je napisao:
Јесам. Зашто?

Nedjelujes tako uz duzno postovanje, pricate o buci i blizini prolaska saobracaja uz stambeni objekat. U Fr koja vjerovatno ima najbolju putnu mrezu u evropi sa cak 4 kategorije istih putavi N kategorije znaci druga klasa poslije A puteva prolaze na 50cm od ulaznih vrata kuca a max brzina na tim putevima je 110kmh, i to je tamo normalno a ovdje je rijec o istoj karegoriji tj brzoj cesti, dalje buka se rjesava raznim bukobranima ili ogranicenjima brzine npr u Austriji se brzina nocu posebno ogranicava radi buke, itd

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ako nijee problem da se imenuje dionica o kojoj se prica.. Ta u Francuskoj.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:11 
Administrator
Korisnikov avatar

_зока je napisao:

Neeeeeeee, naprotiv znači da pretjerano sereš i da si najpametniji...

Ја нигдје нисам написао да сам најпаметнији....Једини који потеже памет си ти....Оно,мислиш "својом главом"....само не знам којом....
veteran 1987 je napisao:
_зока je napisao:
Јесам. Зашто?

nedjelujes tako uz duzno postovanje, pricate o buci i blizini prolaska saobracaja uz stambeni objekat. U Fr koja vjerovatno ima najbolju putnu mrezu u evropi sa cak 4 kategorije istih putavi N kategorije znaci druga klas aposlije A puteva prolaze na 50cm od ulaznih vrata kuca a max brzina na tim putevima je 110kmh, i to je tamo normalno a ovdae je rijec o istoj karegoriji tj brzoj cesti, dalje buka se rjesava raznim bukobranima ili ogranicenjima brzine npr u Austriji se brzina nocu posebno ogranicava radi buke, itd
Стварно нисам био у Француској и не знам какви су путеви тамо и колико су удаљени од кућа....Ал' опет,The New Statesman живи у Аустрији,ајкула у Њемачкој,маниту је свјетски човјек....Ваљда они знају :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A to se ponudilo kada? :) Veteran, da to ima ko ponuditi, mi bi sada raspravljali o jelu i picu, ali nema. Ne znaju ljudi. Ili znaju, ali im se ne radi :)

@ajkula, ima mjesta gdje se iz kuce izlazi na cestu ali... Mozda je Francuska te kuce otkupila od prethodnih vlasnika pa na nekoj licitaciji prodala nekoj sirotinji? Mi to ne znamo.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajkula na tromedji 3 zemlje, pa je bas interesuje to sa Francuskom :)

Rode, jel' jos uvijek pricamo o brzim cestama?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka

The_new_Statesman je napisao:
veteran 1987 je napisao:
_зока je napisao:
Вјероватно ћемо се и ми уградити у обештећење.....Модератор подфорума на којем је тема била је процијенио да је тема отишла у правцу политике....Што се мене тиче може се комотно вратити гдје је била....

pozdrav evo pratim ovu temu i rado bih sa vama podijelio svoje misljenje a imam i jedni licno pitanje za cijenjenog forumasa kog sam citirao nadam se da nije suvise licno ako jeste nemoras odgovoriti.Zoka dali si ti ikad igdje bio osim bl ako izuzmemo odlazak na more itd 8)

Zoka jest konfuzan sa vremena na vrijeme ali to je njegova boljka... Ali eto pitaj mene, ja sam bio svugdje negdje :) Sta te zanima?

Ako si bio onda si morao i vidjeti neke stvari htio ne htio, ato je da ovakvih slucajeva ima koliko hoces naravno da bi ljudima trebalo platiti svaki milimetar koji se izuzme ali to buka, prasina itd to ima samo kod nas vjeruj mi a pogotovo moze mi kamion pasti na krov, onda oni u blizini aerodroma u mahovljanima mogu traziti kolektivno iseljenje jer moze pasti i avion pa buka , miris kerozina itd a tek oni oko Sarl de Gola , Hitroua ili barahasa

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veteran 1987 je napisao:
onda oni u blizini aerodroma u mahovljanima mogu traziti kolektivno iseljenje jer moze pasti i avion pa buka , miris kerozina itd a tek oni oko Sarl de Gola , Hitroua ili barahasa

Ili se zaliti na buku, istrajati u zahtjevima i uspjeti zabraniti nocne letove na jednom od najvecih aerodroma u Evropi, tacnije Frankfurt am Main :wink:

Ljudska prava su ljudska prava.. izgleda u vecem dijelu svijeta - samo kod nas ne.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka

ajkula je napisao:
Ako nijee problem da se imenuje dionica o kojoj se prica.. Ta u Francuskoj.

Dionica ti je citava Fr ali evo probaj sa N4 od Strazbura do Pariza imas bar 30 takvih slucajeva naprimjer St Dizier pa bezons ILI sa N 20 od pariza ka Orleansu ili sa N12 rambuje do alenkon neznam gdje si ti u fr ali mogu se vjerovatno sjetiti i mjesta oko tebe ako mi das grad 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A covjeka, to je naknadno dodano, smo jedna sitna stavka u citavom problemu. A u Francuskoj sigurno stalno upadaju u tudja dvorista sa bagerima bez da ikog ista pitaju?

@ajkula, nisam mislio na brze ceste. Mada ovde kod mene u Austriji i Bavarskoj bukvalno ima mjesta gdje kuca posadjena na cestu. Ali to je sve u naselje sa ogranicenjem spustenim na 30 km/h. Ni govora o brzoj cesti.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bas mi se na prilazu Strazburu ucinilo da su uradili komfornu brzu cestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka

The_new_Statesman je napisao:
A covjeka, to je naknadno dodano, smo jedna sitna stavka u citavom problemu. A u Francuskoj sigurno stalno upadaju u tudja dvorista sa bagerima bez da ikog ista pitaju?

@ajkula, nisam mislio na brze ceste. Mada ovde kod mene u Austriji i Bavarskoj bukvalno ima mjesta gdje kuca posadjena na cestu. Ali to je sve u naselje sa ogranicenjem spustenim na 30 km/h. Ni govora o brzoj cesti.

:D vrlo su rijetka ogranicenja u Austriji a pogotovo u Njemackoj od 30 kmh, ima ih kazem ali vrlo rijetko i to obicno kad ima neki razlog npr baustela itd a obicno su 50kmh

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 32  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]