banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 13:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 28  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Boska
PostPoslato: 16 Nov 2010, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Treba odvalit jedan dio n.yorkera da se opet otvori ulaz prema pijaci,narocito sad kad dolaze ruzni dani ...da se bar ima razloga proci kroz bosku.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 23:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Nov 2010, 22:52
samo da mi je znati u sta ulozise 15 miliona eura...u polovnu stolariju i malo iverice...onaj miskovic nek ga je sramota dosao ovamo nama mazati oci...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 23:45 
koliko znam, u objekat je ulozeno 3 miliona.. i to je receno nekidan na tv, a polovina je ulozena na propale instalacije, kanalizaciju i slicno.. ostatak na uredjenje.. konkretno NY je samo za rasvjetu ulozio jako puno novca, to su navodno specijalni reflektori za kojih su nakon istrazivanja utvrdili da znatno uvecavaju prodaju.. zzbog njih, mjececni trosak struje samo za NY iznosi cca 7000KM..

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 00:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
[quote="lollipop"] to su navodno specijalni reflektori za kojih su nakon istrazivanja utvrdili da znatno uvecavaju prodaju.[ /quote]

A onda je svizac zamotao cokoladu...

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 00:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kakvi specijalni reflektori jel ovo tema Boska il` Star Trek...da nisu maznuli Romulancima tehnologiju

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 00:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
taksi je napisao:
Merkator je izmislio pojam trznog centra za Bosku.

zato se Boska i reklamira kao robna kuca a ne kao trzni centar :lol:
sala naravno

lollipop je napisao:
konkretno NY je samo za rasvjetu ulozio jako puno novca, to su navodno specijalni reflektori za kojih su nakon istrazivanja utvrdili da znatno uvecavaju prodaju..

moze li neko da potvrdi da li je to stvarno ubaceno, da ga izbjegnem ?
Beneton je poznat po tome, a ja dobijem glavobolju od te terapije svjetlom, tako da uvecane zelje za kupovinom kod mene nema :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 01:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
taksi je napisao:
lollipop je napisao:
to su navodno specijalni reflektori za kojih su nakon istrazivanja utvrdili da znatno uvecavaju prodaju.

A onda je svizac zamotao cokoladu...

:D

na mene nisu delovali... a kako vidim ni na drugima to nije uspelo...

neka reklamiraju dobavljacu dok su svetla jos u garantnom roku :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 07:54 
rekla sam navodno, jer sam pricala s ljudima koji su radili tamo na uredjenju, pa su ovi kao iz NY rekli, da su tamo sproveli neka bla bla istrazivanja i dosli do tok maestralnog zakljucka, te od tad su im sve radnje opremljene tim svjetlima koje na poseban nacin osvjetljavaju robu i privlace kupce ( btw ni na mene nisu uticali)... a vec sam nekad prije cula za to da stvarno neki to koriste.. ovo sam se samo nadovezala na pricu o ulaganju

a 3 miliona je ulozeno u obnovu cjelokupne boske, to sam cula na tv, a ne 15..

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 08:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Jao šta sve nećeš čuti....svjetlo privlači da kupuje narod :lol:
Eto čim budem prodavao auto ima da ga osvjetlim ko Las Vegas, otiće ko na vatru :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 08:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sta ti je nas narod :) Ismijavanje je postalo sinonim za neznanje :-? Nije NY izmislio foru sa svjetlima, niti je to nesto novo. Nacin kako se prezentuje roba je sastavni dio prodajnog lanca ( dekorateri svako malo vire iz izloga)..Auto saloni, robne kuce, saloni namjestaja.. svi oni koriste svjetlosne efekte.. tamo negdje.. izvan Milinog tora :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 08:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
potpisujem ajkulu i lollipop!

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 08:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Svjetlo,muzika,boja,mirisi....sve se koristi za povećanje prodaje....To što neki ne znaju za to i misle da su najpametniji ne znači da stvarno imaju pojma o čemu pričaju....

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
_zoka je napisao:
Svjetlo,muzika,boja,mirisi....sve se koristi za povećanje prodaje.

I žene se koriste sličnom tehnikom prodaje sjene, svijetla, mirisi, boje okusi, razne dekoracije, a bogami i muškarci, ali kad kupiš i otpakuješ često se i pokaješ 8)

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 13:14 
Veteran
Veteran

Tos to postoje mirisi i svjetla, atmosfera za bolju prodaju to svako zna.

To sto neko vjeruje da je najvise novca otislo na reflektore (i to kakve!), te njihovo odrzavanje kosta 7000 km! je druga stvar.

To sto neko vjeruje u ulozene milione, a ne zna primoravanje za otpremninu, to sto neko ne zna razliku renoviranja i krecenja, to sto se postavlja crveni tepih za New Yorker, to je vec nesto drugo.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 13:18 
ko je rekao da je najvise novca otislo za reflektore? receno je da su dosta ulozili ovi iz NY za tu namjenu?? koje odrzavanje kosta 7000 KM???... struja ih toliko kosta... ti ne mozes da vjerujes ni ono sta pises kad ne znas ni sta pises

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 13:30 
Veteran
Veteran

lollipop je napisao:
ko je rekao da je najvise novca otislo za reflektore? receno je da su dosta ulozili ovi iz NY za tu namjenu?? koje odrzavanje kosta 7000 KM???... struja ih toliko kosta... ti ne mozes da vjerujes ni ono sta pises kad ne znas ni sta pises

Mislio sam na tu recnicu, mjesecno trosak struje. A oni znaju koliki je mjesecno trosak? Imaju negdje isti butik, sa istom povrsinom?
Vidio sam te reflektore i nemam komentar na mjesecni racun na struju!
Izvini ali sve te price koje sam iz tvojih postova procitao mi djeluju kao da ih Miskovic sam govori, od ulaganja novca u Bosku, do promovisanja necega a cinjenica je da nije tako.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 13:36 
eto provalio si me, sta cu sad :roll: ... drago mi je, ja sam Miskovic licno. a ti? :roll:

a kad smo vec kod toga, kojim mojim postom i recenicom je tvoja mudra glava zakljucila da ja branim miskovica ili da se divim uradjenom i ulozenom..

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 16:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
taksi je napisao:
Mislio sam na tu recnicu, mjesecno trosak struje. A oni znaju koliki je mjesecno trosak? Imaju negdje isti butik, sa istom povrsinom?

kad znaju koliko trosi jedna takva sijalica nije tesko pomnoziti sa ukupnim brojem sijalica i dobiti konacan utrosak

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
taksi je napisao:

kad znaju koliko trosi jedna takva sijalica nije tesko pomnoziti sa ukupnim brojem sijalica i dobiti konacan utrosak

Moze im se, i jos toliki broj sijalica i radnika dok god mali Kinezi,Pakistanci,Indijci itd budu rmbacili i dan i noc za dolar ne bi li `lace i majica dosli do Eu.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2010, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A sve se bojim da ti, ja i ostali nikad nismo uzeli te 'lace i majice..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]