banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 20:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Madam Lash je napisao:
a sta se gradi iza, sta ce da bude od onog ogromnog temelja?

zgrade i poslovni prostori a mozda i koja administracija a ovo za rusenje stadiona je 100% tacno. Kako su krenuli, mogli bi napraviti najmoderniiji stadion na balkanu, jer bi na taj nacin manje-vise stisali javnost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Muka mi je i od njih i od 200 miliona eura. :roll:
Nemaju para za isplatu punih penzija penzionerima (para koje su ti penzioneri davno dali zaradili i dali ovoj drzavi da bi imali svoju penziju koju sada nemaju), nemaju para za bolnice, nemaju para za socijalno ugrozene, ali u toj istoj drzavnoj kasi ima para za fensi smensi automobile i zgradurine od 200 miliona eura...

Stoka smo, zatrati nas sve treba...jos im se divimo i klanjamo kakvu su zgradu napravili - kao da su iz svog dzepa napravili i poklonili je narodu.
Sta narod ima od te zgrade - napravili su je od 'narodnih para' sebi, da oni tamo uzivaju dok narod gladuje...

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Po meni, preseravanje...Prvo, ta ceremonija za otvaranje zgrade vlade, bezveze skroz.Dovedi ovoga, dovedi onoga...Ne bi li se bolje culo o famoznoj zgradi vlade u svijetu...Kurce se iznosom ko da je sitnica,a ovamo sto penzioneri nemaju za hljeb, bolesni odlaze u svinjac a ne u bolnice, ljudi jedva spajaju kraj s krajem...Pokusavaju da od BL naprave velegrad, a nema sanse da ce se to ikad desiti. Bolje da su ulozili pare u nesto korisno, kao sto je uredjenje bolnice...Jer covjek kad dodje u BL i zasjeni ga ono bljestavilo zgrade vlade ima da padne u nesvjest.Kada ga takvog odvedu u bolnicu, ima da dozivi sok...Moje misljenje.... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Madam Lash je napisao:
a sta se gradi iza, sta ce da bude od onog ogromnog temelja?

РТВ дом и пословна зграда Интеграла од 12 спратова:

Тренутни реглациони план

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
kao prvo ja nisam funkcioner niti se politikom bavim, niti sam ikada ijednog "penija" dobila od stranacke pripadnosti. NIKAD.
Niti mi je politika dala posao.
Svoje stavove pronalazim u toj politickoj opciji i to je to. Moj izbor. Svako ima pravo na svoj izbor. I tacka.

Drugo,pitanje, ko, koliko zaradjuje? Mislim da se u naprednoj evropi odavno primjenjuje princip da se u tudji novcanik ne zaviruje. No dobro, ja necu govoriti o cifri, mogu samo reci da mjesecni prihodi su rezulat licnog rada bez ijendog dana odmora u sedmici. A primanja skladno tome. Nista pretjerano, dovoljno za udoban zivot i prikladno ulozenom trudu, radu i zvanju.

Trece, vezano za BL hirurgiju. BL hirurgija je trebala da seli na Paprikovac, gdje je trebala biti zavrsena rekonstrukcija i adpatacija dijela prostora predvidjena za istu. Projekat koji je nije realizovan do sada. Ja nsiam u toku, u kom pravcu idu drugi planovi, a njih 100% ima a dok s eplanovi ne ostavre, vecina odjela i klinika BL hirurgije je vec obnovljena gdje su ulozene hiljade i stotine hiljada KM. Nisu josh sve klinike dosle na red ,u planu su.
Nemam namjeru vishe da raspredam niti imam vremena za to...jer je diskusija besmislena...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Moram priznati da je cifra stravicna, ajde dobro mogu shvatiti i potrebu za odredjenom kvadraturom i opremom u njoj. Ali LUKSUZ onog tipa nikako, pa zar nije bilo dovoljno luksuzno opremiti nekoliko prostorija za prijem delegacija i tako te sastanke na visem nivou, a u ostale prostore ubaciti FIS Vitez namjestaj i mirna Bosna.

Ako bih imao potrebu i priliku da odlucujem, ja bih radio na gradnji bolnica jer ce bar narodu od sveg toga ostati nesto zbilja korisno.

Na kraju krajeva, vecina cinovnika bilo koje Vlade moze svoj posao obavljati i u truloj baraci sa neonkom iznad glave, a hirurzi ne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 23:40 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Nov 2007, 23:39
Novu vrijednost u nasem drustvu stvara jedino politika i bavljenje politikom, stoga nikog ne treba da cudi da se jedino zgrade administracije i grade. Medjutim, jedno zaboravljaju. Politike nema bez ljudi a barem onih koji rade je sve manje, pa i tako ogroman nacionalni projekt kao sto je ova zgrada nije se mogao napraviti s radnicima iz RS, vec ih je vecina bila iz Federacije, sto je Dodo i pomenuo u jednom od intervjua. Ali da ni jedna stolica od firme iz RS nije stavljena u Vladu a puna su im usta domace proizvodnje. Mislim da ce kada sve ovo prodje ovaj postupak zahtjevati dublju psihijatrijsku analizu svih aktera ove groteske

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
simplicity je napisao:
Trece, vezano za BL hirurgiju. BL hirurgija je trebala da seli na Paprikovac, gdje je trebala biti zavrsena rekonstrukcija i adpatacija dijela prostora predvidjena za istu. Projekat koji je nije realizovan do sada. Ja nsiam u toku, u kom pravcu idu drugi planovi, a njih 100% ima a dok s eplanovi ne ostavre, vecina odjela i klinika BL hirurgije je vec obnovljena gdje su ulozene hiljade i stotine hiljada KM. Nisu josh sve klinike dosle na red ,u planu su.
..

ovo sto pricas, mi najvise lici na supljak nasih politicara koji nas iz dana u dan hrane takvim pricama majmunskim.....

Ali zato nisu imali, ni projektnih ni finansijskih problema oko 'AJA SOFIJE' staklene...tu se sve expresno rijesavalo i nabavljalo....a ?!!

mislim da neopravdano neke teze branis i podrzavas a razlog nije bitan uopste...
:wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Evo da i ja iznesem svoje misljenje sto se tice nove zgrade Vlade..
Pravljenje i ulaganje 200 miliona eura u zgradu a ovakva teska situacija u zemlji mislim da nema smisla..
Dobro neko rece penzioneri koji su zaradili svoje penzije dobijaju pola penzije, prosvjeta eto strajkuje 3 Decembra, bolnice su nikakve, velika je nezaposlenost, bilo bi bolje da su fabriku napravili pa ovaj narod zaposlili..
Mislim da je bilo bolje da su te pare ulozili u obnovu bolnica i povecali penzionerima penzije.
Bolnica u BL je ocaj.ne znam da li je neko imao priliku da bude u operacionoj sali u BL u sobama gdje hodaju bubasvabe i gdje lezi u sobama po 8-10 ljudi.
Nedavno sam proveo na Paprikovcu 2 mjeseca i lezeci tamo sam vrlo dobro upoznao tesku situaciju u bolnici...
Mislim da ova zgrada nije bila toliko neophodna da se sad napravi..

Izvinite na moje malo vece izlaganje ali se nisam mogao suzdrzati da nista ne napisem!

Vrh

Tema posta: :O)
PostPoslato: 26 Nov 2007, 10:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2007, 11:47
Sada je poslije operacije udobnije lezati na klupicama pred novom zgradom Vlade nego u bolesnickom krevetu... :D Jos imas i super fontanice,svijetiljke,zbunje u razlicitim oblicima-ma milina ziva... :lol: A u bolnici jad,cemer i ocaj... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 11:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2006, 20:17
Kasno je se sada zaliti, sto je zgrada Vlade napravljena.. :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 11:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
lakisat je napisao:
Kasno je se sada zaliti, sto je zgrada Vlade napravljena.. :cry:

zaliti je uvijek kasno, tako i za ovim, ali treba neke mjere poduzimati, jer ce oni opet naci neku staklenku da sebi prave il' neki mega-giga park....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
Juče mi prijatelj rekao da je pre neki dan slikao zgradu vlade i pajkan mu prišao i rekao mu ''Šta slikaš!?'' hahahaha kao zabranjeno je slikanje? E baš ću otići jednom i nabiti se tačno ispred zgrade pa da vidim koga će on da tera :fist:

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta: Re: :O)
PostPoslato: 26 Nov 2007, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Mrvenzi je napisao:
Sada je poslije operacije udobnije lezati na klupicama pred novom zgradom Vlade nego u bolesnickom krevetu... :D Jos imas i super fontanice,svijetiljke,zbunje u razlicitim oblicima-ma milina ziva... :lol: A u bolnici jad,cemer i ocaj... :roll:

Hahaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Svaka cast,ovo si 10000000000000000% u pravu :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 12:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
slayerized je napisao:
Juče mi prijatelj rekao da je pre neki dan slikao zgradu vlade i pajkan mu prišao i rekao mu ''Šta slikaš!?'' hahahaha kao zabranjeno je slikanje? E baš ću otići jednom i nabiti se tačno ispred zgrade pa da vidim koga će on da tera :fist:

Ponašaju se već kao da je Dalijev muzej u pitanju.... Lol.. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Zgrada vlade je sramota Republike Srpske :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 13:44 
Voajer
Voajer

Oko 90% komentara na ovom forumu govori protiv zgrade Vlade RS. Vecina ljudi s kojim sam razgovarao misli slicno, nepotrebno i bahato.
I sada glavno pitanje: Da li nam to ista vrijedi?
Sistem u ovom trenutku funkcionise tako da mogu da rade sta hoce i da odlicno kontrolisu svaku mogucnost bunta. Bojim se da cemo zbog toga i u iducem periodu imati slicnih odluka i rijsenja koje cemo mi komentarisati po kafanama i ovakviom forumima ali nista vise od toga necemo postici.
Ako nije dozvoljeno slikanje da li ce biti dozvoljeni protesti pred Zgradurinom ,koliko sam cuo mozemo ocekivati neke proteste skorije. Vjerovatno ce promijeniti Zakon pa ce to biti zabranjeno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 13:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
smejsesmej je napisao:
Oko 90% komentara na ovom forumu govori protiv zgrade Vlade RS. Vecina ljudi s kojim sam razgovarao misli slicno, nepotrebno i bahato.
I sada glavno pitanje: Da li nam to ista vrijedi?
Sistem u ovom trenutku funkcionise tako da mogu da rade sta hoce i da odlicno kontrolisu svaku mogucnost bunta. Bojim se da cemo zbog toga i u iducem periodu imati slicnih odluka i rijsenja koje cemo mi komentarisati po kafanama i ovakviom forumima ali nista vise od toga necemo postici.
Ako nije dozvoljeno slikanje da li ce biti dozvoljeni protesti pred Zgradurinom ,koliko sam cuo mozemo ocekivati neke proteste skorije. Vjerovatno ce promijeniti Zakon pa ce to biti zabranjeno.

A da skupimo tajno 2-3 hiljade ljudi i porazbijamo stakla u roku od 2 min (dok ne stignu kornjace), jel' to malo bolji bunt?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 14:04 
Voajer
Voajer

Vuk Draskovic u Srbiji nije imao problem da skupi masu ali cesto nije znao sta ce s njom. Mislim da nikom nije u interesu razbijanje ali na neki jak i ozbiljan nacin se mora dati do znanja da su se zajebali i to zestoko. Da ce zbog ovoga snositi posljedice takodje. Dok god znaju da mogu da rade sta hoce nece biti odgovornosti i bice slicnih "projekata".
Jedno je bilo pricati o zgradi i da li nam ona treba dok jos nije pocela da se gradi, i sada, kada je ona tu.
Kao sto ne znamo ko se sve zaduzuje u nase ime i po kojim osnovama. Sve ce nam se to razbiti o glavu vrlo brzo a onda ce biti kasno lamentirati, e sto nismo govorili i pitali kada je bilo vrijeme.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Ama ko ce snositi posljedice..kad je ko ovdje snosio posljedice..., mlati lovu dok je na vlasti..poslije kada prodje njegovo...tj. kada ga zamjene isti takvi samo iz druge stranke...on vec uveliko ima obezbjedjenu buducnost i sebe i djece i unucadi....a koliko se plase takvih kao ti i drugih slicnih misljenja...pokazuje ti i ova napravljena zgrada i svi ostali luksuzi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]