Simpatizer je napisao:
Plemena na ovim prostorima su idiotska. Sinoc se ori iz zgrade do moje, pa bilo ih je cirka 20 u stanu.Da prijavljujem necu, ne smeta buka...ali da se skupljaju u krdo u ovo vrijeme...zelim im svima da zapjevaju u Studentskom.
A drugo...mogao bi neko na pres konferencijama pitati hoce li iko snositi odgovornost za ove rezultate na UKC-u. Mozda Djajic? Cisto da neko priupita ko je, kad i gdje zajeb'o. Ili da zovu popove da molitvom otjeraju virus...
A koji tačno psalam su pjevali...
Elem, da smanjim malicioznost (nije autoru posta, već generalno), kad sam pašče pa bez iste očito ne mogu sasvim, ovdje postoji opasnost da se pod crkvu i liturgiju podvede sve, pa i drugi propusti koji će u budućnosti tek koštati, ako se gurnu pod tepih. Koliko god je žalosno slušati o zbivanjima u staračkim domovima, utoliko je gore čuti kako raste ovaj bilans zaraženih zaposlenika bolnice. Prve je vjerovatno neko zarazio posjećujući ih pred/za vaskršnje praznike, a kod medicinara možemo pretpostaviti više stvari... U Banjaluci od 18 zaraženih, 1 doktor i 5 sestara, mnogo je.
Opet, da se nije desilo ovo "vaskršnje" povećanje, mislim da bismo imali mnogo goru situaciju. Kako? Pa bilo je očigledno da se narod opustio. Vidim jutros, nema, brale, bez maske nikoga na ulici. I to ne na vratu, već se nose. 1. maj vuče neuporedivo masovnija okupljanja od vaskršnjih praznika, tu je i Đurđevdan i da se ušlo u to onako opušteno kakvi smo bili, zaraženih bi vjerovatno bilo u
stotinama dnevno. Sad imaju opravdanje da poštre mjere i kontrole istih, to su i uradili, pa će vidimo. I opet 5-10 dana od 1. maja, moram reći da, nažalost, očekujem neko povećanje. Naće narod način da prevari, uostalom evo čovjek fino napisa u citiranom postu.