banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 16:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Boska
PostPoslato: 15 Nov 2010, 19:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Мени само није јасно зашто нису урадили свугдје онај спуштени строп као у Њујоркеру, а не оставили оне цјеви као у неком складишту :roll: .. било би десет пута моћније...
Руку на срце, радње су фино сређене, као и у већим тржним центрима, али тај строп квари све...
Плус још што је понуда нула бамбија... И оно што ваља је папрено.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
E jedva čekam da se vratim u BL pa da ovjerim i taj New Yorker da vidim valjda li čemu. U svakom slučaju skontao sam da su cijene u Švajcarskoj puno skuplje za istu robu nego u BiH i Srbiji. Malo me začudilo na prvu, ono kao očekuješ da kod nas dignu cijene ali ipak su Švajcarci pobjedili... :D

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 20:56 
upravo sam dosla iz boske.. blago receno bezze, nista posebno.. posla sam da kupim nesto, bilo sta sto mi se svidi jer sam bila pri parama pa reko da se pocastim.. nista.. samo carapice sam kupila.. ali nista..sto neko rece kao da su donijeli onu garderobu koja se u maticnim zemljama nije mogla prodati.. na netu sam vidjela finih stvari, kojih ovde nije bilo ni u naznakama...
ima par radnji istih kao u merkatoru, NY identican kao teranova, cak ima bukvalno istih stvari, ostale radnje onako, stvarno nista da sam se odusevila.. ima finog nakita bizuterije, vesa onako.. i djecije garderobe povoljne i slatke..

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
breskvica je napisao:
bila sam..i ocekivala vise, nisam posebno odusevljena
mislila sam da ce biti bolje + vise izbora..cijene su mjestimicno previsoke za nase uslove. Izbor radnji sa cipelama mi je los. Namjestaj je bezveze i preskup, i takodjer slab izbor.
NY isto nije ostavio extra utisak jer sam navikla ovdje na bolje radnje i manje cijene + kako sam napisala ne smatram to nikakvim brendom
dio gdje je tehnika isto nije bio posebno opremljen , za cijene ne znam ali izgledalo je poluprazno ili mi se ucinilo?

potpis na boldirano!!

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mjestimicno previsoke... Kakva je to izjava, pa ne citas vremensku prognozu... Lana jesi li to ti :lol:

Ja ne mogu da verujem da se toliko lomite oko robne kuce, ja nisam niti cu u skorije vreme uci u nju, ne vidim potrebu za toliko senzacijom :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 23:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Hertzog je napisao:
Mjestimicno previsoke... Kakva je to izjava, pa ne citas vremensku prognozu... Lana jesi li to ti :lol:

Ja ne mogu da verujem da se toliko lomite oko robne kuce, ja nisam niti cu u skorije vreme uci u nju, ne vidim potrebu za toliko senzacijom :-?

Јбга, па Боска је симбол БЛ, и сви смо очекивали више, зато и пишемо...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 00:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije problem u pisanju, nego mi cudno to lomatanje, a znalo se da ce se malo toga promeniti. Simbol je ostao isti, spolja, ono po cemu je i poznat, iznutra se to menjalo ali nikada sa velikim uspehom, a cini mi se da je i sada ista stvar.

Da li je radjeno ista na fasadi, da li je osvezena, nisam nesto primetio, a ni preterano zagledao

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 10:25 
moja mama radila je od otvaranja u Boski, bila je neki tamo rukovodilac.. i kod njih je uvijek vazila parola da je kupac uvijek u pravu.. i onda kada je to bilo na stetu same kuce i kada kupac nije bio u pravu , ipak se se reklamacije, i zahtjevi kupaca prihvatali.. to danas neces naci, jedva bi ponekad prihvatili ovi danasnji privatnici da ti zamjene broj za veci ili manji, ali da vratis robu za novac ili nesto slicno, to jos nisam cula... te zene su morale znati sta prodaju, morale znati prodati i preporuciti, i biti bezuslovno na raspolaganju prodavcu sve vrijeme koje ovaj to zahtijeva.. a danas jedva ti pridju, hoces kupiti neces, ili se priljepe za tebe ko krpelj i ne mozes da mrdnes od njih, osjecas se kao kriminalac kojeg prate da ne ukrade nesto, a o strucnosti nidje veze..

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 09:44
Hertzog je napisao:
Nije problem u pisanju, nego mi cudno to lomatanje, a znalo se da ce se malo toga promeniti. Simbol je ostao isti, spolja, ono po cemu je i poznat, iznutra se to menjalo ali nikada sa velikim uspehom, a cini mi se da je i sada ista stvar.

Da li je radjeno ista na fasadi, da li je osvezena, nisam nesto primetio, a ni preterano zagledao

zasto mislis da ni sad nece biti nekog uspjeha?
mislim da ce boska ovaj put opstati. bar bih ja voljela.
nije da mi se svidjaju svi sadrzaji koje sad nudi, ali bolje da i ovo imamo nego nista.
drugi i treci sprat su mi diskutabilni, ako krene tonuti, oni tonu prvi :D al ne vjerujem da ce ove prodavnice sa odjecom propasti, jer ipak su to malo "jaci" brendovi (uslovno receno jaci), i mislim da mogu samo sebe isfinansirati.
lollipop je napisao:
i da, sve zene zaposlene u tom vremenu karakterisati kao brkate je jako bezobrazno, a borosane su u to vrijeme bile dio uniforme, jer su bile izuzetno udobne za zene koje su satima stajale za pultom i radile

borosane su u zadnje vrijeme itekako popularne ;)

sto se tice generaliziranja da su u komunizmu svi neusluzni, a sada usluzni, i obrnuto, nije sve bas tako crno bijelo. doduse, ipak moram malcice prednosti dati tim radnicima (bilo koje struke i bilo kojeg radnog mjesta) iz komunizma. bar kad je u pitanju ova nasa drzava. cure koje rade po nasim buticima, parfumerijama i sl se uglavnom ne uzivljavaju u taj posao, vecini im je to samo trenutno rjesenje, npr.dok studiraju ili dok ne nadju nesto bolje, tako da niti ne znaju kopletnu materiju kojom se bave :D ona danas radi u parfumeriji, sutra u banci i slicno.
u svijetu je pak drugacije, samo sto mi jos nismo dostigli taj nivo. da, zaista, poslodavci namecu pravila kojih se radnici moraju pridrzavati i postoje norme koje moraju da ispune.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 12:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Mar 2006, 23:59
Hertzog je napisao:
Hertzog je napisao:

Upravo. Od reci do reci.
Ja kad sam cula da je nece srusiti i zidati novi objekat, vec tada sam postala nezainteresovana. :lol:

I ova tema se, kao i ona o DM-u, pretvorila u temu o neljubaznosti/nestrucnosti ljudi oko nas, pogotovo onih koji rade u trgovinsko-usluznim delatnostima.
Takve osobe nije ni vredno puno komentarisati, jer danas svako ko nema posla, radi kao trgovac, konobar, vozac, cuva decu/cisti...
Temu za takve utiske vec imamo, samo se niko njome ne koristi. :D

Niko da napise koje sve prodavnice, na kraju, imaju u prizemlju i na 1. spratu?
Nije da me zanima, ali mozda zanima nekoga. To bi bila korisna informacija na ovoj temi. :)

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 17:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Od sada je tema Boska, a ko zeli da vodi raspravu o usluznosti trgovaca neka otvori temu o tome

Edit: viewtopic.php?f=27&t=46102&hilit=salteruse

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 18:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Boska kao Boska,drago mi je da radi...Ušao jedan dan,išao po azdajicu i vidio milion ljudi ide u krug,niko ne gleda robu,samo kruže,kao zombiji...Jbt,zar je toliko bitno prošetati prva tri dana kroz Bosku....Ne djele ništa...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 21:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 16 Nov 2010, 21:05
da li ima i ZARA unutra? bil neko mogao nabrojati sve prodavnice koje imaju? unaprijed hvala!!

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 21:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
mirza777 je napisao:
da li ima i ZARA unutra?

nema zare
i to dosta poznanika komentarise. nisam video ni"laznu" zaru(azel koji je "outlet" )
a neko je davno pobrojao sve prodavnice...uostalom na temi se vec pominju neka imena,pa procitaj...

prosetao pre neki dan boskom...
bolje i ovo nego da zjapi prazna,ali ne verujem da cu nesto puno kupovati tamo...mada se za svakog moze naci nesto...
cene odece variraju...mislim da su uglavnom previsoke...a kvalitet je druga prica...videcemo kada krenu snizenja cena odece...

moderator je opomenuo da se ne prica o prodavacicama u nekim prodavnicama i njihovoj"usluznosti",a mogao bi napisati koju rec... ali necu.

i da dodam da cene nekih proizvoda u komtrejdu su naduvane !umalo nisam pao u nesvest...ali ima tema o cenama hardvera...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 22:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Nov 2010, 22:52
sve ono treba srusiti i napraviti pravi trzni centar...ono je katastrofa...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 23:01 
Administrator
Korisnikov avatar

Pravi tržni centar zahtjeva prave mušterije.Toga nema u BL....

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 23:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Nov 2010, 22:52
mislim da ima...ako zagreb ima pet velikih ....bl je red da ima bar jedan...i mislim da bi taj radio bolje od pola njih u zg...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 23:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
_zoka je napisao:
Pravi tržni centar zahtjeva prave mušterije.Toga nema u BL....

:roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 23:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Upalo ti je nešto u oko...

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2010, 23:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Meni Boska djeluje kao Zenit sa sirim prolazima. New Yorker i jos neki butik su veci. Sio sa namjestajem isti, cak i losiji, drugi sprat je kao skladiste.
Steta.
Merkator je izmislio pojam trznog centra za Bosku.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 553 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]