Hertzog je napisao:
Nije problem u pisanju, nego mi cudno to lomatanje, a znalo se da ce se malo toga promeniti. Simbol je ostao isti, spolja, ono po cemu je i poznat, iznutra se to menjalo ali nikada sa velikim uspehom, a cini mi se da je i sada ista stvar.
Da li je radjeno ista na fasadi, da li je osvezena, nisam nesto primetio, a ni preterano zagledao
zasto mislis da ni sad nece biti nekog uspjeha?
mislim da ce boska ovaj put opstati. bar bih ja voljela.
nije da mi se svidjaju svi sadrzaji koje sad nudi, ali bolje da i ovo imamo nego nista.
drugi i treci sprat su mi diskutabilni, ako krene tonuti, oni tonu prvi

al ne vjerujem da ce ove prodavnice sa odjecom propasti, jer ipak su to malo "jaci" brendovi (uslovno receno jaci), i mislim da mogu samo sebe isfinansirati.
lollipop je napisao:
i da, sve zene zaposlene u tom vremenu karakterisati kao brkate je jako bezobrazno, a borosane su u to vrijeme bile dio uniforme, jer su bile izuzetno udobne za zene koje su satima stajale za pultom i radile
borosane su u zadnje vrijeme itekako popularne

sto se tice generaliziranja da su u komunizmu svi neusluzni, a sada usluzni, i obrnuto, nije sve bas tako crno bijelo. doduse, ipak moram malcice prednosti dati tim radnicima (bilo koje struke i bilo kojeg radnog mjesta) iz komunizma. bar kad je u pitanju ova nasa drzava. cure koje rade po nasim buticima, parfumerijama i sl se uglavnom ne uzivljavaju u taj posao, vecini im je to samo trenutno rjesenje, npr.dok studiraju ili dok ne nadju nesto bolje, tako da niti ne znaju kopletnu materiju kojom se bave

ona danas radi u parfumeriji, sutra u banci i slicno.
u svijetu je pak drugacije, samo sto mi jos nismo dostigli taj nivo. da, zaista, poslodavci namecu pravila kojih se radnici moraju pridrzavati i postoje norme koje moraju da ispune.