banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 03:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 508 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  Sledeća

Da li podrzavate novi zakon o radu pekara/dragstora do 21h?
Da, podrzavam. 20%  20%  [ 14 ]
Ne podrzavam! 80%  80%  [ 56 ]
Ukupno glasova : 70
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 12:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
policija ? zar tamo ima zaposlenih ?
u mjesec dana jedva mogu da nabrojim 4 policijca na ulici :)
broj zlocina se povecava a oni nista, na njih ja i ne racunam uopste

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 13:03 
DELETED

Poslednji put menjao DELETED dana 01 Dec 2005, 13:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 13:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
*Sisiban* je napisao:
Umjesto da se pokrenu neke smislenije inicijative, kao npr. za otvaranje nekog dobrog omladinskog kulturnog centra, za dovođenje u naš grad i organizovanje promocija mladih pisaca, muzičara, slikara i uopšte umjetnika svih vrsta koji stvaraju o mladima i za mlade, za nabavku novih knjiga Univerzitetskoj biblioteci, i uopšte za obogaćivanje kulturnih, zabavnih i drugih sadržaja ove selendre koju neki nazivaju gradom...
Aahahaaha... nasmijah se od srca...
Sta mislis zasto se otvaraju silne folkoteke i kafane sa narodnom mjuzom? Sigurno zbog velikog broja mladih pisaca, slikara, muzicara i ostalih umjetnika...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 13:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2004, 19:45

Poslednji put menjao Zeleni Obad dana 14 Jan 2006, 22:38, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 13:13 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 13:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
*Sisiban* je napisao:
A dokaz koliko nam je omladina besposlena i sa "promajom" u glavi je upravo i ovolika frka oko ograničavanja radnog vremena - kafićima.

Umjesto da se pokrenu neke smislenije inicijative, kao npr. za otvaranje nekog dobrog omladinskog kulturnog centra, za dovođenje u naš grad i organizovanje promocija mladih pisaca, muzičara, slikara i uopšte umjetnika svih vrsta koji stvaraju o mladima i za mlade, za nabavku novih knjiga Univerzitetskoj biblioteci, i uopšte za obogaćivanje kulturnih, zabavnih i drugih sadržaja ove selendre koju neki nazivaju gradom... Mi se bavimo radnim vremenom - kafana!

Da parafraziram druga Tita: zemlja koja ima ovakvu omladinu treba da se zabrine za svoju budućnost...

Sisiban, ti si zadrt decko i usput mjesas babe i zabe.
Ovdje niko nije napravio frku oko radnog vremena kafica (bas me zaboli uvo za kafane) - vec oko radnog vremena pekara (koje prodaju OSNOVNE zivotne namirnice) i prodavnica koje su takodje potrebne da bi imali iste te osnovne zivotne namrinice, sredstva za higijenu i sl. Sve je to lijepo sto si ti iznio, ali ebe mi se za slikarima i bibliotekama kad mi je stomak prazan. A ja ne zelim da budem programiran kada mogu ici u prodavnicu ili pekaru kad vec imam tu privilegiju da zivim u GRADU! KONTAS?!?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 13:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

slazem se u potpunosti sa sisibanom ali digresija je u pravu
u BL je primitivizam na djelu
ipak treba raditi na podizanju kulturnih i zabavnih sadrzaja i mijenjati primitivce a ne dozvoliti da, kao svih ovih godina, primitivci sebi stvaraju sredinu na kakvu su oni navikli u svojim vuko....ehm sredinama

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 13:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao Zeleni Obad dana 14 Jan 2006, 22:40, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 13:16 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 13:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao Zeleni Obad dana 14 Jan 2006, 22:41, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 13:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zeleni obad proci ce jos mnogo godina dok budes poceo da kontas sta ljudi pisu

macro zivotne namirnice ti nisu potrebne poslije 21h, valjda si uredno punio spajz i frizider kod kuce :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 14:10 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
S nekim ljudima ne vrijedi raspravljati.
Zivimo razlicitim zivotom, stoga... Na srecu, vise je ovakvih poput mene.
A ti lijepo kuci do 8, prije toga na pijacu kupi sta ti treba, napuni trbu do dnevnika, pogledaj dnevnik i na spavanje :wink:
A mene se mani, ja imam drugacije navike, kao i velika vecina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
da da Sisiban..."prodzaraj" i ti mali..pa vidi chemu je paznja vise posvecena, pa mozda vidis da su ucenisnici tj. vise "ucesnice" pisale o pekarama.

Citiraj:
A ja ne zelim da budem programiran kada mogu ici u prodavnicu ili pekaru kad vec imam tu privilegiju da zivim u GRADU!

slazhem se

E padobranci, ajde fino procitajte vidite o cemu se radi u temi, chemu je najvise paznje posveceno, pa onda odgovarajte. Nemojte da se ponavljamo.

BSE - ko hoce da radi, radice. Ko nece uvijek ce naci "faliku" tom poslu. Danas je malo ko u poziciji da bira sta ce i koliko ce da radi, zato...

Dalje nisam ja nikakva primitivka (kako neki prozivaju one koje imaju suprotno misljenje) i za to sam da se otvori neki sportsko - rekreativni centar, da se posveti paznja mladim umjetnicima, slikarima, muzicarima uopste omladini. Ali to nije tema danasnje emisije. Elem, nije pekara i dragostor (ili kafana) razlog sranju u gradu. Nije pekara kriva sto nemas gdje da umocis doope kad dodje ljeto sem u Vrbasu ili kadi. Nije dragstor koji radi 24 sata kriv sto nemas normalan grad gdje nudi sve i svakome. A od grada prave selo ljudi koji ga stavljaju pod kljuc.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 15:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao Zeleni Obad dana 14 Jan 2006, 22:42, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 15:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao Zeleni Obad dana 14 Jan 2006, 22:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 15:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Samo nakratko par opservacija, posto ovih dana bas nemam vremena da nasiroko polemisem o ovoj temi...

*Sisiban* je napisao:
Umjesto da se pokrenu neke smislenije inicijative, kao npr. za otvaranje nekog dobrog omladinskog kulturnog centra, za dovođenje u naš grad i organizovanje promocija mladih pisaca, muzičara, slikara i uopšte umjetnika svih vrsta koji stvaraju o mladima i za mlade, za nabavku novih knjiga

Prije dvije godine OC Kastel i organizacija "Zdravo da ste" pokrenula je inicijativu da se zabrani tocenje i prodaja alkohola osobama mladjim od 18 godina, kao i da se ogranici kretanje osoboma mladjim od 16 godina nakon 23, 00 casa bez pratnje starijih osoba ili roditelja. Zakon je otisao na glasanje i otad ga vise niko i ne spominje. Zar taj zakon ne bi bio prioritetniji i efikasniji od ovih restriktivnih i banalnih mjera tipa ogranicavanja radnog vremena. Zer se na bi na taj nacin djelotvornije sprijecila maloljetnicka delinkvencija, broj pijanih osoba po gradu i stepen remecenja javnog reda i mira? Zasto tu inicijativu vise niko i ne spominje? Potrazi odgovor kod vladajucih struktura cije odluke tako slijepo podrzavas...

BSE
Ako je odluka o zabrani rada dragstora i pekara, odnosno o ogranicavanju istog donesena da bi se pomoglo radinicima ja cu da pojedem sopstvenu tastaturu sa sve burekom iz pekare koji se ponovo moze kupiti nakon 21,00 cas. Za problem radnika postoje sindikati koji te probleme rjesavaju, a ne komunalna policija, kojoj bi bolje bilo da se pobrine za prevrnute kontejnere po mom naselju i onu automobilsku gumu koja je preksinoc stajala na raskrsnici kod Dulcineje...
Sinoc oko 23,00 pored moje zgrade prolaze trojica klinaca otprilike nekih 17 - 18 godina i pjevaju na sav glas. Mora da su se najeli bureka i kifli u nekoj pekari i krenuli da prave nered po gradu ili su kupili plazma keks i miljeko u dragstoru i odlucili da remete javni red i mir...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 15:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao Zeleni Obad dana 14 Jan 2006, 22:44, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 17:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
*Sisiban* je napisao:
A dokaz koliko nam je omladina besposlena i sa "promajom" u glavi je upravo i ovolika frka oko ograničavanja radnog vremena - kafićima.

Umjesto da se pokrenu neke smislenije inicijative, kao npr. za otvaranje nekog dobrog omladinskog kulturnog centra, za dovođenje u naš grad i organizovanje promocija mladih pisaca, muzičara, slikara i uopšte umjetnika svih vrsta koji stvaraju o mladima i za mlade, za nabavku novih knjiga Narodnoj i univeryitetskoj biblioteci, i uopšte za obogaćivanje kulturnih, zabavnih i drugih sadržaja ove učmale selendre koju neki nazivaju gradom... Mi se bavimo radnim vremenom - kafana!

Da parafraziram druga Tita: zemlja koja ima ovakvu omladinu treba da se zabrine za svoju budućnost...

hhha

a ako sam seljak covjek i ne zanimaju me pjesnici i pisci ili ako nedaj boze radim od 8 do 17 svaki dan i jeb..no cekam taj vikend da se provedem...

jel ja spadam u kategoriju maloljetnih delikvenata, budala, neradnika... halo

svakom sloboda, a neka roditelji uce svoju djecu vaspitanju a ne gradski oci i vlasnici pekara
8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 17:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Poslednji put menjao Zeleni Obad dana 14 Jan 2006, 22:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2005, 17:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2004, 19:52
cak i na kubi imaju vise slobode :)

i u Sjevernoj Koreji :) ...

elem, kod nas bi micelijus zabranio i grupnjak, a sta da mi nindje radimo kad su pekare zatvorene :) :silly:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 508 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 26  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]