banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 15:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 642 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Protesti za JMBG!
PostPoslato: 07 Jun 2013, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Opet "zli" Srbi krivi. :-) Najjača rečenica je da Bošnjaci i Hrvati rade na ujedinjenju zemlje a Srbi su protiv. Da je barem tako jednostavno! Šta očekivati od Zapadnih medija.
Hrvati su plaho za unitarnu BiH! :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2013, 21:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Čuj Voždovog zvaničnog zaključka da Sarajevo više nije bezbjedno za rad Srba u zajedničkim institucijama. Pretjerano sere.

Hajde da vidimo koliko je Srba povratnika u Federaciju BiH od 1996. ubijeno i pretučeno, a koliko je srpskih guzonja pretučeno u zajedničkim institucijama u tom istom periodu?

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2013, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ових других сасвим недовољно. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 07 Jun 2013, 22:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
spavac je napisao:
juh sta ovi pricaju u Apostrofu...tukli strance unutra..

drago kalabić šalalala. novi idol! žao mi što nisam gledao cijelu emisiju, kad je repriza?

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 00:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
NenadV je napisao:
Opet "zli" Srbi krivi. :-) Najjača rečenica je da Bošnjaci i Hrvati rade na ujedinjenju zemlje a Srbi su protiv. Da je barem tako jednostavno! Šta očekivati od Zapadnih medija.
Hrvati su plaho za unitarnu BiH! :D :D

Znaci, kazu da su ovi za ocuvanje BiH, Srbi protiv. Ne znam za Hrvate i ne interesuje me, ali ovo za Srbe je ziva istina.

I sta sad...sto bi to bilo lose? Je l' BiH neka svetinja?

Nesto ne vjerujem da ce iko normalan, na osnovu te recenice, zakljuciti da su Srbi zli.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 07:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Boli strance tuki za ovim što se dešava u BiH i što je neko napisao da su Srbi zli. Nek' pišu slobodno strani mediji šta hoće sve dok nam neki genocid ne tovare za vrat...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Citiraj:
Dobro ba, dobićete brojeve, a sad lijepo na svoje mjesto, skin'te gaće i da nastavimo..

Jedan komentar od preko crte :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 10:37 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Srbi su mnogo tolerantiji narod nego komsije preko crte,kod njih kao da je jos 1994,kad odes na njihove portale,forume pogledas njihove medije vlada ratna histerija,oni su zavrsili rat oruzijem sad ga nastavljaju drugim sredstvima,dok je kod nas narod ohladio,vecina i nema pojma o cemu se tu zapravo radi niti ga interesuje

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slusam na Big kako ce zarobljeni stranci tuziti BiH za materijalnu i nematerijalnu stetu, s pravom, ali da li gradjani RS trebaju da snose troskove ovoga kada nisu ni kusali ni mirisali.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 10:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2012, 18:46
filozof sa vrbasa je napisao:
Slusam na Big kako ce zarobljeni stranci tuziti BiH za materijalnu i nematerijalnu stetu, s pravom, ali da li gradjani RS trebaju da snose troskove ovoga kada nisu ni kusali ni mirisali.

gluposti i propaganda. ako ništa, federalni (avaz) i republičkosrpski (rtrs, atv) su pokazali solidarnost u branjenju ruku koje ih hrane.

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 11:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
Zaustaviti stvaranje velikobošnjačke države!

Napredni klub najoštrije osuđuje blokadu zgrade Parlamentarne skupštine BiH u kojoj su više od 12 sati bili zatočeni zastupnici među kojima i predstavnici srpskog naroda iz Republike Srpske, predstavnici pojedinih međunarodnih organizacija i brojni zaposleni.

Ovaj događaj, kao i niz prethodnih, potvrđuje da je na sceni nastavak pritisaka da se ukine Republika Srpska i stvori unitarna i, sve je jasnije – velikobošnjačka Bosna i Hercegovina.

Ograničavanje slobode kretanja članova parlamenta nezamislivo je u demokratskim državama i predstavlja čin nasilja bez presedana na evropskim prostorima. Odbijanje kantonalnog ministra unutrašnjih poslova da omogući evakuaciju talaca i držanje pojedinih političara iz SDA i SDP zaslužuje najoštriju osudu. Očito je da je po sredi planirani zajednički pritisak na poslanike iz redova srpskog naroda i ostale zastupnike koji ne prihvataju predložena zakonska rešenja koja su, pritom, suprotna Ustavu BiH i Dejtonskom sporazumu. Reč je o režiranom „događanju naroda“, sličnom onom koje je prethodilo početku građanskog rata 6. aprila 1992. godine. Pretpostavljamo da će probošnjački međunarodni predstavnici zloupotrebiti ovo nasilje kako bi nametnuli srpskom narodu nepovoljne, nepravedne i neustavne zakone i ustanove.

Pozivamo da se bezbednosni organi BiH ukinu jer su potpuno nefunkcionalni i politički instrumentalizovani, te da u oblasti Sarajeva gde se nalaze ustanove BiH kontrolu preuzme snage UN ili, ako je potrebno, SAD i SR Nemačke. Smatramo da institucije koje nisu u stanju da rade odgovorno i u skladu sa zakonima treba da budu ukinute, a da BiH postane labava konfederacija.

Podsećamo vlasti Republike Srbije da su po slovu Dejtonskog sporazuma obavezne da posreduju u ovoj krizi radi sprečavanja eskalacije nasilja i prevazilaženja opasnosti u koju su Bosnu i Hercegovinu svojom neodgovornom politikom – insistiranjem na neustavnim zakonskim predlozima – doveli pojedini bošnjački i strani političari.

Napredni klub- www.napredniklub.org

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 11:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
:lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 11:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Zamjerli su se malo zahebanijim od Dodika. Sada će BiH definitivno bankrotirati :D

Citiraj:
Strani učesnici bankarskog furuma najavili tužbu BiH

SARAJEVO – Veliki broj uglednih stranih bankara i eksperata, koji su zbog protesta građana ispred zgrada državnih institucija BiH u Sarajevu, u njima ostali blokirani nakon što su učestvovali na godišnjoj skupštini Evropskog fonda za jugoistočnu Europu (EFSE), najavili su tužbe protiv države BiH.

Zgrade Parlamenta BiH i Saveta ministara BiH, u kojima je duže od 12 sati bilo zatočeno više od 1.500 zaposlenih i 250 stranih gostiju, deblokirane su juče u ranim jutarnjim satima, akcijom bezbednosnih službi BiH.

Kako, međutim, navodi sarajevski dnevnik „Dnevni avaz”, posledice ovog događaja, u kojem je grupa demonstranata zbog nezadovoljstva nepostojanjem trajnog rešenja za izdavanje jedinstvenog matičnog broja (JMBG) za novorođene u BiH, onemogućila rad zakonodavnoj i izvršnoj vlasti, ali i kretanje zaposlenima i stranim diplomatima, biće teške i nesagledive.

List navodi da je, „prema njegovim pouzdanim informacijama”, veliki broj uglednih bankara i eksperata, čvrsto odlučio da angažuje međunarodne advokate kako bi tužio BiH.
Tanjug

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Preko cijih ledja?

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa dijaspore, naravno... Ko nas drugi finansira :)

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 12:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gdje ta dijaspora dijeli pare da stanem i ja u red :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 12:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čekaj da dobijemo novi JMBG. To je sputavalo ekonomski boom. Čim se to riješi odmah će lova da sipa sa svih strana, a dijaspora prva za refundiranje. Zato čuvaj račune. I one usmene :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 12:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Na pumpama su kamere, znaci dokazi postoje :D

Jeeee, sad mi je vec bolje :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
filozof sa vrbasa je napisao:
Čuj ****** zvaničnog zaključka da Sarajevo više nije bezbjedno za rad Srba u zajedničkim institucijama.

Ma On samo ponavlja uvijek isto. Svake sedmice uvijek vijest On rekao BiH nije odrziva, RS prosperitetna, najbolja u Evropi, drzava, najbolja u regionu, medju boljima u svijetu, svi krivi za sve sto ne valja, samo On nije kriv za nista, odvojice se on, napravio je Dubai u Banjaluci otkad je dosao na vlast, i svake sedmice iste stvari samo ponavlja, ponavlja, ponavlja...

A sta politicari inace misle o onima koji su glasali za njih vidi se u ovom videu:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-FBlAbfO9N4[/youtube]

Ali ja kazem, demokratija je, narod ima pravo da bira i neka ih opet izabere, to je njihovo pravo. Samo zasto onda kasnije protestuju ako su sami to birali, to mi nije nikako jasno.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 08 Jun 2013, 14:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Ma beze, uvijek na istu foru pokusavaju donijeti politickeo odluke koje ce njima ici u korist. Prvo protestuju za bebe i JMBG a poslije odu pred OHR i traze da se ukine RS i da se namecu odluke. Strancima svakako odgovara ovo stanje, taman mogu da rade sta hoce. Ne znam ko nam vise zeli dobra, mislimani ili srpski politicari, ko ih sisa sve.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 642 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]