banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 22:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 852 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 43  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2007, 18:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
groznium je napisao:
Citiraj:
ne, za mene je normalan svako ko se ponasa normalno i po pravilima bazena, nebitno da li je gola sirotinja ili rokfeler. A kad mi dodje 20 chobana koji skacu ljudima po glavi, prave sranja... to je ono sto polovini ljudi pokvari provod...

nadam se da si skontao sta hocu rec :]
jesam , iskreno i ja volim skakati ali u akva parku se nema gdje .jer kao što reče medi to je bazen za kiseljenje.

ima se skakati tamo u onom bazenu sa "mjestima za skakanje" :lol:

volim i ja skakati, ali tamo nije nigdje predvidjeno mjesto za to...pa ne skacem :D

medi je u pravu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2007, 19:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
medi je napisao:
Људи, разумијете ли ви српски?! Намјена аква парка није ни била да се на њему људи рекреирају и пливају већ да се киселе, одмарају и забављају (укратко: вегетирају). Видим гомилу коментара типа: "Нема се гдје пливати!", што никаквог смисла и утемељења нема јер Аквана није ни била предвиђена за то!
Бивши Инцелов базен је тај који ће имати спортско-рекреативни карактер, као комплемент Аквани! Понављам, друга је ствар што Аквана није ни близу онога што се подразумијева под воденим забавним парком, што има минималан забавни садржај и што није реализовано ни 1/5 онога што је планирано првобитним пројектом ...

Зато престаните давати неутемељене критике о томе како се "нема гдје пливати"!

Bila je svojevremeno vrlo aktuelna priča o olimpijskom bazenu. Pošto je grad sufinansijer trebalo bi ispitati njihovu ulogu u svemu. Umjesto olimpijskog bazena dobili smo oveću kacu za kupus. Baš na nivou ovoga grada.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2007, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
@fantomacan:
Пратио сам са великим интересовањем сваку информацију у медијима везану за Аквану и никад није поменута могућност изградње олимпијског базена и могућност да се у Аквани нађу неки озбиљнији спортско-рекреациони садржаји. Од почетка се ишло са планом да се бивши Инцелов базен реновира како би служио спортистима и рекреативцима, а да Аквана буде водени и забавни парк у којем ће људи долазити да се опуштају и забављају. Што се тиче Инцеловог базена, колико ја знам, тренутно се ради студија изводљивости.

Успут бих молио некога ако има код себе или зна локацију на интернету са скицом оригиналног пројекта Акване, који је подразумијевао далеко веће водене површине?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2007, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
medi slabo si ti pratio, eni ti Davidovic rekao da ce u drugoj fazi praviti i olimpijski bazen. Ako lazem ja onda ne lazu Nezavisne i Glas koji su to prenijeli (na otvaranju akva parka)... potrudi se pa pronadji. Interesuje me, kako misle da ostvare pokrivanje troskova kompleksa ???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2007, 00:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Хм, могуће да су рекли на отварању. Али првобитним планом и пројектом није био предвиђен никакав олимпијски базен. То је вјероватно, опет, нека Давидовићева патка како би смирио страсти због разочарања грађана аква-парком ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2007, 00:17 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
medi je napisao:
Људи, разумијете ли ви српски?! Намјена аква парка није ни била да се на њему људи рекреирају и пливају већ да се киселе, одмарају и забављају (укратко: вегетирају). Видим гомилу коментара типа: "Нема се гдје пливати!", што никаквог смисла и утемељења нема јер Аквана није ни била предвиђена за то!
Бивши Инцелов базен је тај који ће имати спортско-рекреативни карактер, као комплемент Аквани! Понављам, друга је ствар што Аквана није ни близу онога што се подразумијева под воденим забавним парком, што има минималан забавни садржај и што није реализовано ни 1/5 онога што је планирано првобитним пројектом ...

ne bi se slozio s tobom u vezi namjene, a ako im je to stvarno bila i originalna ideja da urade ono sto su uradili, onda je to stvarno promasena stvar. zbog cega to kazem. da postoji vec neki sportsko -rekreacioni centar sa bazenima, tj vise njih, ideja akva parka bi bila dobra, medjutim oni su ogroman prostor koji je sluzio cijelom gradu za rekreaciju zauzeli i uveli minimalan broj aktivnosti na tu povrsinu..
samim tim ono sto je bilo prije (fudbalski teren, teren za mali fudbal i druge aktivnosti tj 'staze' za dzogiranje) je koristo veci broj ljudi i prostor se koristio puno bolje, bio je puno bolji za grad.
ono sto je prije bilo stvarno je trebalo urediti, jer je i tad prostor bio nedovoljno aktivan, ali porazavajuce je to sto je sad potencijal koju ona lokacija ima apsolutno neiskoristen. tu je na prvom mjestu trebalo ostaviti rekreacionu zonu koja je veoma potrebna gradu, a ovo sto je sad tamo je apsolutno promasaj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2007, 00:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Mene nervira sto se zbog interesa Aquane razvlaci sa incelovim bazenom! Bazen zjapi prazan, treba tako malo uloziti da bude ponovo funkcionalan, a sportisti nemaju gdje da treniraju nego putuju u Laktase! Pu, izem ti interese!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2007, 00:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Rakun_Slavko je napisao:
Mene nervira sto se zbog interesa Aquane razvlaci sa incelovim bazenom! Bazen zjapi prazan, treba tako malo uloziti da bude ponovo funkcionalan, a sportisti nemaju gdje da treniraju nego putuju u Laktase! Pu, izem ti interese!!!

Znaš i sam da su sad Laktaši centar mnogo čega. Čak imaju i prvoligaša.

boris_wz je napisao:
medi je napisao:

ne bi se slozio s tobom u vezi namjene, a ako im je to stvarno bila i originalna ideja da urade ono sto su uradili, onda je to stvarno promasena stvar. zbog cega to kazem. da postoji vec neki sportsko -rekreacioni centar sa bazenima, tj vise njih, ideja akva parka bi bila dobra, medjutim oni su ogroman prostor koji je sluzio cijelom gradu za rekreaciju zauzeli i uveli minimalan broj aktivnosti na tu povrsinu..
samim tim ono sto je bilo prije (fudbalski teren, teren za mali fudbal i druge aktivnosti tj 'staze' za dzogiranje) je koristo veci broj ljudi i prostor se koristio puno bolje, bio je puno bolji za grad.
ono sto je prije bilo stvarno je trebalo urediti, jer je i tad prostor bio nedovoljno aktivan, ali porazavajuce je to sto je sad potencijal koju ona lokacija ima apsolutno neiskoristen. tu je na prvom mjestu trebalo ostaviti rekreacionu zonu koja je veoma potrebna gradu, a ovo sto je sad tamo je apsolutno promasaj.

Sasvim se slažem. Od prostora koji je imao potencijal da bude mali sportski kompleks napravili su luna-park za manju grupu ljudi. Baš sam se pitao kakav interes je imao grad da ulazi u taj projekat i nisam još pronašao odgovor. Jer onakav objekat nikad neće služiti za neki sport i sportistima, a ako su željeli objekat za zabavu mogli su jednostavno kao suvlasnici otvoriti diskoteku ili kafić.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2007, 15:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jan 2005, 14:18
evo jednog od najranijih projekta:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jul 2007, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Браво за слику, требало би наћи онај први, на којем је итекако било предвиђено више водених површина ... све ово је само доказ какве се све муљаже иначе дешавају са пројектима.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 11:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Mar 2007, 11:50
pretres na ulazu? ne mozes unijeti kiselu i sendvich? "dodjite i ponesite svoje pare"

Poslednji put menjao kuhalo dana 05 Avg 2009, 15:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 11:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ма суштина читаве приче да је све то економски исплативо, и то по систему што мањих трошкова. И тачно је, како год ми овде аквану попљували или похвалили, она ради врло добро. Нешто нисам видио да она силна раја штрајкује глађу.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 11:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Računaj četri čovjeka po minimum cener! Ladno 1.5kg mesa, ili po dve porcije, pivo, sok, gorivo i gdje ti duša želi u prirodu gdje ti neće djeca skakati po glavi! Uostalom sa malo štedljivijim autom za 40KM se dolazi do pomalo izlizane Makarske i možda ti treba još 10-20KM, ali ipak more je more! Otići jednom da vidiš kako je, u redu, ali ići svaki dan ili što neko reče tri puta sedmično je samo za retardiranu djecu bogatih roditelja, kojima nije problem dati 10KM i da ne razmišljaju hoće li se dijete, ne daj Bože, ugušiti u dubini od metar i po'!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2007, 13:05 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Mar 2007, 11:50
..jbga sad je sve to vec gotova stvar, mislim nece oni otimati pare od bogatih vec od sirotinje.. rich kids idu na more a socijala ce se gambati za preskup ulaz i amonijak

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 09:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
Pazite sta vam govorim, za godinu - dvije najkasnije ce poceti price o sve losijim rezultatima akvane, dolaze rate kredita, prihod nije na nivou (boze moj, racunali su 100 suncanih dana tokom sezone), a rashodi se ne smanjuju... evo, spreman sam i kladiti se!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
pa će onda biti stara poznata priča nije isplativa aquana, moramo je prodati, potom će niknuti par stambenih zgradica unutar aquane i to je to ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

То је коначан закључак, тему треба под кључ. Мислим да се већина слаже да је Аквана к**** (пенис) и да је само питање времена кад ће пропасти.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 18:00 
Citiraj:
Računaj četri čovjeka po minimum cener! Ladno 1.5kg mesa, ili po dve porcije, pivo, sok, gorivo i gdje ti duša želi u prirodu gdje ti neće djeca skakati po glavi!

Moj covjek!!! :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 22:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ja sam bila 2 dana u Lončarima i bilo je odlično... :D :D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2007, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
EiLeen je napisao:
Ja sam bila 2 dana u Lončarima i bilo je odlično... :D :D :D

Jesi imala srece s vremenom?

a da ti je bilo odlicno..ne sumnjam :D

moja Mare... 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 852 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 43  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]