The_new_Statesman je napisao:
Ama Roki,
Bosic je nebitan. Poslije 25.09. nikoga nece interesovati sta je on rekao ili sta ima za reci. Sta si zapeo za njega?

Upravo suprotno.
"Bosic" je jako bitan, posebno zbog onoga sto bi "Bosic" trebao predstavljati i raditi, a nije ni jedno ni drugo.
Bosic je taj koji je uzurpirao poziciju lidera opozicije u Srpskoj. I umjesto da bude neko ko predstavlja nadu i za sve nas i za Srpsku, imamo politickog idiota koji gubi sudske procese za klevetu.
Meni je jasno da on to ne vidi, ali mi nije jasno kako ostatak ovog naroda, ukljucujuci i SDS clanstvo to ne vidi ?
Dan Republike, i institucija referenduma NISU i ne trebaju biti dio uobicajenog politickog klisea. To nisu "prikljucci na magistralni put M100" niti "Niskonaponska mreza u izbjeglickom naselju".
Da ti na primjeru objasnim:
Prije nekih izbora 2008 ili 2010 lokalna, inace tada SNSD, vlast je asfaltirala seoski put od nekih 4km. Ali ne lezi vraze - bese tu jedna dionica od nekih 30 metara za koju jedan SDS aktivista (inace prava SDS krmcina) nije htio dati saglasnost, jer je trebalo prosiriti put za mozda pola metra.
Sta se desava ? SNSD izgubio vlast 2012 i sad vec danima gledam moje seljake kako se hvalisu na fejsu jer je "najbolji nacelnik Dr Milicevic" asfaltirao tih jebenih 30 metara.
SDS jednostavno nema nikakvih skrupula, to su takva govna da su u stanju napraviti bilo kakvu gadost, ako misle da ce oni na tome steci neku prednost. A za prednost smatraju i nanesenu stetu protivnicima.
Pa zar nije ovdje na forumu nas kolega Slagzi pisao kako je "Vjeran stranci do groba".
Ej bre, ja sam sepav i ranjen i pod bolovima "jurisao na mitraljez", da bi on bio vjeran stranci ? Kakva jebena stranka, zar nije Republika Srpska ono za sta se gine ?