banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 14:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Maj 2009, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Jel' bilo naroda?

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 22:00 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
Samo sam prosao kroz prizemlje i prvi sprat da vidim kako izgleda. Lijepo je uradjen. Svidjam i se sto prostori nisu cumezi od 5 kvadratnih metara kao sto smo navikli u buticima koji se otvaraju u novonastalim zgrada. Zapravo, nismo ni imali trzni centar ovakve vrste.
Ocekivao sam vise novih radnji ali tu su vec poznati Juventa, Carapko, Todor, i ostala butici Veselin Maselese. Od novih tu je Esprit, Tom Tailor, neki n fashion, mnogo je sportske odjece....foto shop, frizer, apoteka, supermarket sa velikim izborom.
Parking je odlican.
Knjizara Kultura konacno je veca ali zasto su morali one gluposti unijeti u nju, case, lezajeve...cccc...jeste da je verci izbor knjiga ali jos uvijek nemamo dobru prodavnicu knjiga u gradu.
Mala stanica gubi smisao jer je imala smisao zato sto je smjestana na mjestu bivse stanice, sada je u Merkatoru kao neki fastfood ali je lijepo uradjena.
Odjeca je skupa.
Sve u svemu objekat kakav je trebao ali steta to nema jeftinijih robnih marki tipa H&M.

Poslednji put menjao taksi dana 07 Maj 2009, 22:02, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 22:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
vim je napisao:
Jel' bilo naroda?

Kako da ti kazem ja sam otisao oko 15:00h bilo je naroda penzionera ljudi navratili sa posla ali i omladine kod standa Nektara :lol: :lol: ljudi ko ljudi krenuli na cackalicu i guzovacu ali sreca sve se to odvijalo vani pa unutra nije bila neka guzva.
Moram malo kad se smiri guzva(sledece sedmice) otici na tenane sve pregledati.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Moj razlog da odem u Mercator je Bandidos. Juhuuuu, konacno :D

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 22:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Mercator mi liči kao na spojeni Zenit i Pevec, čak mislim da se išlo na uštrb artikala, radi onih prodavnica koje se mogu naći i u centru grada.

Pjevanje Ane Nikolić čista NULA.

Vatromet je za pet.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 22:45 
Veteran
Veteran

filozof sa vrbasa je napisao:
Mercator mi liči kao na spojeni Zenit i Pevec, čak mislim da se išlo na uštrb artikala, radi onih prodavnica koje se mogu naći i u centru grada.

Meni se i svidjelo to sto nije isti Zenit.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 23:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
e ajmo utisci,moj je :konacno prodje i taj dan :D mrtva sam,horde ljudi kad je tek otvoreno i veceras,nisam stigla ni vidjeti sta se desavalo a kamoli sta sve ima,ali bice prilike,najbitnije je da mi je da gledam u malu stanicu i mogu na sufle kad god mi padne na pamet :D

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Ja nisam stigao danas.... Otici cu 1 dan bas da vidim kako izgleda

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 07:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jan 2009, 12:54
Lijepo i elegantno urađen. Najviše prostora čini mi se da je otišlo na parking. Bilo je dosta naroda na otvaranju, ali nema ništa novo što u Banja Luci već nema. Cijene kao i svagdje.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 07:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
bio sam sinoc, nisam ulazio posto su zatvarali, ali sam se dobro ismijao Maloj stanici, ono je k`o terarijum u kojem su smjesteni neki cudni primjerci :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 07:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Isto juce bio, prijatno se iznenadio, mislio sam da ce bit jos jedan tropic ali ovo je prelijepo. Vratio se Tom Tailor a mislim da se i Tommy prebacio iz hotela Bosne.

Sve u svemu 5, a Ana se sinoc smrzla. Samo mi nije jasno da su potrosili malo para na merketing, nisam viido niti jednu reklamu na tv-u a za Anu sam cuo u Merkatoru... Uglavnom meni drago zbog tom tailora

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 08:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
U Mostaru Merkator postoji ima vec mislim dvije godine. mislim da sam se vec oglasavao po tom pitanju.
najvise mi se svidja sto je na odjelu prehrane, stvarno, mislim stvarno, higijena na zavidnom nivou. nijedan trzni centar u mostaru po tom pitanju mu ne moze opepeliti. Meso im je isto dobro, tamo ga uglavnom i kupujemo.
cijene su tu i tamo, kao i svugdje, nesto je par feninga skuplje, nesto jeftinije, ali ako uzmemu sveukupno, dodje ti ga na isto.
ja isto kupujem u Merkatoru, i najvise volim u nabavku otici tamo. parking je tu, ne moras kisnuti da prebacis sve u auto.
imaju i neke pogodnosti za odgodu placanja, to bas i ne koristim mada imam kolegicu koja ima njihovu zelenu PIKA karticu i kaze da je to njoj super.
sve u svemu, projekat, artikli, usluga, za sad je ok. mada sam cuo da odnosi uprave i radnog osoblja nisu bas kako valja. cak sta vise cuo sam da su im plate jako male, a da stvarno puno rade (ukljucujuci sve praznike, cak i Novu godinu).
kupivala je mama neke talijanske tave, na popust, i kaze da su super.
sad za sad je ok, ali kako je sve kratkog daha...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 08:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Jedina mana po meni je sto neke proizvode u supermarketu placas na odredenim mjestima a ne na kasi. Primjer Fratelo ima svoju kasu i njima licno placas njihove prizvode to mi rece prijatelj koji radi u Fratelu. Mislim nije nikakav problem meni kao kupcu ja moram platiti kako god ali bice prozivki daj vidim sta imas u toj kesi. :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 09:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Joj.......samo nek' je prošlo...........a narod navalio samo da vidi ima li šta za dž,penzioneri čekali od ujutru.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 09:59 
Veteran
Veteran

Vuk_samotnjak je napisao:
Jedina mana po meni je sto neke proizvode u supermarketu placas na odredenim mjestima a ne na kasi. Primjer Fratelo ima svoju kasu i njima licno placas njihove prizvode to mi rece prijatelj koji radi u Fratelu. Mislim nije nikakav problem meni kao kupcu ja moram platiti kako god ali bice prozivki daj vidim sta imas u toj kesi. :lol: :lol:

Stvarno? Kakva glupost. Ima li kasa za dubicko mlijeko? :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 10:02 
Administrator
Korisnikov avatar

taksi je napisao:
Knjizara Kultura konacno je veca ali zasto su morali one gluposti unijeti u nju, case, lezajeve...cccc...jeste da je verci izbor knjiga ali jos uvijek nemamo dobru prodavnicu knjiga u gradu.

Kakva potražnja,takva i ponuda.Btw,koja je po tebi dobra "prodavnica knjiga"?

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 10:12 
Veteran
Veteran

_zoka je napisao:
taksi je napisao:

Kakva potražnja,takva i ponuda.Btw,koja je po tebi dobra "prodavnica knjiga"?

Pusti ti to : kakava potraznja, takva i ponuda. Neka ponude. Kakva ce biti potraznja ako neko, ko ulazi u svijet knjige ne zna da nesto postoji.
Recimo, prostorom skoro iste povrsine Algoritam u Zagrabu. Cijela desna strana su domaca izdanja, lijepo sortirana, a lijeva izdanja na engleskom. Iams natpise : naucna fantastika, turizam, masinstvo, medicina, ishrana, besteseleri, umjetnost...Nije spektakl ali lijepa prodavnica knjiga i sto je najvaznije bez onih gluposti od suvenira, korpi...Ako je knjizara, onda neka bude knjizara, a ovi nasi bi najradije ugurali i namjestaj, samo da prodaju. Zapravo mislim da sam vidio neki sto ?!

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 10:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

taksi je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:

Stvarno? Kakva glupost. Ima li kasa za dubicko mlijeko? :D

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 10:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Jbg,ako tebi 6000-7000 naslova nije dosta da možeš probrati................Što se tiče natpisa,uvijek možeš pitati nekoga od radnika gdje se šta nalazi.
taksi je napisao:
_zoka je napisao:
taksi je napisao:

Pusti ti to : kakava potraznja, takva i ponuda. Neka ponude. Kakva ce biti potraznja ako neko, ko ulazi u svijet knjige ne zna da nesto postoji.

Pa i Kultura plaća te knjige.Nije to neprofitna organizacija da nabavlja naslove koje možda niko neće tražiti.Za to imaš biblioteku.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 10:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2006, 01:57
Nek se vise otvorio muka mi je od Merkatora :mad: ja dole necu nista ama bas nista uzeti

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]