banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 22:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 852 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 43  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 08:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Ovdje može sve, ako je DŽ!

Odlična je to ideja, ali se bojim da niko neće htjeti dati 50eura za tu karticu, jer će reći:
Moje dijete ionako ne ide busom, na bazen ga vodi njegova tetka, u pozorište ionako nema ko da ga vodi, a u kino naravno da ne ide, mama je svom zlatu obezbijedila sve pa i kućno kino...
Jbg...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 08:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
F.I. je napisao:

Odlična je to ideja, ali se bojim da niko neće htjeti dati 50eura za tu karticu, jer će reći:
Moje dijete ionako ne ide busom, na bazen ga vodi njegova tetka, u pozorište ionako nema ko da ga vodi, a u kino naravno da ne ide, mama je svom zlatu obezbijedila sve pa i kućno kino...
Jbg...

Zato su ''nam'' djeca takva kakva i jesu.

Al da ima za kafanu takva karta, svi bi roditelji kupili svojoj djeci.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 09:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

DELLBOY je napisao:
F.I. je napisao:

Jbg...

Zato su ''nam'' djeca takva kakva i jesu.

Al da ima za kafanu takva karta, svi bi roditelji kupili svojoj djeci.

A takav smo mi narod!
Nigdje pameti, ali zato brate, fontele i ključeve od auta na sto...ovo-ono...
To je naša stvarnost.
možda elieni siđu pa naprave neki experiment od kojeg ćemo svi biti pametniji... :lol: i spase nas od sopstvene propasti... :lol: i gluposti :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 09:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Jebes Akvanu, idemo na more....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jun 2007, 10:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

I ja kažem!!! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2007, 13:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Slusam danas na Bigu, bice dosta rasprave oko Aquane i njihovog neprofesionalnog ponasanja prema klijentime, tj. kupacima.... valjda se ljudi zale kako su fasisti i ne daju ti mrdnut tamo, ko u kasarni. Podzemne vode izgleda...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 01:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2004, 13:53
AntiDope je napisao:
Slusam danas na Bigu, bice dosta rasprave oko Aquane i njihovog neprofesionalnog ponasanja prema klijentime, tj. kupacima.... valjda se ljudi zale kako su fasisti i ne daju ti mrdnut tamo, ko u kasarni. Podzemne vode izgleda...

Kad nema puno "nadzemnih", neka barem ima podzemnih....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jul 2007, 14:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
O, fino znaci. Vidjecemo kako ce im se ostvariti biznis plan, sa jedno 30% rekao bih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2007, 10:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2007, 10:05
Aquana je blagi užas, bar meni .
Sada sam bila u BL na par dana i videla, slabo iskorisćeno totalno .

KO BI drugi, nego KOBi ...

Zvezdo znaj, da ludo volim te ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2007, 13:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2006, 21:52
Bio sam, i ukratko - vrijedi dati 7 marona. U onom velikom bazenu raznih zezancija, podvodnih masaža, a najkul je onaj okrugli dio gdje kupače vodena struja "voza" ukrug...

Voda čista, nema previše ljudi, fino se možeš opustiti, hlada koliko duša hoće, u blizini možeš i da jedeš i da piješ, nema otpadaka okolo (izgleda da vrijedno čiste poslije zatvaranja)... Sve u svemu, zadovoljan sam.

A što se tiče cijene - pa, nije ni bazen za svakoga. Kome je skupo, eno mu "Abacije"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2007, 18:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Blizzard je napisao:
Bio sam, i ukratko - vrijedi dati 7 marona. U onom velikom bazenu raznih zezancija, podvodnih masaža, a najkul je onaj okrugli dio gdje kupače vodena struja "voza" ukrug...

Voda čista, nema previše ljudi, fino se možeš opustiti, hlada koliko duša hoće, u blizini možeš i da jedeš i da piješ, nema otpadaka okolo (izgleda da vrijedno čiste poslije zatvaranja)... Sve u svemu, zadovoljan sam.

A što se tiče cijene - pa, nije ni bazen za svakoga. Kome je skupo, eno mu "Abacije"...

:lol: :lol: :lol:

MOLIM ?????????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Jul 2007, 19:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
blizzard nisam znao da si snob :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2007, 00:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 10 Sep 2001, 01:00
italijani nisu blesavi a ni gradski oci koji djele profit...akva park je sasvim nesto drugo u odnosu na javno kupatilo i masovno rashladjenje...
kompleks je na zavidnom nivou,i volio bih da akvana odrzi neki nivo relaksirajuceg tipa bazena ,a ne da ti neki klinac skoci na ledja i prelomi kicmu. uvijek ce me akvana podsjecati na staro vojno i napusteni vojni bazen.kazu stariji da su prije zemljotresa kantama sipali klor u vodu i da su kupaci morali svi izaci iz bazena.odlicna lokacija na kojoj se moze uraditi jos i vise.da mi je znati samo ko bi vlasnik i kako ce tu ici lova...vjerovatno u gradski budzet...ako je to.... veoma pohvalno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2007, 02:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
ne znam što je to na zavidnom nivou u akva parku osim majmuna iz obezbeđenja na ulazu koji su me ptiali imam li stakla u rancu koji nosim ' da obično idem da koljem ljude na bazenu a ne da se kupam :roll: . Živio sam prije Topuskom imogu ladno reći a akva park nije ni do koljena bazenima tamo , a val ni bilo kojoj drugoj pristojnoj banji . akva park je vašar u kojem ne možeš doći plivati nego se kiseliti sa milion drugih . ukratko promašaj . ukratko akva park je za svakog ljubitelja plivanja gubljnje para živaca i vremena . toliko od mene jedan od najlošijih komplexa , a vidio sam ih mnoge . prema tome šuti , jer ako ti je ono dobro ne znam koji si to drugi komplex vidio ? ukratko zahebi kava park vrbas je zakon 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2007, 07:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
"gorila" te pitao za staklo jer je prije par dana neko ustekao neko sjecivo (staklo, zilet, nemampojmastavec) na tobogan i neki klinjo se razrezao. Koliko god normalne raje bude do 16:00 tamo, meni se smuci kad dodje vrijeme nakon 16:00....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2007, 09:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
jebo mater, i treba uvesti najstrozu disciplinu kad smo stoka..

a to sa ziletima na toboganima je bilo i prije, pa su zato i zabranili tobogan na incelovom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2007, 12:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Shekara je napisao:
"gorila" te pitao za staklo jer je prije par dana neko ustekao neko sjecivo (staklo, zilet, nemampojmastavec) na tobogan i neki klinjo se razrezao. Koliko god normalne raje bude do 16:00 tamo, meni se smuci kad dodje vrijeme nakon 16:00....

1. nadraetalac me je to pitao prije sigrno 3 tjedna , tako da je isključeno , ako se tako i nešto desilo više govori o općoj kulturi žailm slučaj .
sa druge strane imam malo previše godina da bi me svaka budala zehebavala na ulazu ,
2. šta ti je to normalna raja ? jel zabava bogatih . jer bazen je trebao biti igrtađen za sve stoga i ne znam čemu je ovakva cijena karte , i ne znam čime je opravdana jer je sadržaj nula bambija .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2007, 12:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jun 2003, 10:36
ne, za mene je normalan svako ko se ponasa normalno i po pravilima bazena, nebitno da li je gola sirotinja ili rokfeler. A kad mi dodje 20 chobana koji skacu ljudima po glavi, prave sranja... to je ono sto polovini ljudi pokvari provod...

nadam se da si skontao sta hocu rec :]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2007, 13:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Људи, разумијете ли ви српски?! Намјена аква парка није ни била да се на њему људи рекреирају и пливају већ да се киселе, одмарају и забављају (укратко: вегетирају). Видим гомилу коментара типа: "Нема се гдје пливати!", што никаквог смисла и утемељења нема јер Аквана није ни била предвиђена за то!
Бивши Инцелов базен је тај који ће имати спортско-рекреативни карактер, као комплемент Аквани! Понављам, друга је ствар што Аквана није ни близу онога што се подразумијева под воденим забавним парком, што има минималан забавни садржај и што није реализовано ни 1/5 онога што је планирано првобитним пројектом ...

Зато престаните давати неутемељене критике о томе како се "нема гдје пливати"!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Jul 2007, 13:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
ne, za mene je normalan svako ko se ponasa normalno i po pravilima bazena, nebitno da li je gola sirotinja ili rokfeler. A kad mi dodje 20 chobana koji skacu ljudima po glavi, prave sranja... to je ono sto polovini ljudi pokvari provod...

nadam se da si skontao sta hocu rec :]
jesam , iskreno i ja volim skakati ali u akva parku se nema gdje .jer kao što reče medi to je bazen za kiseljenje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 852 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 43  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]