prokelj je napisao:
Umetnik je napisao:
Христос је Васкрсењем показао ко је и шта је и како стоје ствари, побиједиће се и корона. Ко разумије значај Васкрса, славиће га и молити се, у сваком православном дому у недјељу ће бити црква, ако не може у црквама као обкектима, ни не мора. Бог чује молитве макар се молио са дубине океана или са Монт Евереста.
Uskrs je paganski praznik u svrhu velicanja boginje Ishtar koja blage veze sa Isusom nema. Glavni simbol Uskrsa (eng. Easter, jevr. Ishtar) su zecevi i jaja kao simboli plodnosti jer je Ishtar bila boginja bluda i razvrata. Citajmo, nije zgoreg

Да си ти мени жив и здрав, не причам о зечевима и јајима. А и за јаја, прочитај одакле су она
Ово иде у потпис хахахТо што Шеранић прогнозира су само предвиђања, не зна нико тачно до кад ће то трајати. А и мало да се људима да нека нада, да се на ову ситуацију не гледа као на нешто без краја, неизвјесно, већ да ипак постоји свјетло на крају тунела. А уз само малу измјену приче од ове што је понављају на тв-у, то би билс таква депресивна трагедија да би се и најстабилнији почели убијати. Само мало измијениш ријечи и угао гледања. Тако да, ипак треба опрезно са тим ријечима и упумпавати бар неку позитиву. И тако људи међу собом (први ја, признајем

) црне и облачују ово све што се дешава. И још кад им дођу на тв-у и забибере... Нека, боље је овако
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!