banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 15:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Mar 2011, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Zanemarite onda da sam uopste napisao taj dio, samo sam prenosio ono sto sam nacuo kroz pricu

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 21:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
TNS, hvala! Suzdrzacu se od komentarisanja slike :D

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
V@nja je napisao:
Zanemarite onda da sam uopste napisao taj dio, samo sam prenosio ono sto sam nacuo kroz pricu

...zasto, imas pravo da kazes sta zelis...samo mi reci: mislis li da si zaebo prilikom glasanja... 8)

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 21:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
SDS nije, PDP mi je pao na pamet ali ne vjerujem da su ovoliko glupi... Ostaju samo NS i SDP jer njima je najteze naci bilo koga sa iole malo klikera da zagovara njihovu stvar.

To mi je pogotovo sumnjivo jer se osoba sa nikom lider hvala turnejom po EU i obilaskom Cemerna. Naravno ako je to uopste istina jer lazu. A ako je isao na Cemerno, cisto sumnjam da su mu u 'organizaciji' skupljali po 5 ili 10 KM za troskove puta.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 21:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Nov 2010, 22:52
debela cenicka i sdp :)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 21:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...cuj-lider...a jebalo...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 21:12 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Citiraj:
Bez znanja rektora Univerziteta u Banjaluci, policije RS i ministra bezbjednosti BiH, obavještajci su upali u prostorije Studenstkog parlamenta u Banjaluci, koje se nalaze u okviru banjalučkog kampusa. Prema legitimaciji koju su pokazali studentima, riječ je o agentima Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH (OBA).

http://www.banjalukalive.com/aktuelnost ... testu.html

Citiraj:
Dana 22. marta / ožujka 2004. godine, na osnovu člana IV.4.a) Ustava Bosne i Hercegovine, Parlamentarna skupština Bosne i Hercegovine, na sjednici Predstavničkog i Doma naroda, usvojila je Zakon o obavještajno - sigurnosnoj agenciji Bosne i Hercegovine. Ovaj zakon stupio je na snagu osmog dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku Bosne i Hercegovine br. 12, od 14.04.2004. godine, a Agencija je počela sa radom 01. juna 2004. godine.

Dakle, pomenutim Zakonom osnovana je Obavještajno sigurnosna / bezbjednosna agencija Bosne i Hercegovine koja je odgovorna za prikupljanje, analiziranje i distribuiranje obavještajnih podataka u cilju zaštite sigurnosti, uključujući suverenitet, teritorijalni integritet i ustavni poredak Bosne i Hercegovine.

Citiraj:
Prema zakonskom rješenju, Agencija je civilna obavještajno-sigurnosna institucija koja ima status nezavisne administrativne organizacije Bosne i Hercegovine. Agencija ima status pravnog lica.
Citiraj:
Finansijska sredstva za rad Agencije u cjelini se obezbjeđuju iz državnog budžeta, u skladu sa zakonom koji regulira Trezor institucija Bosne i Hercegovine.

Sjedište Agencije je u Sarajevu, ulica Mehmeda Spahe 7.
Citiraj:
Obavještajno sigurnosna / bezbjednosna agencija BiH odgovorna je za prikupljanje obavještajnih podataka u vezi s prijetnjama po sigurnost Bosne i Hercegovine, kako unutar, tako i van države.

Citiraj:
Zakonom su jasno definirane "prijetnje po sigurnost Bosne i Hercegovine". U tom kontekstu kao takve smatrat će se prijetnje suverenitetu, teritorijalnom integritetu, ustavnom poretku, osnovama ekonomske stabilnosti BiH, kao i prijetnje po globalnu sigurnost koje su štetne po Bosnu i Hercegovinu (ali i za region, EU i svijet u cjelini).

Citiraj:
Radi se o prijetnjama sa aspekta terorizma, uključujući međunarodni terorizam; prijetnjama sa aspekta špijunaže usmjerene protiv Bosne i Hercegovine ili štetne po sigurnost BiH na bilo koji drugi način; prijetnjama sa aspekta sabotaža usmjerenih protiv vitalne nacionalne infrastrukture Bosne i Hercegovine ili na drugi način usmjerenih protiv BiH; prijetnjama sa aspekta organiziranog kriminala usmjerenog protiv Bosne i Hercegovine ili štetnog po sigurnost BiH na bilo koji drugi način; prijetnjama sa aspketa trgovine drogama, oružjem i ljudima usmjerene protiv Bosne i Hercegovine ili štetne po sigurnost BiH na bilo koji drugi način; prijetnjama sa aspekta nezakonite međunarodne proizvodnje oružja za masovno uništenje, ili njihovih komponenti, kao i materijala i uređaja koji su potrebni za njihovu proizvodnju; prijetnjama sa aspekta nezakonite trgovine proizvodima i tehnologijama koje su pod međunarodnom kontrolom; prijetnjama sa aspekta radnji kažnjivih po međunarodnom humanitarnom pravu i prijetnjama sa aspekta djela organiziranog nasilja ili zastrašivanja nacionalnih ili vjerskih grupa u Bosni i Hercegovini.

Dakle,šta bi jedna agencija koja se bavi gore navedenim imala da istražuje u vezi sa protestima koji se organizuju protiv entitetske vlasti,konkretno SNSD-a?
Ovi su toliko glupi da nisu mogli pogoditi koju obavještajnu/sigurnosnu strukturu da iskoriste za svoju korist.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 21:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Hristov je napisao:
TNS, hvala! Suzdrzacu se od komentarisanja slike :D

Samo ne psuj, banuju :)

Mislim, ko je dokon da fotografise nekog dok prica, a pri tom tim likovima na celu ne pise UDBA. Uz sve to, momci su se ocigledno dobro potrudili da budu vidjeni.

Ispitivanja se ne rade tako u javnosti, dovoljno je doci na Forum ;)

Btw. vjerovatno postoje snimci sa video nadzora pa...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 21:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...sve je tako prozirno... pola forumasa bi to bolje odradilo...sad da dogovorimo na forumu neku zajebanciju, odradili bi je ajd zdravo...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 21:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
zaoka, nije meni namjera bila da impliciram bilo koga u ucesce u ovom protestu. Juce jedan poznanik spomenu proteste pa rece "ma to oni klinci iz SDSa", pa kad si ti upitao dal' je neka politicka podloga ja samo rekoh ono sto sam nacuo. Meni licno ni u kucu ni iz kuce.
Ne mislim da sam pogrijesio prilikom glasanja.
Da se razumijemo, sve vece politicke partije sa ovih prostora su bile na vlasti i sve redom su dokazale da su malte ne ista govna. Moja neka vizija poboljsanja, posto sanse za okretom od 180 stepeni i dolaskom nekog ultra postenog na vlast ima samo u najvecim utopijama je ta da se makar stvori situacija u kojoj ne postoji apsolutna dominacija jedne strane kao sto je to sada. Pa kad jedni drugima budu skakali za vratove makar ce tada postojati sansa da ova sveopsta pljacka koja se vrsi dobije smanjen intenzitet.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 21:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...ok, posteno...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Citiraj:
Pa kad jedni drugima budu skakali za vratove makar ce tada postojati sansa da ova sveopsta pljacka koja se vrsi dobije smanjen intenzitet.

Sigurno da je tako, samo na taj nacin se koliko-toliko kontrolise korupcija na Zapadu.
Ne zato sto su neophodno civilizovaniji od balkanskih plemena, nego zato sto im je kriticna masa stanovnistva na taj nacin stala u kraj. Onda gledas ozbiljne ljude koji jedni druge u Vladi cinkare poput petogodisnje djece. Jer politika jeste samo ( prljava ) igra u svojoj sustini, s tim sto gradjanstvo vremenom doskoci tim likovima i bukvalno ih prisile na rad u razvijenim demokratskim sredinama. A ti likovi su po svom psiholoskom profilu identicni ovima u domacem okruzenju. Fazon je u tome da ti kao gradjanin u svakom trenutku moras biti pametniji od njih ( ili barem teziti tome ), jer oni po deafultu rade protiv tebe kao jedinke.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 22:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Nov 2010, 22:52
bolje da organizuju proteste da se otcjepimo od BiH...eto dadose vase pare da solobode ratnog zlocinca jovana....kakav apsurd....

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 22:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
Samo da kažem da još pratim ovu temu i uticala je na promjenu mog mišljenja. Ovdje je nedvosmislemo dokazano da će proteste voditi klinici, koji su najvjerovatnije potplaćeni i to sitnom lovom, uz to su stranački podmladak opozicionih partija. Dalje, vidi se da vole i slagati, izgubili su kredibilitet.
Čini se kao da iz njih govori ona debela Cenićka i onaj govnar iz buke. Bože sačuvaj, pa njima su čak i oni sa Banjalukain-a posvetili medijski prostor. I najgore od svega, podržavaju ih ovi Bošnjaci iz Švedske. Sad neću da izađem na proteste, šta mene ima voditi onaj Filipović. Jebo ti to, okrećem se drugim stvarima. Jeste vidjeli kako naš predsjednik (dragi vođa) spusti Incku na današnjoj pres konferenciji? Misle oni da sa nama mogu kako hoće, ali šipak. Najjači smo!!!!
P.S. Kolege forumaši, hvala što mi otvorište oči, više vam nikada neću protivrječiti na ovom forumu, obećavam.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2011, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

...ne znam, nije sjajno...sta vise zalosno je i jadno...samo mislim da je prilicni bezveze...koja je svrha skretanje paznje bez mogucnosti da se nesto promeni, a promene se vrse politickim organizovanjem na izborima...dakle, sve mi to mlacenje prazne slame, jer ne zele da preuzmu odgovornost...odgovorno bi bilo organizovati se, ici na izbore i suociti se s mogucim porazom...oni se plase poraza i zato ovako mlate jer ne mogu da izgube nista...dobijaju paznju koju ne zasluzuju...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 00:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Zaprijetili su oni radikalnim mjerama, ukoliko vlada ne ispuni neki od njihovih uslova. Ja im ne vjerujem, ne vjerujem njihovim motivima, ili su previse naivni ili rade ovo po nalogu. Bili su izbori, i ova vlast je legalna, sad pored svih problema treba neko da dize revoluciju, mislim da nam to nije potrebno.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 01:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Mar 2010, 16:14
treba poslati specijalce, da se razbije ovo gej marsiranje gradom :)))

uostalom, smislice lemi vec nesto ;)

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 03:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
danijell je napisao:
Politicar je napisao:
4 jedna, te ista čovjeka komentarišu, kako nisu za proteste, kako ne vide korist od toga itd.
...

Slika

Malo poradite ne gramatici. Mi internet gerilci smo osjetljivi na to :)

:lol: :lol:

znaci,ne mogu da verujem !

ali ovo mi je interesantno:
osoba je napisao:
Ne znam otkud taj stiker, dogovor je bio da se ti sa greškama ne lijepe :-?

:lol:

ajde sto su polepili plakate sa greskama :lol: ,nego su se takvi plakati pojavili iako organizatori tvrde da su se dogovorili da ih ne lepe zbog gresaka.
Smesno !

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 08:15 
citajuci ovo sve, razmisljam zasto uopste postoji rasprava o tome.. skupilo se par nadobudnih klinaca, vidjeli da su protesti sad "trend" u svijetu, pa preko fb pokusali da animiraju nesto ljudi da se i oni pojave kao udarna vijest na lokalnoj televiziji..
sve u svemu teska sprdnja, a mi smo im dali bitnosti na cak 13 strana.. uzas..

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2011, 10:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
saturn je napisao:
bolje da organizuju proteste da se otcjepimo od BiH...eto dadose vase pare da solobode ratnog zlocinca jovana....kakav apsurd....

Potpuno si u pravu,demostracije da se izdvojimo iz ove kaljuge takozvane BIH,nema ekonomskog blagostanja dok je RS u ovoj nametnutoj Alijnoj tvorevini takozvanoj BIH..

Ko ce normalan ovde doci da ulaze pare,otvara fabrike ..itd,kad je BIH bure baruta

Gradjani RS iz svojih dzepova placaju takozvane zajednicke institucije BIh koje nicemu ne sluze,koliki je budzet takozvane BIH ,milijarada maraka

Samo Nezavisna RS garantuje opstanak i ekonomski napredak ,zato ja podrzavam ideju da izadjemo na ulice i trazimo da skupstina omoguci gradjanima RS da se izjasne na slobodnom i demokratskom referendumu o drzavnopravnom statusu nase otadzbine RS

DOGODINE U SLOBODNOJ DRZAVI SRPSKOJ

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 345 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]