banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Avg 2025, 03:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 288 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2007, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Helena je napisao:
O da, Ruzo, naravno. :wink:

Ne kontam te, ali nema veze. :wink:

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2007, 20:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
jebo vas zipp :lol: :lol: :lol:

e ljudi nemojte sad da trabunjate o meni , zna se sta je tema..

Ne znam sto svi pricaju o tom glupom preseravanju koji se zove evrosong..

pa ako vec povezujem uspjeh nekog mog sunaarodnjaka sa svojim licnim uspjehom ili zadovoljstvom, ili st ja znam vec. onda cu gledati u cemu je ona/ on uspio., menibi bilo mnogo vaznije to sto je Ana Ivanovic danas uzela neki turnircic, ne znam ni ja koji...i Djokovic prije neki dan.
Tenis je mnogo gotivnija i cjenjenija stvar od tamo nekog "grand shoua" na evro nivou...

da ne govorim da je ova puno bolja zenska.. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Maj 2007, 21:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Japanese_rose je napisao:
Helena je napisao:
O da, Ruzo, naravno. :wink:

Ne kontam te, ali nema veze. :wink:

Ne'a veze ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 17:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
srpska Kelly Osbourne .. NAJJACHA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 19:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Maj 2007, 08:02
Pjesma je ok ali me cudi da "janje moje" nije pobijedila a ova jeste."Janje moje "je bolja pjesma 100 puta od ove.....

Poslednji put menjao Celox dana 14 Maj 2007, 19:46, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 22:27 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Srpska Molitva je plagijat

Dok Srbija slavi svoju prvu pobjedu na Euroviziji, a svijet kliče u čast jednostavnoj baladi, neki su već zaključili da se radi o plagijatu. Original se, naime, već pjeva u Albaniji. Video!

"Prvo su nam ukrali zemlju, a sada i pjesmu", poručuju Albanci ogorčeni pobjedom Marije Šerifović i njene Molitve na ovogodišnjem Eurosongu. 'Originalna' pjesma Ndarja odavno je hit albanske pjevačice Soni Malaj, a radi li se o prevelikoj podudarnosti, procijenite sami.

eh sta ljubomora radi.

"Čim sam čuo srpsku pjesmu, znao sam da je plagirana. Znam tu albansku pjesmu odavno. Pobijedila je na njihovom popularnom natjecanju Top Fest", objavio je komentar jednog iskusnog uha britanski The Sun.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 23:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
"Janje moje "

Slika

Kao što rekoše pametni ljudi, Marija Šerifović je za jednu noć u Helsinkiju učinila više za Srbiju, nego svi političari zajedno za cijele svoje mandate. Eurosong jeste samo šljašteća priredba za promociju zemlje u međunarodnim okvirima i peglanje međudržavnih dugova, radi poboljšanja dobrih međudržavnih odnosa, ali druge strane, pobjeda na tom takmičenju donosi zemlji pobjednici jedinstvenu priliku da sebe prezentuje u dobrom svjetlu u evropskim okvirima. A o Mariji Šerifović dovoljno govori činjenica da nije imala blještave kostime ili plesače da majmunišu po sceni. Pobjedila je glasom i dobrom pjesmom, a opet su se vidim našli genijalci da ukapiraju kako je to plagijat i to ni manje ni više nego Britanci, pioniri tračerskog novinarstva i žute štampe, ogorčeni činjenicom da ih već godinama na tom Eurosongu zastupaju diletanti kojima je plafon osvajanje dvocifrenog broja bodova u ukupnom zbiru, potpomognuti, ništa manje ogorčenim Albancima, kojima je očito dobro zasmetala činjenica da se, satanizovana i po zlu prezentovana Srbija, uzdigla do evropskog vrha, makar i na muzičkom planu. Da skratim, slušao sam navodnu kopiranu pjesmu i tvrdnje o plagijatu nemaju veze sa pameću.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Nitro je napisao:
Citiraj:
"Janje moje "

Slika

Kao što rekoše pametni ljudi, Marija Šerifović je za jednu noć u Helsinkiju učinila više za Srbiju, nego svi političari zajedno za cijele svoje mandate. Eurosong jeste samo šljašteća priredba za promociju zemlje u međunarodnim okvirima i peglanje međudržavnih dugova, radi poboljšanja dobrih međudržavnih odnosa, ali druge strane, pobjeda na tom takmičenju donosi zemlji pobjednici jedinstvenu priliku da sebe prezentuje u dobrom svjetlu u evropskim okvirima. A o Mariji Šerifović dovoljno govori činjenica da nije imala blještave kostime ili plesače da majmunišu po sceni. Pobjedila je glasom i dobrom pjesmom, a opet su se vidim našli genijalci da ukapiraju kako je to plagijat i to ni manje ni više nego Britanci, pioniri tračerskog novinarstva i žute štampe, ogorčeni činjenicom da ih već godinama na tom Eurosongu zastupaju diletanti kojima je plafon osvajanje dvocifrenog broja bodova u ukupnom zbiru, potpomognuti, ništa manje ogorčenim Albancima, kojima je očito dobro zasmetala činjenica da se, satanizovana i po zlu prezentovana Srbija, uzdigla do evropskog vrha, makar i na muzičkom planu. Da skratim, slušao sam navodnu kopiranu pjesmu i tvrdnje o plagijatu nemaju veze sa pameću.

sve se slazem 8)

a ovo za JANJE MOJE ne da sam se ismijala :lol: :lol: :lol: jos kontam nesto mi cudno zvuci to :-?
:lol: :lol: :lol: lud'lo :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Maj 2007, 23:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo upravo cuh prijedlog na TVu za novo glasanje: U srijedu polufinale zapadnih zemalja, u cetvrtak istocnih, pa u subotu finale izabranih iz polufinala...(prijedlog njemackog kompozitora koji je bruku puta bio na evroviziji).

...nemos vjerovat'...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 00:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Nitro je napisao:
Citiraj:
"Janje moje "

Slika

Sve tacno kao Svajcarski sat :wink:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 07:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Komentar na par izjava sa one druge teme :)

V@nja je napisao:
Buduci da ova tema ima potencijala za bespotreban flame .. ipak ide kljuc .. a diskusiju slobodno nastavite u komsiluku kod FLASHa :)

Kako je on stručno i lukavo prebacio "vrući krompir" FLASH-u :)

mene samo interesuje da se Marija Sestic ne razocara zbog kompletne ove pompe

I mene (to brine). Razmišljao sam o tome ovih dana. Nadam se da je OK.

Naravno da sam sretna.

To mi je uljepšalo dan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 07:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:

Otisla je u Finsku, predstavila nas je na vise nego dostojan nacin i postigla poprilicno dobar plasman. Ta 3 kljucna boda koja nije dobila treba da idu na cast svim zajedljivcima koji su govorili protiv nje, a koji ne zasluzuju ni sekund njenog nerviranja. Ako je pametna djevojka, a vjerujem da jeste, shvatice ovo kao veoma pozitivno iskustvo - predstavila je svoju zemlju .. i to dobro .. i treba da bude ponosna zbog toga.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Poslednji put menjao V@nja dana 15 Maj 2007, 10:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 08:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Pjesma Molitva jeste cist plagijat...to moze svak normalan da kaze nakon sto poslusa "Ndraju" Albansku pjesmu...eto ko ne vjeruje nek poslusa http://www.dnevnik.hr

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 09:40 
:lol:
ronny legendo....a zashto onda nisu odmah rekli da je plagijat...sve se cekalo da Marija pobjedi i onda su osuli po njoj!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 09:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Okt 2005, 17:29
Kakve veze ima i da jeste plagijat, valja i plagijat napraviti.
Svi se lozimo na hitove Brege, Cole, Merlina,... iako znamo da su u pitanju plagijati.

Elem, Molitva sadrzi nesto od Ndarje i solo dionicu od "Krivo je more", ali je to ipak ukomponovano majstorski, pa je posudjeno samo par nota ali ne cijela sustina neke pjesme.

Priznajem da su mi zasmetala ona tri prsta, ali mora se priznati da je cura sama uradila ogroman posao, unaprijed popljivana sto je Romkinja i lezbejka, nije imala spot jer nije dobila dinara,... pa je opet sama obavila zadatak i uradila vise nego svi politicari i turbofolk macke zajedno.

Nadam se da ce ovo znati dobro iskoristiti i probiti se u elitu.
A nmadam se da neki zapadni mkediji imaju pravo kada ovim predvidjaju da je ovo mozda pocetak kraja neke radikalne i nacionalisticke desnice kao standarda u srpskom drustvu. Buduci da vecina impulsa u BiH dolazi iz Srbije, nebi bilo lose da za promjenu pocnu i neke evropske vrjednosti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Priznajem da su mi zasmetala ona tri prsta

Zasto??? Cura je Srpkinja. Tri prsta su srpski "znak". Treba da se stidi toga?? Ne kuzhim...sta tu ima da smeta?? Zasto svima smeta ta tri prsta? Pa da dupi na glavi ili da digne 4 prsta da li bi smetalo?? E uhvatili ste se ta tri prsta.... Kao sto neko rece...i Kinezi, Japanci ili ko vec, sklopi ruke i nakloni se. To je neki njihov "identitet" ili ?? To ne smeta?? Blah..kako god.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 10:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
ronny_legenda je napisao:
Pjesma Molitva jeste cist plagijat...to moze svak normalan da kaze nakon sto poslusa "Ndraju" Albansku pjesmu...eto ko ne vjeruje nek poslusa http://www.dnevnik.hr

Preispitaj malo svoje sposobnosti... :-? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
spavac je napisao:
"Prvo su nam ukrali zemlju, a sada i pjesmu", poručuju Albanci ogorčeni pobjedom Marije Šerifović..-...

Nesto meni nije poznato da je Srbija htjela da ukrade Albaniju Albancima. De neka me neko prosvijetli. :roll:
A u slucaju da se radi o Kosovu... tu nema sta da se prica. Jasno se vidi ko je kome sta 'ukrao'. :|

A sto se tice 3 prsta... Koliko ja puta vidim da neko pruzi 2 prsta...pa ja bi trebala da budem u shok sobi kad bi dozvolila da to utjece na mene. Cemu tolika zbrka oko 3 prsta?! 2, 3 ...4...prsta - svejedno. Neka pruza svako ko sta hoce.
Americki reperi pruzaju svaki dan srednji prst, pa se niko ne buni, a nek neko sa Balkana pruzi 3 prsta... KATASTORFAA .....sta mislis... :roll:
Da je pruzila 2 prsta, nebi se niko bunio...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 10:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Okt 2005, 17:29
Helena
Tri prsta su srpski znak odkako ih je Draskovic osmislio i navodno simbolizuju sveto trojstvo. Povjerovacu u to kada srpska pravoslavna crkva prihvati rasirena tri prsta kao vjerski simbol. Ali tako nije. To simbolizira samo jednu politiku devedesetih i oni koji su dozivjeli patnje pod sjenom tog izraza imaju se pravo ljutiti. Isto kao Srbi 50-tih godina proslog vjeka Bos. Krajine, Kragujevca,.... da im je neko dizao "zieg hejl". Nek je ona dizala drugima, al nije bio red da dize to Bosancima kada su joj dali 12 bodova. Imas ovdje vise o tome, kao i istoriatu tog "srpskog izraza".
http://www.czipm.org/triprsta.html

Uostalom, dizao je i Zeljko u Istambulu, pa je par mjeseci poslije ipak napunio sarajevsku zetru. Kvalitet se cjeni ipak ispred svega.

Elem, koliko sama Marija svojom pojavom i backgroundom predstavlja srpstvo i srpski melos? Meni je pomalo cudno da je danas uzdizu oni nacionalisti koji su skroz drugi svijet naspram ove cure.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 10:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Vader je napisao:
mene samo interesuje da se Marija Sestic ne razocara zbog kompletne ove pompe

Hmmm. Zivi li u Banjaluci ? Je li se vratila kuci ? Ima li neki intervju s njom ? ( ono za poljubac mislim najozbiljnije...reci od Japanke je :wink: )

Ma liberté

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 288 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]