banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 14:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2006, 01:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Macro je napisao:
Na prvi pogled nije los, ali samo na prvi... (i to ako se zanemari cifra koja je ulozena).
To nije park, vec neki kompromis izmedju trga i parka. Ideja muzickog paviljona nije losa, ali postaviti ga u centru grada gdje grmi od buke i nije bas narocito inteligentna.
I jedan savjet, cuvajte se, jer ako neko razbije lampe koje se nalaze ispod vode moze vas udariti struja :wink:
Poznavajuci nas mentalitet, uskoro ocekujemo isarane klupe, smece u vodi i ostalo unistavanje, kao i rock n rolll klosare koji ce roniti po onoj vodi da bi pokupili kovanice (ovo je vec zabiljezeno) itd.

otkud ti to??? ja sam svako vece tamo i ni jedan roker nije gurao ruke/motke sta vec u fontatnu! cista laz!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2006, 03:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Jul 2005, 16:13
...sto ste se uzbudili , onako je kako je i kako ce biti ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2006, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
...neka neka... ta se lova vec obrce ljudi... to je moderno pranje para...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2006, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
hazoous je napisao:
...neka neka... ta se lova vec obrce ljudi... to je moderno pranje para...

...nema sta...masina za pranje ubiva...najnovija spejs tehnogi...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2006, 15:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2004, 18:04
Bila sam u BL sad za Uskrs , videla sam novi park.Drugarica mi rece da je tu ulozeno oko 5 miliona maraka,iskreno meni se vise svidjao sa onom fontanom . Mislim da je za te pare moglo bolje da se uradi, pod uslovom da neko nije strpao malo markica u dzep.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2006, 15:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
krofnica84 je napisao:
Bila sam u BL sad za Uskrs , videla sam novi park.Drugarica mi rece da je tu ulozeno oko 5 miliona maraka,iskreno meni se vise svidjao sa onom fontanom . Mislim da je za te pare moglo bolje da se uradi, pod uslovom da neko nije strpao malo markica u dzep.

Nije malo, nego puno.
I ovo nije fontana :) . Vise je kada, ma sranje. ^%$#! im mater lopovsku!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2006, 20:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
Ma kakva kada ,pojilo je ono.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 09:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2006, 21:38
Stoji da je park mogao biti bolje izveden, ali meni lagano ide na zivce to konstantno pominjanje miliona. Sa svakim postom neko doda milion vise... Realno gledajuci, iste te milione smo imali i za proslih vlada, pa nismo dobili ni park, ni trg, a kamoli bolnice, penzionerske domove, puteve i sl...
U sustini, ideja o muzickom paviljonu je sasvim korektna, obzirom da je to i bilo u prvobitnom parku za vrijeme bana Milosavljevica, a da je ona fontana nasadjena mnogo poslije toga. Steta je samo sto ga nisu napravili da izgleda autenticno, posto ovo sa staklom izgleda kretenski. Nadam se samo da ce to zaista zazivjeti i da ce se tamo odrzavati kakva- takva kulturna desavanja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 12:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2005, 00:07
Jeste svi navalili na milione. Ljudi, ovaj park je rekonstruisan da bi se oprale pare i to je i odradjeno i to je svakome zivom jasno. Pa i budala zna da tamo nista nemoze izaci ni 2 miliona, a kamoli vise, tako da je ta prica koliko je ulozeno stvarno bespotrebna.
Ista je stvar i sa ovim autobuskim stajalistima (u poslednjih 1-1.5 god. mjenjali su ih 3 puta).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 13:49 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2005, 20:15
E za te pare mogli su vala donijeti i posaditi palme iz Palma De Majorce, postaviti zlatne klupe sa zlatnim naslonima za ruke, radjeno u stilu Luja XIV.
Park je grozaaaan!!!
Gdje ode ona fontana na kojoj smo svi naucili hodati, eh na sto se svodi ovaj grad. Sjedila sam na klupi citavih 5 minuta, jer me je toliko nazuljalo, a valjda su to napravili tako da se raja moze smjenjivati, da niko be sjedi duze.
No comment na cvijece!!!
Za 5 godina ovaj grad nece imati ni jedno drvo ni jednu zelenu povrsinu, jer kako vidim pocelo je kolektivno betoniranje, pocevsi od livade u boriku kod Tropica, koja je pretvorena u beton-buvljak, a jos malo zabetonirace i nas i nase mozgove.
Apel na Ekolosko Drustvo, ZASTO SE NIKO NIJE OGLASIO IZ MLADIH EKOLOGA??? Kuda ide ovaj svijet, nama treba kiseonika!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
monstrum je napisao:
Macro je napisao:
Na prvi pogled nije los, ali samo na prvi... (i to ako se zanemari cifra koja je ulozena).
To nije park, vec neki kompromis izmedju trga i parka. Ideja muzickog paviljona nije losa, ali postaviti ga u centru grada gdje grmi od buke i nije bas narocito inteligentna.
I jedan savjet, cuvajte se, jer ako neko razbije lampe koje se nalaze ispod vode moze vas udariti struja :wink:
Poznavajuci nas mentalitet, uskoro ocekujemo isarane klupe, smece u vodi i ostalo unistavanje, kao i rock n rolll klosare koji ce roniti po onoj vodi da bi pokupili kovanice (ovo je vec zabiljezeno) itd.

otkud ti to??? ja sam svako vece tamo i ni jedan roker nije gurao ruke/motke sta vec u fontatnu! cista laz!

:D Kako izgledas, mozda te opazim.. hahahah... Jer ja bukvalno nocim tamo... :wink: A da je bilo takvih incidenata, bilo je... :( Dva momka, rockera (prepoznala sam ih jer sam i sama takva... :lol: ) su uzela klipu i pocela skupljati pare, dok je drugo vece usla neka cura, znaci, skinula se prvo (samo patike), zavrnula hlace i kako je ''bila pijana'' :wink: nije pomoglo ni sto se skinula, izasla je mokra... Ali sa 2 km vise.. :lol: Koja glupost... Sad moje krave ne mogu piti tu vodu, uprljala ju je svojim nogama... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 14:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
kako su to mogli :lol: ne mogu da vjerujem :lol: to je ta danasnja omladina :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 14:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
I meni najvise smeta sto nema vise nikakvog smisla u tom parku igrati se , jednostavno opustiti se..one drvene klupe su rika Bozija..

Ovo nije park vec parking

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
Daphne je napisao:
Ali sa 2 km vise..

Ta riba je skupila za 2 piva i taksi do kuce :wink:
Mozda bi i skupila vise da neko prije nje nije izvukao 8km Slika

ps
neko vadi pare is fontane, a neko se lozi na sepavu ribu :fadein:

Poslednji put menjao ignjholio dana 30 Apr 2006, 16:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 16:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2005, 18:41
ne mogu se nasloniti na klupe, kako lose!

Horoskopski znak, pravi veseljak,
srecna zvjezda vodi mene, volim pjesmu, vino, zene!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
teško ti...trebao si ići da ti uzmu kalup :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
zipp je napisao:
I meni najvise smeta sto nema vise nikakvog smisla u tom parku igrati se , jednostavno opustiti se..one drvene klupe su rika Bozija..

neko jutro sam prosla pored parka u 5 ujutro, posto je dobro osvjetljen, nigdje nikoga, samo jedan par koji se ljubi, djevojka lezi na onom dijelu strme klupe :D
A krive klupe , kao da su inspirisane onim "ljubavnim krevetima" :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2006, 23:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
ok, 4-5 miliona je otislo nekom u dzep, to je sigurno. al to bi se desilo svakako, a ovako smo bar dobili neko pristojno mjesto.
cudno je da se svima svidjao onaj stari park, fontana, i ostalo, a ja kad sam prolazio parkom (naglasavam prolazio, jer se nisi imao gdje zaustaviti), samo sam mogao da vidim par penzionera sa nekoliko golubova i nekol'ko mama sa djecom. bio je potpuno prazan. park sigurno nije najbolji, al je puno bolji od onog sto je bilo-trava sa tri staze i cetiri klupe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2006, 06:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Ne znaju nase arhitekte da beton vec dugo nije u modi.

Oni svi kao da idu za onom Beton, beton, samo beton, beton nama treba.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Maj 2006, 13:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
Nemam stav o ovom novom parku ali mi izgleda gotivno, znam da je neko stavio velike pare u dzep ali to je izvan nase kontrole i mozemo ovde da spominjemo milione ali nista se nece promjeniti.
Sto se tice izvlacenja para iz fontane, to podrzavam, ako je neko lud i baci pare u vodu onda te pare treba izvaditi i iskoristiti!

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 277 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]