banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 03:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jul 2013, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Ok, sad je mnogo toga jasnije.
Crvenom linijom je oznacena parcela na kojoj radisic gradi objekat - ne bih rekao da su to gabariti samog objekta ?

Prilazni put koji je koristio Vulic prolazi preko te parcele, ali koliko moze da se vidi njemu treba nekih pet sest metara do ulice na drugoj strani. Ocigledno je da je regulacioni plan promijenjen u smislu da je Vulicev plac izuzet iz predvidjene parcele.
Pretpostavljam da mu je prvobitni plan predocen i predlozena eksproprijacija ili otkup, koje on nije prihvatio.

Prilicno je jasno da je i investitoru bilo u interesu da njegovu parcelu otkupi, i vjerovatno je odustao zbog problema da plati (njemu) prihvatljivu cijenu.

Vulic ima potpuno pravo da ne proda svoju imovinu, ali mu mora biti obezbijedjen prilazni put.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 16:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
Ja zaista ne znam detalje ove priče. Siguran sam da nije jednostavna, da ima tu gluposti i jednih i drugih, ali ovo što sam danas vidio je bilo van svake zamisli. Ne mogu da vjerujem da se sve to tako radi.

Danas sjedimo za ručkom i gledamo ovo i kaže stari "zašto sam ja 5 godina ratovao i svoju mladost za medalju dao kad nas ovo čeka..."

Kakva je ovo država u tri lijepe? Školstvo je katastrofa, zdravstvo bez štele je jad i čemer, policija je...
Do kad narode? Do kad?

Koliko nam vremena treba da se opametimo?

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 16:39 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
A zasto je na prvoj slici zaokruzena crvenom bojom i ona parcela na kojoj se gradi Centralna Banka...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
A zasto je na prvoj slici zaokruzena crvenom bojom i ona parcela na kojoj se gradi Centralna Banka...

Pa vjerovatno su to parcele po regulacionom planu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 17:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Ma jok, nego je taj neki što je pisao kao rekao da je bolja parcela ta crvena nego ove žuta ili tako nešto već.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Novi snimak. Ne znam je li neko vec postavio na 5 minutu videa vidi se hapsenje:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=G1X5-2l54UE[/youtube]

Izvor: http://istinito.com/index.php/aktuelno/ ... ezali.html

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 18:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
Vulic je jedan kompletan idiot kojem se ovake stvari ne desavaju dzaba.Dat ce Bog da zaglavi zatvora, ne bi li mu pirodica malo mozak odmorila od budaletine.Sve sto mu se desava u zadnje vrijeme je nula sta on u stvari zasluzuje.Na zalost znam kretena, I ko ga god zna konta o cemu pisem...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 18:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jul 2013, 11:04
nije ovde stvar sta on zasluzuje ili ne, stvar je u tome sta se desava pred ocima naroda, od strane policije. i sta sad, sutra dodje kod mene, kaze pravim zgradu na placu ispod tebe, daj zemlje, ja nedam i ovo da me ceka. to je poruka poslana s ovog dns. ko je vulic i sta je uradio je nebitno, ali dovesti koridor speijalne policije da bi zadrzao jednu porodicu koja brani svoju zemlju, zar je potreno. ili da krenemo kao amerikanci, stani na moju zemlju bez mog dopustenja, mogu da te ubijem na mjestu.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 19:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Fino je vidjetgi i suprotne simpatizere na forumu.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 19:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
@blus И ја сам свашта чуо...

@crazyguy Спор није око Вулићеве земље, тај пут није његов, он га само користи за приступ имању, а онда му је понуђен други пут којим такође може приступити свом имању. Дакле, његову земљу нико није узурпирао.

Углавном, неко паметан рече :"Истина је негдје на средини". Немојте се лако палити...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 19:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Prilazni put do Vuliceve kuce je bio na drzavnom placu i nije njegov. To je odluceno regulacionim planom koji je donesen jos dok je SDS bio na vlasti, od strane istih ljudi koji sada huskaju Vulica protiv vlasti.
Vulicu su sada napravili asfaltiran put (za razliku od ovog makadama ili cega vec oko kojeg je frka) do kuce sa druge strane ali on se inati pa to ti je.

U ovom slucaju Vulic je zasluzio sve ovo.

Poslednji put menjao Elvis Presley dana 26 Jul 2013, 19:11, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 19:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

crazyguy je napisao:
nije ovde stvar sta on zasluzuje ili ne, stvar je u tome sta se desava pred ocima naroda, od strane policije. i sta sad, sutra dodje kod mene, kaze pravim zgradu na placu ispod tebe, daj zemlje, ja nedam i ovo da me ceka. to je poruka poslana s ovog dns. ko je vulic i sta je uradio je nebitno, ali dovesti koridor speijalne policije da bi zadrzao jednu porodicu koja brani svoju zemlju, zar je potreno. ili da krenemo kao amerikanci, stani na moju zemlju bez mog dopustenja, mogu da te ubijem na mjestu.

Kontam sta govoris, nisam ja rekao ko je u pravu, a ko ne.Da je umjesto Zelje defektasa u pitanju neki Petar Petrovic 100 % bi bio na njegovoj strani...I taj put nije njegov, tako da na kraju krajeva policija postupa ispravno.Cuj kretena upaliti auto I na policiju, I jos glumis zrtvu.Ma ne mozes 40 puta padati na glavu s motora I biti normalan

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ljudi, je li neko od vas gledao regulacioni plan ? Ili sam retardiran, ili Vuiliceve kuce tamo uopste nema.
http://www2.banjaluka.rs.ba/static/uplo ... Ducica.jpg

Da li je to to ?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 19:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2010, 09:15
@Blus, hajd sad to sve na stranu, nego hajde ti meni objasni kako se mogu izvoditi radovi dok traje sudski spor?

Uopšte nije bitno ko su subjekti ove priče, bitna je fabula...

Ne bi ni meni bilo svejedno da mi neko kaže da moram praviti novu kapiju jer mi mijenjaju prilaz kući, ali ovo je po mom skromnom mišljenju paravan za nešto drugo...

Ja nisam uštva iz tvoga društva!

Ovde svaka nova vlast ima nove bogataše, batinaše i robijaše.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 19:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Koji spor? Zeljo tizio grad da prokopavaju put od grada? Na stranu I to.Da li je ovo sto je on danas uradio nacin da se u koliko toliko civilizovanom drustvu rjesavaju problemi.I ja sambio jedne prilike 100% u pravu pa izgubio sudsku parnicu. I sta sam trebao? Upaliti kamion pa pljus u zgradu suda, slomiti portiru nogu...? Da je ovo bilo prije 30 god vec bi bio leden, I vodio se kao- nestao...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PIiFTch-M64[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 21:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Kako se vjesto ispinovalo da se vulgus populus prepire oko toga koliko je Zeljo trazio love i kako je njega neko/ili nije instruisao i prevario. A gradnja na dijelu parcele koji pripada ME a cija je kriminalna privatizacija ponovo na sudu se sakrila. Fakticki, iako se zna da je to sudjenje farsa, prejudicira se sudska odluka i stvarni ili nestvarni vlasnik tog komada gradi neregularno. Sta ako sud ponisti privatizaciju i Radisic pravi dio zgrade na tudjoj parceli ili bez saglasnosti ostalih dionicara ME? Dobro, takav divljacki presedan se na sudu ne moze desiti, nije kum dugme :lol: :lol: Al se mogla bar ispostovati forma pravne drzave i hijerarhije. Ah da, nije, nema se vremena, koja budala je smislila izbore svake cetri godine, k tomu se ne podudaraju ni sa stabilnoscu partnera u regiji poput DS a :lol: Jebena politika, lako se obogatis i svi ti zavide i misle kako je lako biti bez obraza :lol: A vulgus, vulgus ko jebe, bolje i ne zasluzuju, missim, tu se apsolutno slazemo :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Vulic je budaletina, neko ga pogresno savjetuje. A moze se pretpostaviti i ko. Sa rogatima se ne mozes bosti. Uzmi sta ti je ponudjeno i cuti. A ponuda nije bila losa. Sada ce ostati i bez para i bez zdravlja. Uostalom, u ovoj zemlji se desavaju mnogo gore stvari od nekog glupavog komada prilaznog puta, pa narod cuti i trpi. Tako ce biti i sada.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Acrobatico je napisao:
Vulic je budaletina, neko ga pogresno savjetuje. A moze se pretpostaviti i ko. Sa rogatima se ne mozes bosti. Uzmi sta ti je ponudjeno i cuti. A ponuda nije bila losa. Sada ce ostati i bez para i bez zdravlja. Uostalom, u ovoj zemlji se desavaju mnogo gore stvari od nekog glupavog komada prilaznog puta, pa narod cuti i trpi. Tako ce biti i sada.

Nije bas tako jednostavno, potencijalna je opasnost za poziciju jednom kada postane opozicija, ne vjerujem da ce njegov sin ovo zaboraviti. A zivot je dug i nepredvidiv :D Zato ce se oni uskoro nagoditi :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Pa mogao se Vulic i ranije nagoditi pa se ne bi sve ovo desavalo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]