banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 17:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Pa u svakom slučaju nije svejedno kada ti pored krova nikne zgradetina od dvadesetak spratova...

U srednjoj skoli, za maturski rad sam radio "Urbanisticko uredjenje naselja Radolinka" u Teslicu. Davno je to bilo, '86te.
Tamo jos uvijek medju zgradama (koje su 4 spratne) zivi budaletina u kuci koju nije htio da proda.
Drzava je jednostavno prihvatila da je njegovo pravo da trazi milione i napravila zgrade oko njega, ostavljajuci njegov plac netaknutim.

Mislim da bismo mozda trebali procesljati zakone koji regulisu ovu problematiku, ukoliko zelimo imati nekakvu sliku o svemu koja nije kontaminirana pristrasnim informacijama.

U stvari, to bi rebao biti posao debilnih novinara, a ne nas LOL.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Rocker je napisao:
manitu uci da svira je napisao:
Da dozvola za gradnju nija mogla biti pravosnazna dok god traje sudski postupak, da u entitetu nema vladavine prava i da se treba naoruzati, zlu ne trebalo

U ovom slucaju meni nekoliko stvari nije jasno:

- Zbog cega Vulic ne prihvata drugi pristupni put ?
- Da li je sadasnji pristupni put njegova imovina, ili gradska ?
- Da li je njegova imovina ugrozena na neki drugi nacin, osim samog pristupnog puta koji sada koristi ?
- Zbog cega ide tako daleko, da svjesno pocini krivicno djelo i pregazi policajca ?

Mogli smo citati razne verzije, od toga da mu je nudjeno 1.000.000 KM za zemljiste, prostori u novom objektu, novi pristupni put, itd itd.
U potpunosti razumijem da ovdje ima stvari koje nisu bas ciste, ali takodje sam svjestan da njegov slucaj sluzi i politickim lesinarima kao municija. Gdje je istina u svemu tome ?

Vulici su samo politicki diskurs i kec na desetku, vise niko ne pita sta je sa sudskim postupkom u vezi ME i kako je gradj. dozvola kroz "visefazno" podmetanje dosla do pravosnaznosti a bez svih relevantnih dokumenata, narocito sudskih. Ne sjecam se i da je grad dao na uvid kopiju ugovora sa GT, tendera i uplatnica, sto je, jelte, bila demokratska obaveza nakon peticije gradjana.
Missim, jebe se meni za bilo sta u vezi ovoga, ionako cemo svi jedan dan izgoriti zbog redukcije i lazi u kojoj zivimo, mi smo nacija oboljela od Lemmingovog sindroma

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:32 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Dec 2010, 00:58
Ja mislim da vise nije ni vazno ko je u pravu,jer stvarno nema smisla vise ovo sto se desava svima nama,penzije male,posla nemamo,firme su prodane,kriminal u vladi,pravosudju.....dizemo jebene kredite koje ne mozemo da vratimo ni za 500 godina idemo u minus iz kog znamo da se necemo moci izvuci to jest vlast ide.I ona se postavlja pitanje kako zivjeti sa 400 km mjesecno ili sa 250 km penzije za koju si radio jebenih 50 godina...........A Mile,njegova rodbina,prijatelji dobijaju kredite po 3 miliona,voze auta od 100 000km ,studiraju u Milanu,Londonu... i imaju po 2-3 firme i POSTENI kosarkaski klub Igokea.Oprostite na pravopisnim greskama.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
vulić je budala. logika kapitala je takva, ako ti već i ponude nešto - uzmi pare i bježi.
ovako će ostati i bez zdravlja i novca.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Uploaded with ImageShack.us

Ovo zaokruzeno je njegov plac ? Ima li neko iz njegovog komsiluka da potvrdi ?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Frisky_Dingo je napisao:
vulić je budala. logika kapitala je takva, ako ti već i ponude nešto - uzmi pare i bježi.

To je 100% i vec sigurno, sa rogatima se ne bode, pogotovo ne u kvazidrzavicama Balkana

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Rocker je napisao:
Pa u svakom slučaju nije svejedno kada ti pored krova nikne zgradetina od dvadesetak spratova...

U srednjoj skoli, za maturski rad sam radio "Urbanisticko uredjenje naselja Radolinka" u Teslicu. Davno je to bilo, '86te.
Tamo jos uvijek medju zgradama (koje su 4 spratne) zivi budaletina u kuci koju nije htio da proda.
Drzava je jednostavno prihvatila da je njegovo pravo da trazi milione i napravila zgrade oko njega, ostavljajuci njegov plac netaknutim.

Mislim da bismo mozda trebali procesljati zakone koji regulisu ovu problematiku, ukoliko zelimo imati nekakvu sliku o svemu koja nije kontaminirana pristrasnim informacijama.

U stvari, to bi rebao biti posao debilnih novinara, a ne nas LOL.

Mi smo prije par godina kod gradnje brze ceste prema Klašnicama imali jednu skoro istu situaciju ili sličnu, samo je tada investitor bila država, bila je čak i tema na forumu, naravno velika većina od šume nije vidjela drvo, nego se ponijela u skladu, jadan narod, država ga rastura... Naravno država narod rastura, ali u niz drugih sfera... Samo da dodam, da je brza cesta izgrađena, sve je završeno ok, ali sa probijanjem roka od skoro dvije godine...
Tako je i ovdje, istina je na sredini...
Ono što je ovdje veći problem je taj, da čovjek ulaže 300 000 000km, a niko ga ne pita od kuda mu, da je MTEL, već kupio zgradu, a da ni temelji nisu zakopani, da se pokuša ispitati uloga Borisa Tadića itd itd itd... Njima Vulić treba, da se sakrije prava prljavština...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zelenika je napisao:
Ja mislim da vise nije ni vazno ko je u pravu,jer stvarno nema smisla vise ovo sto se desava svima nama,penzije male,posla nemamo,firme su prodane,kriminal u vladi,pravosudju.....dizemo jebene kredite koje ne mozemo da vratimo ni za 500 godina idemo u minus iz kog znamo da se necemo moci izvuci to jest vlast ide.I ona se postavlja pitanje kako zivjeti sa 400 km mjesecno ili sa 250 km penzije za koju si radio jebenih 50 godina...........A Mile,njegova rodbina,prijatelji dobijaju kredite po 3 miliona,voze auta od 100 000km ,studiraju u Milanu,Londonu... i imaju po 2-3 firme i POSTENI kosarkaski klub Igokea.Oprostite na pravopisnim greskama.

Druze, mani se emocija, Srbuj :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mi smo prije par godina kod gradnje brze ceste prema Klašnicama imali jednu skoro istu situaciju ili sličnu, samo je tada investitor bila država, bila je čak i tema na forumu, naravno velika većina od šume nije vidjela drvo, nego se ponijela u skladu, jadan narod, država ga rastura... Naravno država narod rastura, ali u niz drugih sfera... Samo da dodam, da je brza cesta izgrađena, sve je završeno ok, ali sa probijanjem roka od skoro dvije godine...
Tako je i ovdje, istina je na sredini...
Ono što je ovdje veći problem je taj, da čovjek ulaže 300 000 000km, a niko ga ne pita od kuda mu, da je MTEL, već kupio zgradu, a da ni temelji nisu zakopani, da se pokuša ispitati uloga Borisa Tadića itd itd itd... Njima Vulić treba, da se sakrije prava prljavština...

Sjecam se toga, citao sam.

Apropo boldovanog dijela teksta, ne razumijem gdje su sad silne 6yke i atvbli. Kako je moguce da od toliko medija i NVO govana u BL niko da napravi kvalitetnu novinarsku pricu, potkovanu relevantnim dokumentima i izjavama upletenih strana ?

Sta rade novinari, osim sto pisu o budalastinama i jednodnevnim skandalima ?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sta je to "novinar"?

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Rocker je napisao:
Tip ocigledno nije citao "Hitchhiker's guide to the galaxy".
Citiraj:
But Mr Dent, the plans have been available in the local planning office for the last nine months.

E nek' si ti citao. Covjek samo brani svoju kucu na kojoj predsjednikov kum gradi imperiju. Sad ako si njegov potrcko pa ga branis ovdje za saku sice koju dobijas mjesecno i osudjujes ovog nevinog covjeka koji brani svoje, onda neka si, ne treba ti zavidjeti.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:50 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Iskonstrusaće se i iz ovoga priča, svako će je tumačiti kako njemu odgovara, ali opet niko neće reći ko je Mile Radišić i od kuda mu sumica od 300 000 000km...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 14:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Citiraj:

Ovo je pametno, trebao je uzeti pare i otici i ne vracati se, to je najbolje rjesenje, ovako ce izgubiti zdravlje, ostati i placati porez za plate onih koji ga tuku i koji ga istjeravaju iz kuce.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

jellyfish je napisao:
E nek' si ti citao. Covjek samo brani svoju kucu na kojoj predsjednikov kum gradi imperiju. Sad ako si njegov potrcko pa ga branis ovdje za saku sice koju dobijas mjesecno i osudjujes ovog nevinog covjeka koji brani svoje, onda neka si, ne treba ti zavidjeti.

Hehhe, taman tako.
Nema potrebe svoditi raspravu na licni nivo, na kraju krajeva procitaj moje postove prije nego sto me proglasis necijim potrckom.

Postavio sam nekoliko relevantnih pitanja na koje niko ne odgovara.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Bilo bi zaista korisno da neko ko se bolje razumije u ovaj problem, po mogucnosti na onoj sat. slici obiljezi i pojasni konkretan problem. I sta je u stvari problem sa tim pristupnim prilazom, cija je imovina itd itd.
Ovako imamo diskusiju u kojoj se svrstavamo na pojedine strane na osnovu simpatija.
I da posto cujem ove povike divljaci itd na snimku, samo bih napomenuo da bi za ovo sto je uradio doticni gospodin npr u USA vec odavno grijao limeni sto u nekoj mrtvacnici. A kazu da je USA demokratska zemlja, gdje se postuju ljudska prava.
A da policija jeste stoka tu nema dileme, da neko ne pomisli da opravdavam sve ovo.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
Rocker je napisao:
Slika

Uploaded with ImageShack.us

Ovo zaokruzeno je njegov plac ? Ima li neko iz njegovog komsiluka da potvrdi ?

da. to je taj

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
goxon
Sta je sad konkretno problem, koji dio je njemu oduzet, jeli to njegovo vlasnistvo itd

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 15:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

goxon je napisao:
da. to je taj

Ok, a znas li gdje se na toj slici pravi taj novi objekat, i sa koje strane ce Vulic dobiti novi pristupni put ?
Ako mozes oznaciti detalje.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
Na nekom forumu sam našao da je plan bio prije da se gradi na prostoru žuto uokvirenom.

Slika

Sada je ovo navodno plan:

Slika

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2013, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
bravo kolega, odlicno prikazano

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]