banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 23:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 290 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Okt 2017, 21:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Da postoji neki ugovor izmedju njih, kao izmedju Skotske i Engleske, pa da se predje preko ovoga, ovako na silu samo na lose moze izaci.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 09:44 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
Nece na lose izaci sila ako se primjeni na vrijeme i pravilno.
Spanska vlada zna da pola Katalonije nije za samostalnost i tu vidi najvecu sansu za ove svoje mjere.
Koliko znam po ustavu ne postoji nacin da Katalonija ode iz Spanije.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 10:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
Postoji,ako se referendum odrzi na teritoriji citave spanije,znaci da svi gradjani odluce mogu li ovi izaci ili ne a to ce se desiti vjerovatno nikada :-)

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:18
pinkara je napisao:
Postoji,ako se referendum odrzi na teritoriji citave spanije,znaci da svi gradjani odluce mogu li ovi izaci ili ne a to ce se desiti vjerovatno nikada :-)

Da ta opcija postoji ali mogucnost je nikakva.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
:)

Nije Spanija satirala i tlacila Kataloniju niti su Katalonci bili "nepriznati, eksploatisani i obespravljeni" u drzavi Spaniji
kao sto je to zapad predstavljao Sloveniju, Hrvatsku i druge ex Yu republike u Jugoslaviji u njihovom
guranju i instaliranju oruzane "nezavisnosti i demokratije" kroz ove nase prostore("gdje su narodi zivljeli obespravljeni, bez slobode i nesretni").

Navodio sam ranije primjer Iraca (Irske vlade), njihovu dvolicnost prema Kataloncima. Irce sam uzeo kao primjer ne da kazem da su u istoj situaciji Irci i Katalonci sto se tice motiva za nezavisnoscu. Ne nisu.
Borba i zelja za nezavisnoscu kod Iraca i Katalonaca nije istog "porijekla".
Irci su od Engleza drzani u kolonijalnom polozaju(mada na zapadu kolonijalizam je jos uvijek civilizacijska tekovina), totalno potlaceno kao bilo koji narod u kolonijama sirom svijeta.
Naprimjer narodi u Indiji, mozda je nesto malo bolji tretmant bio Iraca jer su Evropljani i bjeli koze su sto za Amerike,Afriku, Aziju nije vazilo.

Katalonci nisu u tim relacijama sa Spanijom otuda njihova zelja za nezavisnoscu i samostalnoscu je na drugim osnovama.
Tacno je pobuda je inicirana iskreno i iznutra kao kod Iraca, nije donesena i umjetno generirana izvana sa odredjenim ciljem ali sve drugo je razlicito.

Katalonci nisu u polozaju nekog Africkog naroda koji se krvavo bori za svoju slobodu, nezavisnost i priznanje.
Energija, motivacija i volja se razlikuju od slucaja do slucaja.
Vidjet cemo kako ce se ovaj zavrsit! :)

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 15:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
tebe možda i ne moram podsjećat,jer po pisanju vidim da smo najmanje generacija :D

ali ovo što pišeš da se "evropa" različito izjašnjava sad o kataloniji,nego nekad o hrvatskoj i sloveniji....da se blago izrazim,nije tačno uopšte...

isto ovako su s jeseni 1991 "evropljani" pričali o tim dvema ex-yu republikama,kao što sad pričaju o kataloniji..."insistiramo na očuvanju jugoslavije,beograd jedini sagovornik,bla,bla,bla!".....mislim da uopšte ne bi trebao mnogo guglat i nać izjave evropskih političara na početku rata....recimo,italijanskog ministra vanjskih poslova đani de mikelisa "niko vas neće priznat ni danas,ni sutra ni za 50 godina!!!"...holandskog van der bruka,itd....jedino je genšer bio umjereniji u izjavama...a ovi naši vjekovni neprijatelji,vatikan i austrija su ćutali i samo čekali da englezi,francuzi i ostali promjene retoriku...a kad su dočekali,alojz mok je postao najglasniji zagovornik priznanja :roll: :roll:

vukovar i dubrovnik su platili cijenu međunarodnog priznanja hrvatske.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 15:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Tada su još bili oprezni sa tim stvarima, pa je više toga išlo ispod stola. Dok je došlo Kosovo na red nema više ništa skriveno, nego u glavu. Dok se nije počeo bumerang vraćati. Sada bi opet oprezno :)

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 15:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

imenjače,mogao bih ovo i šire obrazložit,ali znam da će se odmah nać neko iz kategorije "sve je to davno bilo zacrtano,moralo je tako biti,krivi su nam cia,eskimi,papa,platini,vremenska prognoza,masoni,iluminati,rušenje berlinskog zida" i još milion opravdanja za našu nesposobnost...

ta priča o teorijama zavjere,kojom se pravda naša potpuna mrljavost i svi porazi devedestih,kako je čitav svijet bio 1991 protiv srba,me automatski isključi iz svih daljih diskusija :(

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
tebe možda i ne moram podsjećat,jer po pisanju vidim da smo najmanje generacija :D

ali ovo što pišeš da se "evropa" različito izjašnjava sad o kataloniji,nego nekad o hrvatskoj i sloveniji....da se blago izrazim,nije tačno uopšte...

isto ovako su s jeseni 1991 "evropljani" pričali o tim dvema ex-yu republikama,kao što sad pričaju o kataloniji..."insistiramo na očuvanju jugoslavije,beograd jedini sagovornik,bla,bla,bla!".....mislim da uopšte ne bi trebao mnogo guglat i nać izjave evropskih političara na početku rata....recimo,italijanskog ministra vanjskih poslova đani de mikelisa "niko vas neće priznat ni danas,ni sutra ni za 50 godina!!!"...holandskog van der bruka,itd....jedino je genšer bio umjereniji u izjavama...a ovi naši vjekovni neprijatelji,vatikan i austrija su ćutali i samo čekali da englezi,francuzi i ostali promjene retoriku...a kad su dočekali,alojz mok je postao najglasniji zagovornik priznanja :roll: :roll:

vukovar i dubrovnik su platili cijenu međunarodnog priznanja hrvatske.

Schlager, Brale sa postovanjem nikad ne prati sta politicari pricaju vec sta se desava i sta se radi. Dovoljno si prosao znas sta govorim.
Kao na pjesackom, ne gledat semafor kad prelazis vec auta, semafor jos nikog nije udario.

O iskrenosti zapada, o istim arsinima necemo sad pocinjat.
Ne moramo se mi slozit u svemu i ne trebamo, ja cijenim tvoje misljenje jer si dosta realan i objektivan.

Daleko od toga da ja nas opravdavam ili trazim neki izgovor.
Medjutim teza da smo najvise sami krivi zbog toga sto se desavalo na ovim prostorima ima smisla da smo mi bili pocinioci ali moje je uvjerenje da smo mi svi bili vise zrtva nego pocinioci.
Naravno, "pocinioci i zrtva" u prenesenom smislu.
Jer niko nas sa strane nije klao i ubijao mi smo sami to odradili, taj model je davno u istoriji naucen.

To o sami smo krivi me podsjeti me na onog sudiju sto su ga skoro suspendovali (istinit dogadjaj) kad je u sudu pito silovanu: "Gospodjice pa zar niste mogli skupit noge". :)

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 16:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam mislio na njihovo ponašanje. Nakon kraja Hladnog rata još su ostali neki maniri ponašanja, koji su se brzo izgubili. Kao i svuda gdje jedna strana pobjedi. Sada je vrijeme da im se opet lagano vraćaju :) Rusi i Kinezi im pomažu da osvježe pamćenje.
To ko je kriv za ono što se nama desilo, pa naravno da smo padu skloni bili. Ali ta sva pomoć EZ i sl. da se mirno riješi, je bila jalova. Da li su toliko slabi bili ili nisu svi bili iskreni... A mi, jedni željni ispisivanja istorije, drugi mislili da su toliko jaki da im ne može niko. A nove elite samo čekaju da neko opali za start. Još ako im neko sa strane malo šapuće, kome je do nekih obećanja EZ o pristupu i pomoći...

Zar je zavjera što su Ameri minirali mirovne pregovore kod nas, koje su gurali Evropljani. Kada se zakuha kriza pa se uvuku velike sile i isprepletu njihovi uticaji... ja mislim da smo mi čak i dobro prošli, kako smo mogli.
A to što su se zakačili na nas, pa da budemo pokusni kunić za okolinu Rusije... možda neki Trump za 30, 50 godina otključa dokumenta.
Ne treba bitii pi... da ako dobiješ batine, da te još ubijede da si sam kriv zbog njh :lol:
Eto na tom Zapadu nulta tolerancija za vaspitne batine prema djeci, ali nad cijelim državama i narodima to je opravdano. Znači, moglo bi se reći da oni nas i slične ne smatraju ni da smo na nivou djeteta. Možda kao neko punoljetan, ali mentalno na nivou djeteta. Samo što smo mi bili ono "dijete" koje se bunilo, pa suzilo izbor koga za primjer nalupati i preko koga "riješiti" krize. Zar je neko očekivao da će se Bugari pobuniti ili Rumuni :)

Katalonci su dio njihovog sadašnjeg kruga civilizacije, pa sa njima ide fino. Mi nikada nismo bili. Tako da se te dvije "finoće" ne mogu porediti. Mi teško da upadnemo u taj krug. Prije će Katalonci ispasti :D

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 16:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Jesmo,krivi smo....ako pogledaš sve moguće izjave "evrope",od prvog pucnja na plitvicama 1.aprila 1991,pa negdje do dubrovnika i vukovara u kasnu jesen iste godine...

jedini mogući zaključak ćeš izvuć...

švabe...austrijanci...vatikan...ćute kao pičke.....ostali,vjekovni savetnici, nas podržavaju....."bili ste naši saveznici u svim mogućim svjetskim previranjima od ww1,ww2....borite se protiv fašista,koji su uvijek bili protiv nas... .rješite to srpsko pitanje na balkanu brzo!

ne tako eksplicitno i tim rječima,ali iz svake izjave izbija...

7-8 mjeseci su nam dali...ili da vojno nadmoćni to rješimo...ili da bar gram razumjevanja pokažemo za interese jedine preostale velesile tada,sa kojom smo bili saveznik kroz svaki dotadašnji rat...čak i ta USA je tek tri mjeseca nakon vatikana,islanda,njemačke,austrije,priznala ova govna

e,onda kad su vidjeli da smo nesposobni....da idemo rješavat srpsko pitanje sa petokrakom na čelu,kad su vidjeli da polunenaoružane neprijatelje ne možemo sabit,a svijet mjesecima počele obilazit slike razaranja,žrtava.....tad su rekli,ko vam jebe mater nesposobnu...em me ne hebeš 2%,još patiš za čeličnom zavjesom ,em si nesposoban da to brzo završiš...em mi se ovaj drugi ulizuje maximalno,daje mi i što ne tražim,a ti me vrijeđaš iako sam hiljadu puta jači od tebe!

mene u suprotno ne može ubjedit niko...

danas ne bismo loše prošli kao devedestih,jer više nije samo jedna sila koja se pita....

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 17:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

i sad..da se zapuca u kataloniji....i da mrljavi španci to 8 mjeseci ne mogu rješit,totalno nadmoćni...da svjet pšočnu obilazit slike razorene Đirone,Sabadella sa hiljadama izbjeglica.....uz slike nekih najpoznatijih razorenih katedrala u Barceloni,Camp Noua....ja vas uvjeravam da bi za pola godine potpuno druga priča "Evrope" bila :(

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa 91 je bila prilika da se riješi. Ili po turskom modelu, vojni puč pa političari pod mač. Pa onda pričati kako i šta.
Dok opcija rješavanja srpskog pitanja od strane Miloševića koji održava bilo šta od Jugoslavije i da se samo on pita... Ko garantuje da ne bi SAD ponovile ono što su 91 uradile u Iraku... I za njih postoje priče da su neki Amerikanci savjetovali Iračane da riješe pitanje Kuvajta... A koliko su ih pomagali prije toga protiv Irana...

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Na muskim stanovnicima Jugoslavije rodjenim u periodu 60tih je bio zadatak da sacuvaju Jugoslaviju, ili da bar sve ode ka mirnom razdvajanju.

Slika

Nikad nece biti rodjeno govana koliko je rodjeno 60tih, bas daleko najveca govna od ljudi 1960-1970.. Rodjeni i odrasli u vrijeme mira, rasta zemlje, procvata... mogucnosti kakve prosjecan covjek nikada ovdje nece imati, zanat, posao, fakultet omogucen vecini ako hoce... vidjeli Evrope.... i na kraju ipak padnu pod ideoloske podjele. Pustite price CIA, vatikan ovaj onaj, da je bilo razuma i jedinstva kod naroda nikada ne bi moglo doci do onakvih zvjerstava, ali bas nikad.

Govorim za sve 3 strane... istjerati dojucerasnje komsije, silovati, paliti pa nije to neka tamo X osoba radila, sve bivse kolege, poznanici, drugari... a sve zlatne generacije bivse drzave, kao bratstvo i jedinstvo... Milan Lukic, Srbin, rodjen 67.... 70 zena i djece odveo u halu i zive zapalio, stvar koja se kod Srba recimo uopste ni ne pominje.. igranje fudbala sa odsjecenim srpskim glavama.... Srebrenica, video dokazi o ubijanjima civila, znaci nema smjestili nam, vatikan cia, vec se stvarno desilo... pa onaj slucaj kad su zaklali srpsku trudnicu...

Poenta, na svim stranama je bilo svega, uzasnih stvari nepojmljivih normalnom ljudskom umu- koje su pocinjene od ljudi koji upravo predstavljaju te zlatne generacije brastva i jedinstva.. ljudi koji su morali biti najzesci bedem svemu ovome, ljudi kojima je mozak ispiran bratstvom i jedinstvom. Pa iskreniji odnos ja imam danas sa mojim poznanicima Bosnjacima i Hrvatima nego te generacije gdje su jedni drugima bili komsije i skolski prijatelji.

To su u stvari ljudi sa kojima se vecinom ne moze nista normalno ni progovoriti, vecinom ih izbjegavam, jer su ko degenerisani roboti, generacijski jaz potkrijepljen njihovim budalastinama i onim "ma sta ti znas cuti tamo".

I onda imaju obraza kriviti mladje generacije za bilo sta. Omladina je zlatna kakvi su im roditelji i djedovi.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
i sad..da se zapuca u kataloniji....i da mrljavi španci to 8 mjeseci ne mogu rješit,totalno nadmoćni...da svjet pšočnu obilazit slike razorene Đirone,Sabadella sa hiljadama izbjeglica.....uz slike nekih najpoznatijih razorenih katedrala u Barceloni,Camp Noua....ja vas uvjeravam da bi za pola godine potpuno druga priča "Evrope" bila :(

Schlager pocinjes od posledica:...sta kad bi zapucalo u Kataloniji.

Kome danas na zapadu smeta jedna Spanija takva kakva je? U cemu to Spanija odstupa?

Ne slazemo se u jednoj vrlo bitnoj stvari:
Ti kazes da danas zapuca u Spaniji (naravno mislis na to da se to desi samo od sebe) kao rezultat unutrasnjeg stanja, dogadjanja i volje
Katalonaca i ostali Spanaca. A na drugu stranu ovamo neutralan zapad koji sjedi i to posmatra brizno sa strane. Pa hajde sad da vidimo kako bi zapad reagovao na Katalonsku nezavisnost.

U bivsoj Jugi koliko sam ja upoznat zapucalo se uz svesrdnu organizaciju, pripremu i podrsku zapada, ti mozes to da ne prihvatis i onda nema potrebe da idemo dalje.
Sve sto se desavalo je moralo da se desi nikakve slucajnosti i sticaja nesretnih okolnosti nije bilo.

Nista se drugacije nismo mi ponasali nego bilo koji drugi narodi. Mi nismo izuzetci u zlu! Njemci kulturan narod dosli su do toga da su cak i djecu masovno palili, dojucerasnje svoje komsije i poznanike.
Nema tu gadjenja i osude generacije kao sto BS navodi generacija 60 - 70 cak sta vise nije znala sta ima i koliko sta vrijedi kako onda to da cijeni, ako cemo tako gledat onda su starije generacije 40,50 koje su izrasle u bijedi daleko vise odgovorne jer su znale sta gube.
Medjutim zivotna dob da li si 20, 30 ili 40 godina star sa organizovanim strucnim ispiranjem mozga nema puno veze.

Sjecam se prica starijih o svojim skolskim danima kako su pisali nekad prije skolske pismene radove - na temu o drugom sv ratu.

Kazu da su obicno zavrsavali sa rijecima nesto kao : Tako je to bilo .....i kad nas napadnu ponovo Nijemci mi cemo .....!!!
Danas isto mozemo da kazemo sa 100% sigurnoscu i tacnoscu: Opet kad nas stave u takvu semu i povedu mi cemo opet klati, ubijati nase sugradjane, prijatelje ....!!
Onaj koji ne vjeruje u to ne poznaje covjeka, istoriju i pravi se lud.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 22:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Pudždemon: Pravedno suđenje uslov za moj povratak u Španiju
Tanjug | 01. 11. 2017 - 09:21h
Smenjeni predsednik Katalonije Karles Pudždemon poručio je iz Brisela da nema nameru da izmiče pravdi, ali da se neće vratiti u Španiju ukoliko ne dobije garancije da će tamo imati pravedno suđenje.
Tweet

Share

Karles Pudžemon u Briselu
Foto: dursun aydemir / RAS Srbija
Karles Pudžemon u Briselu
Przypnij na PinterestPodziel się
On je, takođe, optužio špansko tužilaštvo da pothranjuje "želju za osvetom" protiv njega, a istovremeno je istakao da neće tražiti politički azil u Belgiji, prenose francuski mediji.

U međuvremenu, sinoć su se najmanje dvojica ministara Pudždemonove smenjene vlade, koji su zajedno sa njim prešli u Brisel, vratili u Barselonu, navodi AFP.

Katalonski lider se obratio iz Brisela, evo kakvi su mu PLANOVI ZA NEZAVISNOST
PLAŠI SE ZATVORA? Katalonski lider otputovao u Brisel, traži POLITIČKI AZIL?
Po sletanju u katalonsku prestonicu nešto posle 23 sata, jednog od tih ministara - Hoakima Forna, koji je bio zadužen za unutrašnje poslove - izviždali su na aerodromu protivnici nezavisnosti, koji su ga nazvali izdajicom i mahali španskim zastavama.

Ministri su se vratili u katalonsku prestonicu nekoliko sati nakon što je Vrhovni španski sud pozvao Pudždemona i 13 njegovih smenjenih ministara da se pojave pred sudijama u četvrtak i petak, najavivši optužnice protiv njih.

Španija Katalonija
Foto: Tanjug/AP
Španija Katalonija
Przypnij na PinterestPodziel się
Tužilaštvo je prethodno zatražilo krivično gonjenje protiv njih zbog pobune i podsticanja na pobunu. Pudždemon je sa jednim delom svoje smenjene vlade prešao u Brisel nakon što su španske centralne vlasti preuzele kontrolu nad svojom severoistočnom pokrajinom Katalonijom.

Smenjeni katalonski predsednik i njegov kabinet su u opasnosti da budu stavljeni u pritvor, kao i dva predsednika katalonskih secesionističkih pokreta.

Sta mi mozemo da naucimo?

Da se ovo desilo kod nas, dragi vodja bi pobjegao u Moskvu i nama srbovao tamo daleko.

Vrh

PostPoslato: 01 Nov 2017, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
BeckaSkola je napisao:
Na muskim stanovnicima Jugoslavije rodjenim u periodu 60tih je bio zadatak da sacuvaju Jugoslaviju, ili da bar sve ode ka mirnom razdvajanju.

Slika

Nikad nece biti rodjeno govana koliko je rodjeno 60tih, bas daleko najveca govna od ljudi 1960-1970.. Rodjeni i odrasli u vrijeme mira, rasta zemlje, procvata... mogucnosti kakve prosjecan covjek nikada ovdje nece imati, zanat, posao, fakultet omogucen vecini ako hoce... vidjeli Evrope.... i na kraju ipak padnu pod ideoloske podjele. Pustite price CIA, vatikan ovaj onaj, da je bilo razuma i jedinstva kod naroda nikada ne bi moglo doci do onakvih zvjerstava, ali bas nikad.

Govorim za sve 3 strane... istjerati dojucerasnje komsije, silovati, paliti pa nije to neka tamo X osoba radila, sve bivse kolege, poznanici, drugari... a sve zlatne generacije bivse drzave, kao bratstvo i jedinstvo... Milan Lukic, Srbin, rodjen 67.... 70 zena i djece odveo u halu i zive zapalio, stvar koja se kod Srba recimo uopste ni ne pominje.. igranje fudbala sa odsjecenim srpskim glavama.... Srebrenica, video dokazi o ubijanjima civila, znaci nema smjestili nam, vatikan cia, vec se stvarno desilo... pa onaj slucaj kad su zaklali srpsku trudnicu...

Poenta, na svim stranama je bilo svega, uzasnih stvari nepojmljivih normalnom ljudskom umu- koje su pocinjene od ljudi koji upravo predstavljaju te zlatne generacije brastva i jedinstva.. ljudi koji su morali biti najzesci bedem svemu ovome, ljudi kojima je mozak ispiran bratstvom i jedinstvom. Pa iskreniji odnos ja imam danas sa mojim poznanicima Bosnjacima i Hrvatima nego te generacije gdje su jedni drugima bili komsije i skolski prijatelji.

To su u stvari ljudi sa kojima se vecinom ne moze nista normalno ni progovoriti, vecinom ih izbjegavam, jer su ko degenerisani roboti, generacijski jaz potkrijepljen njihovim budalastinama i onim "ma sta ti znas cuti tamo".

I onda imaju obraza kriviti mladje generacije za bilo sta. Omladina je zlatna kakvi su im roditelji i djedovi.

sram te i stid bilo majmune balavi....21400 tih govana je dalo zivot da bi ti sad tu balegao i najljepse godine izmedju 25 i 35 provelo u rovu....eto sastavi ti novu drzavu smradu balavi....i ne nisam generacija izmedju 1960 -1970...ti znas pod sta je ko pao....ne znas ni gdje si supalj idiote
mrs u picku materinu jebo te onaj ko te obdw dovede da seres i pljujes

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2017, 05:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
I njega da teleportujemo kroz vrijeme u tu '91. i uvale mu pušku u ruke i kažu dobićeš pakao ako nećeš i šta sve bi bilo sa familijom i roditeljima, vidjeli bi ga šta bi uradio. Toliko o pacifizmu, a o patriotizmu ćemo kad završi nauke u monarhiji pa se vrati Srblje da prosvjećuje a ne samo da gnoji odozgo šta bi trebali...

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2017, 06:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
BeckaSkola je napisao:

Slika

Isti ti takvi tvoji roditelji su ti omogucili da odes odavde i skolujes se .... napolju .... volio bih upuznati tvoje roditelje.
A sam pricati o ratu a da nisi uzeo ucesca u njemu je degutantno....

Bicu kulturan .... zbog onih u kasarni Kozara .... 69 srpskih sokolova , moje brace , mojih drugova , moje krvi , mog straha...
ostani gore i uzivaj .... i ne soli nam pamet izrode!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Nov 2017, 08:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vi ste njega pogrešno shvatili, radi se da su te generacije bile pod najjačim uticajem duha i zajedništva bivše države i kad je trebalo ostati trezven za vratove su se uhvatili.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 290 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]