nasmjeshiti luzer je napisao:
Oprostite mi na vrijeđanju, ali ljudi kao ja ne znaju drugačije, mi smo ograničeni, necivilizovani i zaostali. Pritom se uvijek precjenjujemo i pomoću tastature borimo za nezaluženu pažnju, bez realnog pokrića. Mi smo ništa ali hoćemo ni zbog čega da budemo nešto i zato lajemo. Vidim gore da su pojedini zagrebali ispod površine i pogodili istinu. Srbija zapravo propada zbog sujetnih idiota kao što smo tensSa i ja.
Došaoje trenutak istine, pogledao sam se u ogledalo, istina boli...Ja sam neostvarena sujetna zatucana seljačina, glup sam, gadan i nepopularan, ne radim ništa i totalni sam parazit, pa pošto ništa drugo ne znam i ni za šta ne koristim, ja ću da pljujem i unazđujem i sebe i Srbiju:
Prvo samo pjevačica kao i ostale, potom žena kriminalca i ratnog profitera, pa na kraju i sama jedna od vođja u lancu organizovanog kriminala?
Oprostite mi što poznate ličnosti ne prihvatam olako kao uspješne, ma koliko krdo predvodile. Ko želi sličnim da se hvali i postavlja ih kao zastavu uz podršku ogromne mase Srbije, može da me zadoljovi tako što će da me povuče za neiskorišteni alat, jer nijedna neće da mi da, a ja sam već frustriran, pomagajte ako ste ljudi.
I da, mislim da je narod obnevidjela stoka, samo ne znam da li je to oduvijek bilo tako il' se u ovim posljednjim decenijama desilo nešto drastično.
P.S. Priznajem, ja pljujem jer sam crkavam od zavisti, ljubomore i zato što želim da budem na Cecinom mjestu. Razapnite me, kamenujte...u stavri nemojte, ja nisam toga dostojan. Vidite mene idiota kako se besramno stavljam u religijski kontekst, proklet bio, budi bog s nama. Zar vi kasnije s takvima da živite u istoj državi? Normalno, vidite da je logično da Srbija propada zbog mene.