banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 05:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jun 2013, 12:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Slika

Citiraj:
Колони од око хиљаду студената у протестној шетњи прикључила се и група од око 100 "Вултуреса", навијача ФК Борац, и колона се креће према Алеји Светог Саве.

Ово РТРС ложи или...?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 12:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
И ја сам налетио на то, Страчевица предпостављам, Шаја јеси ту?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 12:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
borke je napisao:
sa Galsovog Sajta..
Citiraj:
У колони су углавном студенти, али и неки од отпуштених војника Оружаних снага БиХ, бивши министар финансија РС Светлана Ценић, бивши предсједник одбора Наше странке за Републику Српску Дамир Миљевић, потпредсједник СДП-а БиХ Слободан Поповић, шеф канцеларије Фондације Фридрих Еберт у Бањалуци Тања Топић.

malopre videh iz auta one"picine setace"...odose i oni da se prikljuce studentima...ima ih 200tinjak

Panzer je napisao:
pinkpanter je napisao:
Ja ne shvatam kako niko ovdje ne razumije, imamo mi dovoljno i kreveta i paviljona. Problem je što se upisuje na fakultet previše ljudi, (a pored toga i kreveti se prodaju i prave se bunkeri u postojećim paviljonima). Ove godine će se opet na pravni i ekonomski (državni) fakultet u Banja Luci opet upisati po 400 - 500 novih brucoša. Da li je to previše ? Ako tome pridodamo i privatne fakultete to je već ogromna brojka.

Pa onda protestujte protiv toga, a ne jer vam treba paviljon.

kako da protestvuju protiv sebe i svojih ?
pa dosta ih ima rodbinu i prijatelje koji stufdiraju na privatnim fakultetima ili fakultetima koji imaju prevelik upis...ili sami studiraju takve fakultete...

a oni koji bi se trebali boriti sa studentima-profesori-to ne zele...rodbina,prijatelji im predaju na privatnim fakultetima i drzavnim fakultetima koji izbacuju puno studenata

jedino resenje je da se jedno vreme prekine upis na dif,uciteljski,geografiju,ekonomiju,pravo,politicke nauke,zurnalistiku,ekologiju...npr da upisuju studfente svake druge,trece godine...

isto,otpustiti profesore koji godinama imaju malu prolaznost,
napraviti nove smerove na tehnickim fakultetima...

kada studenti budu imali takve zahteve,ja cu im se pridruziti prvi...i izacicu na proteste

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Најинфантилнија ствар је захтјев да се Васић искључи из чланства СНСД-а.

Какве везе имају студенти са чланством једне политичке партије?

Да траже осуду Васићевих увреда, сасвим ОК.
Да траже да се човјек који студенте назива копиладима смјени са неке државне функције, да не добија плату из буџета, исто сасвим ОК.

Али ко је члан СНСД-а, то је ствар органа СНСД-а, нема то везе са студентима.

И ни један захтјев (приједлог, сугестија) како да нам школство буде уређено. Ништа око квалитета наставног процеса.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 12:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
shoole je napisao:
Slika

Citiraj:
Колони од око хиљаду студената у протестној шетњи прикључила се и група од око 100 "Вултуреса", навијача ФК Борац, и колона се креће према Алеји Светог Саве.

Ово РТРС ложи или...?

Jel ovo neki okrsaj u vlasti? :D

Mislim, protiv demagoga Kasipovica nisu nestom galamili. Mada dobar je on, ciji je :P

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 12:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
borke je napisao:
sa Galsovog Sajta..
Citiraj:
У колони су углавном студенти, али и неки од отпуштених војника Оружаних снага БиХ, бивши министар финансија РС Светлана Ценић, бивши предсједник одбора Наше странке за Републику Српску Дамир Миљевић, потпредсједник СДП-а БиХ Слободан Поповић, шеф канцеларије Фондације Фридрих Еберт у Бањалуци Тања Топић.

????
koji će im moj ovi ?

odnekud ...
Citiraj:
Zabranu protesta visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko usporedio je sinoć sa postupcima režima u Sjevernoj Koreji

A to što ti imaš bonska ovlaštenja nije slično režimu u Sjevernoj Koreji ... Koji je on mamlaz

Nije on mamlaz već osoba protiv koje treba protestvovati.Organizacija za koju radi je sve ovde i zakuvala još devedesetih,zavezala čvor koji ,evo,godinama još više zamrsuje.
I ova dešavanja su u njegovoj režiji,trenutno se traži ličnost koja će se izdvojiti iz gomile,trenutno na to mjesto pretenduju(Dronjak,D.Miljević,Cenićka,Popović,Topić :D ).
Niko od navedenih nama ne treba do novi G. Princip.Time bismo pokazali da smo jedno zrelo društvo koje zna gdje leže svi korjeni naših problema.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Topicka je tu jer joj mali nije vise vlast :D

Prilicno sam siguran :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 12:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
borke je napisao:
Citiraj:
Zabranu protesta visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko usporedio je sinoć sa postupcima režima u Sjevernoj Koreji

A to što ti imaš bonska ovlaštenja nije slično režimu u Sjevernoj Koreji ... Koji je on mamlaz

A njega neko ferma i dalje za nešto ovdje?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 12:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Глас каже 2000 људи...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Topicka je tu jer joj mali nije vise vlast :D

Prilicno sam siguran :D

“Nismo mi Srbi da nas svako jebe“. Sa duhovitog transparenta hrvatskih štrajkača.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je cudna ova "neutralnost" medija Herr Kopanje... Mislim na RTRS, Nezavisne i Glas...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 12:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
A njega neko ferma i dalje za nešto ovdje?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 13:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozda u tom grmu cuci zeko?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

8)

Citiraj:
Nekoliko desetina studenata na ulici ispred zgrade Vlade RS igra kozaračko kolo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CsR3PUdNrNk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 13:06 
shoole je napisao:
8)

Citiraj:
Nekoliko desetina studenata na ulici ispred zgrade Vlade RS igra kozaračko kolo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CsR3PUdNrNk[/youtube]

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 13:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yommp36RPn0[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 13:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Neka protesta. I treba ih biti. Još bolje ako policija reaguje pa namlati neke na čelu. Taman da i od njih neke koristi bude :D

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 13:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
shakal je napisao:
1- koliko je izaslo studenata?

2- Slageru, moze li ukratko kakva je to bila akcija 1993?

1-Nije uopšte loša brojka,simpatično....pištaljke,"lopovi,lopovi,lopovi"...ajd nek se bar malo ovi ministri i poslanici osjećaju bijedno i beznačajno kad vide šta im njihov narod i njihova djeca misle i skandiraju,dzaba im njihovi milioni,kamioni,avioni...

mada,ne sumnjam ja da će oni na ovo poniženje zaboravit već danas na janjetini poslije posla,ali neka...

2-Akcija Septembar 93,pukao nam film zbog "donatora" koji daju 500 maraka i ne idu na ratište a učešće u ratu im piči redovno dok oni švercaju šlepere cigara i cisterne nafte,zgrćući stotine miliona,a vlast ih štiti i podržava,čak ne sankcioniše ni saradnju sa neprijateljem,tako da su na određenim mjestima,kao Blatnica kod Teslića ili tamo prema Bihaću postojale prave pijace,gdje se neprijatelju prodavalo sve živo...I negdje u septembru ostavimo na linijama samo onoliko koliko treba da nam neprijatelj ne može ništa,a ubijali smo ih tada,držali 75% teritorije,tako da po tom pitanju nije bilo problema i dođemo u BL,prvo razoružamo kompletnu policiju,i prašinare i njihove komandire,pohapsimo sve te "biznismene" da im sad ne pominjem imena,tražeći iste aršine za sve,ili proglašavanje ratnog stanja ili da se već jednom stane nepravdi u kraj da ja ležim na koridoru u rovu i štitim švercerske šlepere i cisterne...narod bio oduševljen,101% na našoj strani,žene u banjaluci nam pravile pite i donosile na tenkove,vlast ucvikala niko nije smio prići banjaluci....
i onda,kako to obično biva,vlast uspije infiltrirati svoje ljude u naš krizni štab,konkretno jednog i danas jako poznatog banjalučkog advokata,kućnog prijatelja od predsjednika,koji je uz te najčistije zahtjeve progurao i zadnju tačku-vanredne izbore :(...onda,pošto je naš krizni štab tražio pregovore sa vlašću,karadzić se pojavi na tv i kaže "ja samo sa neprijateljem pregovaram,sa vama mogu samo razgovarat",i narod se već malo počne komešati,svidjelo mu se to....ali još su bili na našoj strani,međutim,onda se ona šupčina mladić pojavi i sjebe sve...mi smo (nažalost),samo njemu vjerovali i dozvolili mu da dođe u kasarnu kozara,gdje nas je on izružio kao budale "ovdje ste došli mami pod suknju,mamu vam jebem,dok vaša braća ginu na vozućoj,doboju,bihaću,vi ste došli rušiti vlast..."...tada je definitivno sve otišlo u q,narod bio za njega i jbg....sve te naše jedinice su rasformirane,tačnije ljudi razbacani po drugim jedinicama,kriminal se nastavio u neuporedivo većem obimu,počele se prodavati i teritorije i municija neprijatelju,naši najbolji borci sklonjeni,penzionisani...ma te dve godine rata nakon te neuspjele akcije,su bile naša opšta propast i rasulo,i u ljudskom,i u boračkom,i u moralnom smislu...to želim sve zaboraviti,jer koliko god sam dotad bio ponosan,nakon toga sam samo molio boga da se sve završi,razočarao se i u srbe,a u vlast pogotovo...

ko god išta o ratu zna,upoznat je šta su ovdje značili 16,krajiška brigada,1.OKB i bataljon vojne policije...ali,eto,tada ispadosmo maltene rušitelji države :( ...svaka vlast je jako mudra,prefrigana,spremna na sve da kompromituje i najčistije ideje i proteste i preko svojih medija uvijek u velikoj prednosti

ali eto,ja i dan danas na tavanu čuvam tu vojnu košulju sa šarenom trakom na lijevom ramenu koja nam je bila znak raspoznavanja tada,i pitam se gdje bi nam bio kraj da smo nekim čudom tada uspjeli stati lopovima i profiterima na kraj...već nakon mjesec dana nakon toga,oni su izmilili iz svojih rupa i nastavili se širiti po gradu,još jačim intenzitetom nego dotad..postao si skoro levat kad kažeš da si na ratištu :(

Poslednji put menjao Schlager dana 12 Jun 2013, 13:31, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 13:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
sa pressa.rs
Citiraj:
13:45 Ispred zgrade Vlade je naišao i jedan kamion čiji vozač trubljenjem daje punu podršku studentima. Dronjak se popeo na krov kamiona i iznosi zahteve studenata.

sad ne bi da vas uvlačim u raspravu ali me stvarno interesuje jeli ima neki obrazac po kom se može sistematizovati način trubljenja ... ono legneš na sirenu -puna podrška, tri puta kratko jednom dugo - podrška na 80% .... itd :?

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2013, 13:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
shoole je napisao:
Најинфантилнија ствар је захтјев да се Васић искључи из чланства СНСД-а.

Какве везе имају студенти са чланством једне политичке партије?

Да траже осуду Васићевих увреда, сасвим ОК.
Да траже да се човјек који студенте назива копиладима смјени са неке државне функције, да не добија плату из буџета, исто сасвим ОК.

Али ко је члан СНСД-а, то је ствар органа СНСД-а, нема то везе са студентима.

И ни један захтјев (приједлог, сугестија) како да нам школство буде уређено. Ништа око квалитета наставног процеса.

ne može biti bolje rečeno...

Osim toga, kako da nešto pametno predlože studenti koji studiraju 200 godina... Kao što rekoh,. Zimus na Jahorini, "studentska zima 2013" a nema studenta mlađeg od 35 godina...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 524 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]