Džontra je napisao:
evo Popokatepetl odluči da se uputi u solo vode, i on kao gospodin neće da snimi isti na kaseti u svojoj garaži, već odluči da digne kredit, kako bi profesionalno snimio album, da to bude braon zvuk sa stilom...I tako dotični uloži 100 000 maraka, snimi album, a od prodaje istog dobije produkt braon zvuka, jer je ono što je snimio svi skidaju za džabak...
Džontra je napisao:
Fasinantno je to što kad sam napisao da je program partije idiotski, i da je s nepokorenim na čelu osuđena na glupost, nepokoreni je odma išao plačipičkariti moderatoru, dok ovde sve ostale naziva budalama, i to isključivo u slučajevima kad mu te budale dokažu da lupeta gluposti....Dovoljno govori o njegovom karakteru...
shoole je napisao:
Имаш право да ту партију на овој теми називаш неперспективном или непрофилисаном (апсолуно се слажем са таквим оцјенама те партије). Немаш право да прозиваш човјека или да га називаш плачипичком.
Forum, forum never changes
Timotic je napisao:
Niko nije prisiljen da zaradjuje na svom djelu. Uvijek moze da ga podijeli covjecanstvu.
Ovakvog altuistu strpaše na robiju
Popokatepetl je napisao:
u tom slučaju će se nastaviti sa trendom štancovanja generičkih igara za američku publiku, nezavisni studiji neće imati previše šansi, imaćemo dvije igre godišnje koje zaista zavređuju pažnju, a koštaće previše, jer će više od 70% njene cijene otići na marketing. Drugi put je, da igru preuzimaš direktno od kreatora, pritom im plaćajući manju sumu. Na ovaj način nezavisni stvaraoci imaju mnogo više šanse da prave dobre igre. Stvar sa ovim pristupom je, što istovremeno traži nešto razvijeniju svijest od puke potrošačke - svijest o fer razmjeni, ali i jedan prisniji odnos između stvaralaca i krajnjih korisnika, potrošača, kako god. Dugoročno gledano, mislim da je ovaj drugi put mnogo bolji.
Popke vizionar...sve igrice koje ja igram su finansirane preko kikstartera