banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 20:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 32  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:16 
insider je napisao:
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Pa ako je tako neka tuži državu dobije spor i gotova stvar, ali daj da se završi taj autoput...

e vidi druze, mora postojati neki red , ti si mi nesto mnogo nervozan oko tog autoputa , laganica , kad ti natovare 10 eura putarine do gradiske ici ces starom cestom kao i velika vecina

jbt gdje ti zivis.. 3 miliona za livadu, 10 eura za put do gradiske...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
ajkula je napisao:
RBA, ti rece da si bio neki dan na licu mjesta.. Sto nisi uslikao pravo stanje pa da razumijemo i tvoj dio price?

Nisam bio, prošao autom, na drugoj strani nadvožnjaka je kuća iz koje ti čovjek može kroz svoj prozor skinuti registarsku tablicu, razumiješ...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
sad vam ni putarina ne odgovara ...hehehe...naš narod je najači :)

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:21 
niko ovde ne spori njihovo pravo na odstetu. ajd malo procitajte sve postove ako zelite komentarisati, vec njihovu pompu kako su im sad naruseni uslovi za normalan zivot, sad im smeta sve, i pruga, i blizina autoputa, i buka, kao da to sve nije bilo tu prije 9 godina kad su kupili kucu i kako sad bi da traze eksproprijaciju cijelog zemljista.. :roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nisam bio, prošao autom, na drugoj strani nadvožnjaka je kuća iz koje ti čovjek može kroz svoj prozor skinuti registarsku tablicu, razumiješ...

Zvuci kao dobar biznis :lol: ..Kome trebaju tablice za "posuditi", imace se kome obratiti :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:23 
Bič božji
Bič božji

lollipop je napisao:
niko ovde ne spori njihovo pravo na odstetu. ajd malo procitajte sve postove ako zelite komentarisati, vec njihovu pompu kako su im sad naruseni uslovi za normalan zivot, sad im smeta sve, i pruga, i blizina autoputa, i buka, kao da to sve nije bilo tu prije 9 godina kad su kupili kucu i kako sad bi da traze eksproprijaciju cijelog zemljista.. :roll:

Vrlo je interesantno kako niko nije komentarisao da je press objavio sliku koja je slikana prije tri mjeseca...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 00:57
lollipop je napisao:
insider je napisao:
Pa ako je tako neka tuži državu dobije spor i gotova stvar, ali daj da se završi taj autoput...

e vidi druze, mora postojati neki red , ti si mi nesto mnogo nervozan oko tog autoputa , laganica , kad ti natovare 10 eura putarine do gradiske ici ces starom cestom kao i velika vecina

jbt gdje ti zivis.. 3 miliona za livadu, 10 eura za put do gradiske...

jeste 3 000 000km za livadu ! pitaj koga hoces , ali to se isplacivalo samo u Laktasima prije par godina kad su rijesavali imovinsko-pravne poslove
kad je isplaceno onda je gospodin premijer izasao na dnevnik i rekao da su jedva rijeili probleme u Laktasima i od da ce traziti druge module u daljoj izgradnji autoputa

ovo za 10 eura sam bubno , ali poznavajuci njihov osjecaj za vrijeme , novac i prostor gdje zive nemam razloga da mislim da ce do Gradiske biti nesto mnogo jeftinije , ipak tznas li koliko je do sad kostao autoput? treba to vratiti

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
pa normalno da treba vratiti i nek se naplaćuje...znam barem da ću žive glave stići kući, a ne čekati kad će mi se traktor zabiti u auto....

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Могли су власници дозволити градњу и након тога покренути судски процес али сви добро знамо колико то траје једно 20-30 година и питање да ли би икада завршио, овако ће се брже доћи до коначног ријешења за обе стране.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
lollipop je napisao:

Ne znam gdje si procitala da nam smeta pruga.

Blizina autoputa se ovim prosirenjem nadvoznjaka mijenja.

Podvuceno primjeni i na sebe.

Niko nije rekao da treba da im se nešto otme, nego ako postoji problem da im se ispalti PRAVIČNA NADOKNADA... Možeš li to da shvatiš...

Pa, gdje je onda po tebi problem?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:40 
pa problem je jer mi ne smatramo da je pravicna naknada otkup cjelokupnog zemljista vec samo iznos za onih 40 kvadrata, plus jos nesto za to nadvijanje puta nad ogradu.

nisam ja, nego VI poceli pricu o ugrozrenosti vasih zivota sada, i meni je tad prica postala bezveze, jer sam u tome vidjela samo jedan cilj, kako ste vidjeli priliku da se rijesite posjeda koji vam ni u onim okolnostima neizmjenjenim niko ne bi kupio, ili bi za mizerne pare.. jbg, to je moje misljenje

nemoj ti meni insider rekla kazala, za tvrdnju da je neko dobio 3 miliona za livadu ja bih dokaze, jer je to ipak ozbiljna stvar

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:41 
Bič božji
Bič božji

prasica je napisao:
lollipop je napisao:

Ne znam gdje si procitala da nam smeta pruga.

Blizina autoputa se ovim prosirenjem nadvoznjaka mijenja.

Podvuceno primjeni i na sebe.

Niko nije rekao da treba da im se nešto otme, nego ako postoji problem da im se ispalti PRAVIČNA NADOKNADA... Možeš li to da shvatiš...

Pa, gdje je onda po tebi problem?

Problem je taj što ste vi osjetili mogućnost da se materijalno ili stambeno situirate na nekom drugom mjestu o trošku poreskih obveznika, tj porasli vam apetiti, otuda kompletna i ova medijska haranga, ispade da se vama više žuri za autoput nego li investitoru i izvođaču zajedno...

PRAVIČNA NADOKNADA i kraj priče, eto molim te da mi ti pojasniš, zašto ste pressu dali sliku od prije tri mjeseca...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Umorna sam od vas dvoje koji ne citate.

Hocemo i mi pravicnu naknadu za tih 40 kvadrata, ali nam je ne daju. Jel sad jasno? A tu patku, koji je podmetnuo kolega iz Red blue army, da mi hocemo basnoslovne cifre, necu ni da komentarisem. Momcic LAZE!!!

Nemamo noviju sliku.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:47 
Bič božji
Bič božji

prasica je napisao:
Umorna sam od vas dvoje koji ne citate.

Hocemo i mi pravicnu naknadu za tih 40 kvadrata, ali nam je ne daju. Jel sad jasno? A tu patku, koji je podmetnuo kolega iz Red blue army, da mi hocemo basnoslovne cifre, necu ni da komentarisem. Momcic LAZE!!!

Nemamo noviju sliku.

Hehehehehe, nemate, pa juče si rekla da ćete slikati, jer vi nemate odgovor ni na jedno drugo pitanje koje je suštinsko kod vas je jedina opcija mi, mi , mi pa mi, juče sam pitao koji iznos smatrate pravičnim... Ni na to pitanje nisam dobio odgovor, evo sada tebe pitam, jeste li tražili da vam se obezbjedi stambeni objekat na drugom mjestu...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:49 
Bič božji
Bič božji

E da "momčić" hvala na komplimentu, ali moram i ja tebi da kažem da sa tom slikom obmanjujete javnost, neću ti reći da lažeš, jer ipak si ti dama... :-?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nismo. Ne znam stvarno odakle ti te informacije.

Nisam slikala, jer nisam bila kod kuce. Mislim, hoces da ti sad iznesem svoj dnevni raspored? Znaci, degutantno je.

Ajde, dobro: ne lazes, samo govoris neistine. I rekla sam ti vec jednom. Primorana sam da ti kazem tako ruzne rijeci, jer nisi u pravu.

Poslednji put menjao prasica dana 20 Okt 2011, 12:50, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:50 
Bič božji
Bič božji

prasica je napisao:
Nismo. Ne znam stvarno odakle ti te informacije.

Nisam slikala, jer nisam bila kod kuce. Mislim, hoces da ti sad iznesem svoj dnevni raspored? Znaci, degutantno je.

Znači ne tražite novi stambeni objekat...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne.
Trazimo ostvarivanje svojih prava nad licnom svojinom.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:53 
prasica je napisao:
. Mi bi htjeli da idemo odavde, jer ovo postaje mrtvo dobro. Ali stoka, na kvarnjaka, ko zna sta su kontali da ce naici na neke neuke ljude i odraditi to tek tako.
:D

odavde je sve pocelo, sto se mog misljenja tice, a sve ostalo samo se gomilalo u prilog mojoj tvrdnji.. sta, prije ovog desavanja, ili kad ste kupili prije 9 g. bilo je elitno mjesto..

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2011, 12:54 
Bič božji
Bič božji

lollipop je napisao:
prasica je napisao:
. Mi bi htjeli da idemo odavde, jer ovo postaje mrtvo dobro. Ali stoka, na kvarnjaka, ko zna sta su kontali da ce naici na neke neuke ljude i odraditi to tek tako.
:D

odavde je sve pocelo, sto se mog misljenja tice, a sve ostalo samo se gomilalo u prilog mojoj tvrdnji.. sta, prije ovog desavanja, ili kad ste kupili prije 9 g. bilo je elitno mjesto..

Maaaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeeee, pa nije moguće da je gospođa ili gospđica napisala nešto tako u svom postu, a desetak strana kasnije kaže da neće nigdje da sele.... Nonono... Govoriš neistine...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 629 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 32  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]