Citiraj:
Nerviraju me prodavacice u CM koje samo hodaju za kupcima kad nesto gledas vicu "izvolite, izvolite", nervira me onaj kafic u zgradi PDV, nervira ju me ljudi koji izlaze u parkic i ispijaju tamo kafe po cijeli dan, nervira me kad ljudi pricaju da idu u citaonicu da uce a zvjernjaju cijeli dan po gradu.
U CM no comment... Kao da imaju antikvarnicu, a ne parfimeriju u kojoj je najskuplji parfem koji već imam kod kuće...

Jebote... Pa ni u draguljarnici neće tako neko letati za tobom... Jebali ih parfemi, baš ću krasti parfem....
I mene nervira onaj kafić u Upravi za ind. oporezivanje... Tome sam se rugala od dana kad je otvoren i neću da sjednem tamo makar me štapom tjerali! Jebote, kao da sjediš na parkingu...
Kod mene na faxu isto ljudi non stop "vise" u čitaonici, a veze s vezom. Govore čitaona... Da su malo pismeniji možda bi naučili i kako se kaže ta prostorija u koju ne zalaze... Ne znam koji je to fazon... Jao, ja stalno učim, čitam, obrazujem se, genijalan sam, sad ću da filozofiram dok ne upilam ljude do smrti...
Nerviraju me ljudi koji se prave pametni, a ni blizu prosječne inteligencije... Dobro kaže sestrin šef: "Koeficijent inteligencije na nivou sobne temperature"... Gad demit, vaaaaj?!?!?! Zašto je moderno da ljudi govore da idu u čitaonicu? A interesantno je da to govore baš ovi što nisu iz gimnazije, bar ne banjalučke... Nije se išlo u srednjoj u čitaonicu, pa im je sad to zanimljivo?

Ne, ne generalizujem - to je situacija na mom faxu i ne kažem da je svuda tako!
Ne nerviraju me ljudi što sjede u parkiću... Mora i to neko... Ja ne volim te kafiće, al nek se djeca igraju... Jedini koji nije loš je Marcello, al on je kod kina, a imaju i hranu.
Prodavačice u buticima me ne nerviraju jer imamo sad one "ne smiješ iznijeti jer pišti" fazone, pa te niko ne gleda...