banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 13:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 306 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2007, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Citiraj:
Nerviraju me prodavacice u CM koje samo hodaju za kupcima kad nesto gledas vicu "izvolite, izvolite", nervira me onaj kafic u zgradi PDV, nervira ju me ljudi koji izlaze u parkic i ispijaju tamo kafe po cijeli dan, nervira me kad ljudi pricaju da idu u citaonicu da uce a zvjernjaju cijeli dan po gradu.

U CM no comment... Kao da imaju antikvarnicu, a ne parfimeriju u kojoj je najskuplji parfem koji već imam kod kuće... :roll: Jebote... Pa ni u draguljarnici neće tako neko letati za tobom... Jebali ih parfemi, baš ću krasti parfem.... :roll:
I mene nervira onaj kafić u Upravi za ind. oporezivanje... Tome sam se rugala od dana kad je otvoren i neću da sjednem tamo makar me štapom tjerali! Jebote, kao da sjediš na parkingu... :roll:
Kod mene na faxu isto ljudi non stop "vise" u čitaonici, a veze s vezom. Govore čitaona... Da su malo pismeniji možda bi naučili i kako se kaže ta prostorija u koju ne zalaze... Ne znam koji je to fazon... Jao, ja stalno učim, čitam, obrazujem se, genijalan sam, sad ću da filozofiram dok ne upilam ljude do smrti... :roll: :evil:
Nerviraju me ljudi koji se prave pametni, a ni blizu prosječne inteligencije... Dobro kaže sestrin šef: "Koeficijent inteligencije na nivou sobne temperature"... Gad demit, vaaaaj?!?!?! Zašto je moderno da ljudi govore da idu u čitaonicu? A interesantno je da to govore baš ovi što nisu iz gimnazije, bar ne banjalučke... Nije se išlo u srednjoj u čitaonicu, pa im je sad to zanimljivo? Slika Ne, ne generalizujem - to je situacija na mom faxu i ne kažem da je svuda tako!
Ne nerviraju me ljudi što sjede u parkiću... Mora i to neko... Ja ne volim te kafiće, al nek se djeca igraju... Jedini koji nije loš je Marcello, al on je kod kina, a imaju i hranu. :D :D :D
Prodavačice u buticima me ne nerviraju jer imamo sad one "ne smiješ iznijeti jer pišti" fazone, pa te niko ne gleda...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2007, 08:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
EiLeen je napisao:
Prodavačice u buticima me ne nerviraju jer imamo sad one "ne smiješ iznijeti jer pišti" fazone, pa te niko ne gleda...

Kad si pomenula "ne smiješ iznijeti jer pišti" ja sam prije par mjeseci kupio trenerku u Tommy Hilfingeru i nisu mi skinuli ono sto pisti i nije pistilo na izlazu nego sam ja morao da osjecem etiketu kako bi se rijesio onog sto pisti. :lol: :lol: :lol: :lol:
Kako sam se mogao osramotiti ni kriv ni duzan

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2007, 09:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Bile su dvije kokoške u Zenitu i dok prolaziš, one ti onako naklavirene na ulazna vrata svojih butika, Izvol'te, pa izvol'te.

Nerviraju me Jalija i Mahalaš sa ovog našeg foruma jer ne znaju jedne jedine rečenice sastaviti bez jedne gramatičke ili pravopisne greške. :lol: :lol: :lol:

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2007, 09:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Feb 2007, 18:07
nerviraju me banjaluchani, stvarno su dosadni, vazda kukaju...te nemaju posla, te smetaju im glamocani...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 18:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
Nervira me sto je karta za kino 4 km, a filmovi veze, bar da su neki i filmovi termini igranja filmova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
EiLeen je napisao:
To ti je jeftino... Samo je kod nas karta 4 marke... Mislim da nam je kino najjeftinije u Evropi...

Mozda je jedno od najjeftinijih kina u evropi ali smo i jedna od najnerazvijenijih zemalja u evropi, znaci to ne treba da bude cudno.

Ono sto mene nervira je broj prodavnica i prodavaca. Mislim da vodimo rekord u evropi a mozda i u svijetu po broju prodavaca i prodavnica po stanovniku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
EiLeen je napisao:
To ti je jeftino... Samo je kod nas karta 4 marke... Mislim da nam je kino najjeftinije u Evropi...

da,ali "Kocic "scena 3km :-?
To tek nigdje na svijetu ne postoji,zalosno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

azdajica-ny je napisao:
EiLeen je napisao:

da,ali "Kocic "scena 3km :-?
To tek nigdje na svijetu ne postoji,zalosno...

Ovo prvi put vidim da se ljudi zale na niske cijene :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 19:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
vim je napisao:
Oni kazu da im je malo, da bi htjeli da je vise.

Pa malo je i meni 4 Nektara, ali toliko može za 3 KM.
Malo on topic, nerviraju me ljudi sa stavom da škola i pamet nikome ne služe i da se ništa bez "štele" ne može postići.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
konstatno kukanje kako nikada nece biti bolje a pritom se ne trude da im bude bolje ... sjede u kafanama i piju kafe ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 20:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jos nadjoh jednu stvar sto me nervira. A to je da tjeraju jadne siromahe kojima nisu dali posao a guzonje hodaju slobodno i imaju dobru platu

Evo link:

http://www.nezavisne.com/vijesti.php?vi ... 050&meni=2

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 23:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
EiLeen je napisao:

E jbg, sa svojim studentskim standardom i bez ikakve stipendije jer nemam zaledje( a i to me nervira, sto moras znat nekog da bi ti nastimao), 2 karte za kino plus 2 soka plus 2 grickalice, ako cemo jos negdje poslije, sracunajte sami. A jos mogu reci i da imam poslic, nije bog zna sta, u kino idem jednom u 3 mjeseca, jer nam se vise isplati dici film u dvd klubu i kuci ga gledati.
Bila sam ja i u Evropi i evropskim kinima, i Evropu ne mozes porediti ni po cemu sa ovim nasim jadnim gradom. Kad budemo mogli praviti komparaciju bilo kakvog tipa, onda cemo valjda biti sretniji bar malo.
A to poredjenje pozorista i kina nije na mjestu, jer skontajte da tamo zivi ljudi glume i daju svu svoju energiju jos ljudi dzabe ulaze, a u kinu nema sanse uci bez karte, a svejedno jel ima 50 ili 55 ljudi u sali i to pustanje filmova je mehanickim putem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Maj 2007, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
nerivra me http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=28750

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Maj 2007, 00:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
11 minuta je napisao:
Bila sam ja i u Evropi i evropskim kinima, i Evropu ne mozes porediti ni po cemu sa ovim nasim jadnim gradom. Kad budemo mogli praviti komparaciju bilo kakvog tipa, onda cemo valjda biti sretniji bar malo.

Netačno. Naše kino Kozara je odlično. Ja sam plaćala kino 7€ na akciji. Inače košta 12€. I to za 7€ je studentska tarifa, malecko kino, mala sala, ništa posebno ozvučenje... Naša sala Paradiso je odlična. Jedina mana kina je što nema mjesta za noge. A mogli bi napravit i one stolice za parove...Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
ogorčen sam, komšija u ulazu do mog založio roštilj, a vani 40 stepeni, a ja na poslednjem spratu vazduha nemam i ovaj smrad roštilja...zvao sam komunalnu policiju i kažu da su nadležni ali da moram im dati ime i prezime na koga se žalim i još me pita žena zar toliko vam smeta... pa jebem ti ovo sve, seljačina do seljačine niko neće da radi svoj posao ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Da dodam, na Zapadnim balkonima, pored skoro redovnog rostilja, se nekad mogu ugledati i kobasice koje se suse.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 18:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2004, 19:53
Nervira me što ljudi 4, 5 km od centra grada misle da je normalno držati svinje u dvorištu (a ne u frižideru :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 19:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Iza starog Zenita su se mogli vidjeti zasijani kukuruzi, pa je onda to sa svinjama i kokoskama, jos i dobro :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
blejalo je napisao:
ogorčen sam, komšija u ulazu do mog založio roštilj, a vani 40 stepeni, a ja na poslednjem spratu vazduha nemam i ovaj smrad roštilja...zvao sam komunalnu policiju i kažu da su nadležni ali da moram im dati ime i prezime na koga se žalim i još me pita žena zar toliko vam smeta... pa jebem ti ovo sve, seljačina do seljačine niko neće da radi svoj posao ...

Dje je nesreca zapalila,u stubistu :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2007, 20:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
jok na balkonu, od sada ću slikati i kačiti slike po forumu sve vidove banjalučkog primitivizma ... od taksista koji se parkiraju na pješačkim zonama preko seljačina koji roštiljaju na balkonima i pješaka koji prelaze cestu mimo trotoara (koji je udaljem 10m od mjesta prelaska) ...to je jedini način borbe koji je preostao ...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 306 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]