banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 00:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2273 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 114  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Izbjeglicka kriza
PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:12 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Mar 2007, 22:19
Hertzog je napisao:
Brzo zaboravljamo sta je bilo kod nas pre 20 godina...

Tad smo ih zvali mudjahedini.Na stranu licna osecanja pola njih nema ni 100 evra koskanje je sve blize,znate ono k'o na stadionu snaga je u broju,znate one slike iz rata masovne pljacke npr 200 izbjeglica protiv 2-4 radnika benz pumpe I oni su isto islamisti potkovani serijatskim zakonima,trebao bi Gadafi da ustane iz groba I objasni nam taktiku
a bar 2% od njih 1000 dnevno su isil.
rat tamo nece stati jos dugo nije to samo faza,pricajte vi sta hocete oni (a I mi takodje) ce poceti sa pljackom,kidnapovanjima pa I zvjerstvima,oni vec imaju oziljke iz grcke I makedonije,neprijatrljski nas gledaju + nevjernici smo za njih

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
zaboravio sam napisati čast izuzecima, nemaju svi love.

razumijem da bježe od ratova, ali u tolikom broju kao masovni egzodus liči .. baš ih svi željno čekaju u EU.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Slika
Policija suzavcem zaustavlja izbjeglice

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/dr ... izbjeglice

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
Citiraj:
Kajin: Zašto migranti ne bježe u Saudijsku Arabiju, Katar, Kuvajt i Emirate?

PULA - Zastupnik u Hrvatskom saboru i predsjednik Istarskih demokrata (ID) Damir Kajin upitao je u petak na konferenciji za novinare zašto migranti ne bježe prema najbogatijim zemljama svijeta - Saudijskoj Arabiji, Kataru, Kuvajtu, Emiratima te dodao kako "ne bježe zato jer je Saudijska Arabija podigla 950 kilometara zida, a mi zbog zida prozivamo Mađare".

Govoreći o talasu migranata s Bliskog i Srednjeg istoka, naveo je kako ima razumijevanja za tragične sudbine migranata te dodao kako isto tako ima razumijevanja za zabrinutost Makedonaca, Srba i Mađara.

"Zašto ne bježe prema najbogatijim zemljama svijeta Saudijskoj Arabiji, Kataru, Kuvajtu, Emiratima", upitao je dodavši kako "ne bježe zato jer je Saudijska Arabija podigla 950 kilometara zida, a mi zbog zida prozivamo Mađare".

Napomenuo je i kako će do kraja godine 40.000 izbjeglica biti usmjereno prema Hrvatskoj te dodao kako je Vlada za njih odredila pet prihvatnih centara u bivšim kasarnama u Karlovcu, Dugom Selu, Varaždinu, dvorcu u Iloku i Puli. "Ja predlažem da se umjesto Pule prihvatni centar uredi na Brijunima, jer je to idealno mjesto, a može i u Svetom Jurju (selu u vlasništvu Ivana Jakovčića) ili na 180 hektara zemljišta kojeg je nedavno Ministar

http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/ ... ate/321612

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
To je to, situacija postaje sve teza...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Hertzog je napisao:
Na rat izbeglice i patnju naseg naroda... Pa mi nikako nije na mestu da se zajebavate na racun ove sirotinje

Uopste se ne zajebavam, bas iz razloga sto smo mi to sve vec vidjeli i prozivili treba da budemo oprezni. Sta ce biti kad na ovu nasu sirotinju dodas jos nekoliko desetina hiljada nove sirotinje...

Nisam mislio na tebe, vec na postove koje sam obrisao, gde su se ljudi sprdali sa njima... Kod nas je jos koliko toliko rat licio na rat, ovo sa ISIL-om je totalno drugi problem, jer ovi pobise sve sto im dodje pod ruku, nije ni cudo sto beze u tolikom broju, plus sto 90-ih mediji nisu bili toliko rasireni pa da iz minute u minutu imas vesti sa lica mesta, jer je ovako bilo i kod nas, sto se broja izbeglica tice

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
šta čast izuzecima?
jooj
oni koji imaju para "bježe" sa stilom, tj odsjedaju u hotelima, motelima etc ali je veći broj onih koji za to nemaju novca. Spavaju po parkovima kao što vidimo. Ako su i imali nešto novca, istrošili su se vremenom i sad je gadno. Pljačkali su ih usput na svemu i svačemu, autobuske karte, taxisti, splavari, čamdžije...svako je gledao da što više zaradi na nečijoj nesreći. Najsvježiji primjer policajca što im je otimao novac.
Da im je dobro tamo, ne bi bježali. Da žele dalje, na zapad, žele. Ali, obruč se steže, žica niče na sve strane. Šta im ostaje?
Ako se ovo ne riješi na nivou evrope..biće gadno. Glad je gadna...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:23 
Bič božji
Bič božji

Hertzog je napisao:
Hertzog je napisao:
Na rat izbeglice i patnju naseg naroda... Pa mi nikako nije na mestu da se zajebavate na racun ove sirotinje

Uopste se ne zajebavam, bas iz razloga sto smo mi to sve vec vidjeli i prozivili treba da budemo oprezni. Sta ce biti kad na ovu nasu sirotinju dodas jos nekoliko desetina hiljada nove sirotinje...

Nisam mislio na tebe, vec na postove koje sam obrisao, gde su se ljudi sprdali sa njima... Kod nas je jos koliko toliko rat licio na rat, ovo sa ISIL-om je totalno drugi problem, jer ovi pobise sve sto im dodje pod ruku, nije ni cudo sto beze u tolikom broju, plus sto 90-ih mediji nisu bili toliko rasireni pa da iz minute u minutu imas vesti sa lica mesta, jer je ovako bilo i kod nas, sto se broja izbeglica tice

Tacno, ali sve te zemlje iz kojih pocinju da se krecu izbjeglice su visemilionske, cini mi se da negdje naletih na vijest da je front zestokih razmjera otvoren i u Jemenu, dakle Libija, Afganistan, Irak i Sirija, kolii broj stanovnika imaju ove cetri zemlje...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo sa jebenim drotom sto im je oteo 1500€, je najjadnije od svega i naravno moralo se u Srbiji desiti... Balavac 1991. godiste dosao do znacke pa krenuo klosariti, kako bi mu ja jebao mater da sam mu sef

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jesu visemilionske zemlje, ali realno oni od Srbije ne ocekuju mnogo, vise smo tranzitna zemlja i privremena baza, jer ce lako osetiti koliko je siromastvo... Problem je EU koja nece da ih primi pa najebasmo i mi i izbeglice

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Evo i fotogalerija......baš gadno :-?

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/fo ... ikave-zice

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Najebem se mame evropi americi i nato snagama... Znaju i sami kako da rese ovu krizu i kako da zauvek uguse ove radikalne islamiste, a oni ni prstom da mrdnu. Znali su uvoditi "demokratiju" u Irak, Libiju i slicne zemlje, ali sada im odgovara malo drugacija kriza, da skrenu poglede sa njihovih mutnih poslova

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:34 
Bič božji
Bič božji

Hertzog je napisao:
Najebem se mame evropi americi i nato snagama... Znaju i sami kako da rese ovu krizu i kako da zauvek uguse ove radikalne islamiste, a oni ni prstom da mrdnu. Znali su uvoditi "demokratiju" u Irak, Libiju i slicne zemlje, ali sada im odgovara malo drugacija kriza, da skrenu poglede sa njihovih mutnih poslova

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nazovite me fasistom, rasistom ili kako hocete, nista ja to ne bih primao u Evropu osim obrazovanih ljudi. Za par godina dok se priviknu pocece prica o slobodi, ljudskim pravima i ostalom, pocece k'o ovi u Francuskoj i Njemackoj da traze da se njima prilagodi zakon. Pa su onda ugrozena ljudska prava kad se ne dopustaju marame, burke ili nesto trece. Ako si dosao tu, prilagodi se i privikni na a ne hoce kaki nece kaki.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Mar 2007, 22:19
Dajte nisu oni ni glupi kao sto izgledaju znaju da.je droga\oruzje trazena roba na zapadu.Ovo je egzodus pravila ne vaze,samo je pitanje dana organizovanog otpora tipa zlatna zora

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jul 2013, 14:00
Hertzog je napisao:

Ja se ne bi zacudio da su oni ovo i zakuvali da skrenu poglede sa njihovih mutnih poslova.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Hertzog je napisao:

tako i jest akademiče.
Da treba bombardovati Srbiju brzo bi to savjet bezbjednosti izglaso, a i da ne izglasa opet bit tuklo.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
Nobel je Nobel al sedam puta je sedam puta. :wink: :wink:

Od kako je dobio nobelovu nagradu za mir nobelovac je bombardavo i jos uvijek bombarduje 7 zemalja. Sto jest jest treba to umjeti, izvesti i zadrzat nagradu. Za tako nesto ja uvijek kazem ko to moze kapa dolje. Hitler jeste bio zlocinac i monstrum ali sposobni i vijest svi to priznaju i niko mu to ne osporava.

Za one jos sto se cude i pitaju otkud sve to treba objasnit sta znaci: "Nobel je Nobel al sedam puta je sedam puta."

Za sve ove rijeke tuge i jada stvarno treba odat priznanje za zasluge zasluznim.
Treba preusmjerti te rijeke "zahvalnih" ljudi sto dolaze iz ratom "obogacenih" i demokratijom "oslobodjenih" zemalja toplih "proljeca" prema zemlji nobelovca. Ovi nesretnici doduse lutaju sad i izgubljeni su, niko ih nista ne pita. A oni bi mozda ustvari htjeli da se i zahvale nekom. Ili ako ne sad kad tad dug je dug.

Kako god sa sarkazmom ili bez njega opet ostaje da se zna: "Nobel je Nobel al sedam puta je sedam puta."

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 14:56 
Bič božji
Bič božji

Skoro je bila izbjeglicka kriza i u Ukrajini, ali narod nije bjezao u Britaniju i Skandinaviju, nego u svoje drzave, Ukrajinu ili Rusiju, ovaj egzodus je simptomatican, a prije svih su pobjeglo Siptari sa Kosovo, bice nekako da su oni uvijek bar korak ispred...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 14:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Само их све прослиједити у ЕУ. А ови нек их шаљу лАмерима ако хоће. Заједно су и довели до срања. Дијелити им бесплатно маказе за жицу на граници са Мађарском.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2273 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 114  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]