The_new_Statesman je napisao:
Kad ne volite SDA, SDP i Komsica sto niste isli pred njihove zgrade?
Vidio si poruku studenata Vasicu na sjedistu SNSD-a?
Kod nas u Banjaluci se problemi rjesavaju tamo gdje treba. Predstavnici RS u Sarajevu su samo izaslanici. Da ste djelovali lokalno vjerovatno bi pokupili simpatije naroda sa ove strane. Ovako... Pusiona... I to za dugo, dugo vremena.
Ni jedna zgrada u Sarajevu nije njihova...tako da nema njihovih ili nasih ili vasih zgrada, te segregacije ne postoje, osim kod obicnog naroda...isli smo pred zgradu, gdje su najvece institucije ove drzava, najvece stranke i slicno...
Ali ti si zadojen igleda takvim stvarima...cuj kod nas u Banjaluci...

ne kontam, odakle ti pravo da ti nesto svojatas...Banjaluka je moj grad i imam ista prava u njemu, kao sto ti trebas da imasu Sarajevu ili bilo gdje...tvoje moze biti samo, onih par kvadrata koje imas...ako imas...i nista vise...i da znas, ne volim ni jedne, sve ih nabijem,...sve su to ista govna...koja ne vole ni mene kao ni tebe...samo sto to ti izgleda jos ne kontas...i dok god bude takvih poput tebe...oni su na dobrom putu...i dalje ces gledati, sinove Dodika, TIhica...kako dobijaju milione, imaju najbolje poslove, vile, i kuce po P.M. i to sve u sluzbi svog naroda...u ovom slucaju Bosnjackog ili Srpskog...
Vrijeme je fakat da se osvjestis malo...da malo progledas i vidis sta se desava oko tebe...
PS: Organizator protesta su tri osobe srpske nacionalnosti....tako da tu pricu nasi, moji, tvoji...mozes okaciti macku o rep...