banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 269 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Maj 2013, 15:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Тако то иде... :D

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
_зока je napisao:
Et' vidiš :P
Jbt Skandinavci su dve hiljade godina bili najveći divljaci i primitivci, zadnjih 200 su mirni i sad su cvjećke...

A, NATO je nas bombardov'o jer smo 500 godina pravili probleme njegovoj clanici.

Ako vjerujes da ovi u Svedskoj pale automobile zbog Erika Crvenog, onda ti vjerujem ni ovo ne predstavlja problem. :D

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 16:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Nisam to rekao ali isto neću reći da se suosjećam sa Švedima, da mi ih je žao, a da su Afrikanci majmuni sa drveta. Jbg, kosmička pravda :P

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 16:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
_зока je napisao:
Nisam to rekao ali isto neću reći da se suosjećam sa Švedima, da mi ih je žao, a da su Afrikanci majmuni sa drveta. Jbg, kosmička pravda :P

Mozda ja djelujem kao neko pun saosjecanja, neko ko tuguje nad sudbinom covjecanstva, ali nije to bas tako...

Nisam ni ja tu bas pustio suzu, nego onako, raspravljamo se da ubijemo vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Ovo što se trenutno dešava nije ništa što se dešavalo prije desetak godina, kada je demoliran centar Getebotga, od strane aktivista koji su se bunili protiv nekog susreta na vrhu, ne sjećam se više šta je bilo u pitanju. Na stotine uhapšenih, policija je pucala "u meso" kad je počela kaldrma da leti...Mnogo se prašine diglo o policijskoj brutalnosti, jer je švedska omladina bila u pitanju. Izlozi su brzo zastakljeni, kaldrma vraćena tamo gdje joj je mjesto, kontejneri zamijenjeni i niko se više i ne sjeća oko čega je bila frka.
Sada je zapaljeno par kola u siromašnom dijelu grada, policija je prije toga opet imala jednu brutalnu i manje više ishitrenu intervenciju, pa šta? Ni prvi ni posljednji put. Onaj ko misli da je neki džihad u pitanju, vara se, ovo su prvenstveno socijalni nemiri od strane dječurlije koja nema ni najmanje šanse da uspije u životu, bez obrazovanja, bez posla, bez budućnosti. Država je zatajila produbljivanjem jaza između bogatih i siromašnih, bogati dobijaju poreske olakšice, dok za siromašne nema ni posla ni mogućnosti za obrazovanje, koja je bila aktuelna sa socijaldemokratskom vladom.
Privatizacija nacionalne budućnosti (željeznica, telefon, elektodistribucija, zdravstvo, školstvo, spisak je još duži) je dovela do pogoršanja usluge u svim nabrojanim segmentima, i posljedice se već osjete sa tendencijom da budu još gore.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 19:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Znači da uskoro očekujemo izbjeglice iz ŠveCke?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 19:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Nadrealisti odlucili izgleda da bas sve pogode :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 19:49 
Administrator
Korisnikov avatar

Onda da očekujemo ponovno ujedinjenje Jugoslavije i krvavi raspad EEZ?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 19:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Pa vidis da sve ide ka tome.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 19:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Valjda će se naći neko dovoljno pametan da sa naše strane zida smakne lotre....

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 19:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Hajmo mi organizovati da ima masno naplatimo brak radi naših papira.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ma ovo je tipično nahrani psa da te ujede.
Ovi majmuni su do juče trčali gole guzice i jeli mrave, a sada kada su ih Šveđani najeli i napili (po prvi put u njihovom animalnom životu) i dali im krov i džeparac, sada ujedaju, prave haos i prijete...
Samo polako, doći će dan kada će na se otiskivati u more šlaufima samo da spase goli život...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 20:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Nek samo neko digne glas na nase Rome, nasi Romi imaju vise prava da budu nezadovoljni od svedskih Somalijaca, jer za njih nista nije ucinjeno od 1948. , a izbjeglice i azilanti u Svedskoj su stekli kakvu takvu imovinu.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
_зока je napisao:
Skandinavci su prve haračlije. Dok ostali evropski narodi nisu bili ni u povoju Skandinavci su harali Evropom, Evro-azijom i Sredozemljem. Ili se Vikinzi ne računaju? Jbg, pravda je spora al' dostižna :wink:

Naravno da se računaju. Prvi osvajači.. a znaš zbog čega? Zato što je narod masovno umirao, zato što od 8 mjeseci zime ljudi nisu mogli da prežive, ništa nije moglo da raste, pa i u 21 vijeku u jednoj modernoj zemlji život gore na sjeveru zemlje je poprilično zeznut. Naravno da će svako htijeti bolje za sebe.

Mnogi drugi narodi su imali svoja carstva, takođe su harali drugim zemljama, nastojali su da to carstvo prošire, što im ne daje za pravo da to koriste u današnje svrhe i da izigravaju budale na račun toga.

STRATOKASTEL je napisao:
Ovo što se trenutno dešava nije ništa što se dešavalo prije desetak godina, kada je demoliran centar Getebotga, od strane aktivista koji su se bunili protiv nekog susreta na vrhu, ne sjećam se više šta je bilo u pitanju. Na stotine uhapšenih, policija je pucala "u meso" kad je počela kaldrma da leti...Mnogo se prašine diglo o policijskoj brutalnosti, jer je švedska omladina bila u pitanju. Izlozi su brzo zastakljeni, kaldrma vraćena tamo gdje joj je mjesto, kontejneri zamijenjeni i niko se više i ne sjeća oko čega je bila frka.

Neko dobro pamti istoriju, to je bilo 2001. :wink: Göteborgskravallerna guglaj ako te više zanima. :wink:

Dolazio Buš, prvi američki predsjednik bio u posjeti Švedskoj + EU birokrate, bla bla bla. Vjerovatno i sam znaš o čemu su pričali.

old fashion men je napisao:
Ma ovo je tipično nahrani psa da te ujede.
Ovi majmuni su do juče trčali gole guzice i jeli mrave, a sada kada su ih Šveđani najeli i napili (po prvi put u njihovom animalnom životu) i dali im krov i džeparac, sada ujedaju, prave haos i prijete...
Samo polako, doći će dan kada će na se otiskivati u more šlaufima samo da spase goli život...

Da li je iko od vas upoznao kakvog Somalijca (na primjer). Ako niste, ja se nadam da ih nikada nećete ni upoznati. U 99% slučajeva ljudski ološ kakvog nema nigdje na svijetu.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Zamislite vi da vas neko pozove u svoju kuću da vam pomogne, da vam da jedete, da spavate i vi ubrzo krenete da zavodite red u toj kući i da pravite nered. Nešto slično se dešava sad u tim četvrtima gdje žive ljudi koji su sišli sa drveta i sa kamila.

Morate shvatiti da obrazovanim ljudima, ili uopšteno ljudima koji hoće nešto da naprave u životu ne pada na pamet da ovo rade, jer ovo nije civilozovan metod.
Neko ovdje likuje zato što su u sjevernoj Evropi započeli neredi, a ne znate da te nerede pravi mala grupa ljudi koja već unaprijed zna da će im život biti koma.. A zašto? Zato što se ti isti nikad nisu potrudili da bilo šta naprave od svog života!

Gledam skoro neki tip čiji su roditelji po svemu sudeći bili na drvetu, a ni on nije daleko odmakao, kuka na televiziji kako nema da jede i kako mu je teško, drži cigaru u ustima (to je luksuz u švedskoj, jako skupo) a na njemu markirana odjeća.. on nema šta da jede. :lol: :lol: :lol:

Gledaj, ti si u toj zemlji gost.. i recimo ne sviđa ti se? Idi slobodno vrati se nazad u Somaliju, toplo je tamo, sigurno ima banana i čega li već, a i ako si fine sreće, ako se ovaj sa kamile vrati u Afganistan, može dobiti troduplo mlađu ženu za sebe, može da siluje žene kako mu je volja jer ga niko neće kazniti, može spokojno da pljačka i kojim se sve primitivnim stvarima tamo bave, dopunite po želji.. Naravno oni to nikada neće uraditi, jer je njima i ovakva Švedska premija, i vrlo dobro znaju da nikada nisu imali i neće imati bolje šanse da ništa ne rade i da toliko dovoljno imaju.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 21:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Daniel. je napisao:
Naravno da se računaju. Prvi osvajači.. a znaš zbog čega? Zato što je narod masovno umirao, zato što od 8 mjeseci zime ljudi nisu mogli da prežive, ništa nije moglo da raste,
Nije nego zato što se život od svoga rada smatrao nedostojnim muškarca. Pravi muškarac se morao dokazivati otimajući, pljačkajući i ubijajući. Pa izgradili su mitologiju na tim osnovama. Život je zajeban i Eskimima pa nisam nigdje pročitao da su se otiskivali čamcima i otimali tuđe.
Daniel. je napisao:
Mnogi drugi narodi su imali svoja carstva, takođe su harali drugim zemljama, nastojali su da to carstvo prošire, što im ne daje za pravo da to koriste u današnje svrhe i da izigravaju budale na račun toga.

Čuj "ne daje im pravo"?!?!
Pa upravo to daje pravo stanovnicima bivših kolonija da od bivših kolonista otmu sve kao što su i njima otimali vijekovima. Ne odnosi se ovo na ŠveCku samo nego na kompletnu zapadnu Evropu. Sebe su izgradili otimajući od nas, Afrikanaca, Azijata, Indijanaca. Ubijajući, paleći i uništavajući. Sad je "puj, pike, ne važi"? Zapad je civilizacije izbrisao sa zemlje u želji da sebi obezbjedi lagodniji život bez rada. Sad su došli isto neki koji hoće lagodniji život bez rada....

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
ja sam sa poslom radio u neposrednoj blizini somalijaca, i mogu potvrditi da vece bagre nema. ali se zato kote ko kerovi, a uzeti lopatu u ruke nema sanse. ne znam kako su ti gore ljudi mogli biti naivni pa pustiti bagri da se naseli i da se koti ko luda.

razumijem sta hocete reci u temi. francuze ne zalim jer su to kolonizatori 1/1, pa ciljela moderna zemlja im sagradjena bokte jebo od resursa izvana koje su pokrali.

zao mi je tog naroda gore, jer ponavljam cestitije, postenije i kulturnije ljude ja vidio nisam. nebi te zakinuo svedo nema sanse, to nama balkancima, srbima izgleda smijesno i nestvarno, ali tako je. znam ja nas jebo ti nas jelde ;)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 21:21 
Administrator
Korisnikov avatar

Ne kažem ja da Šveđani nisu super al' nisu ni svi ostali majmuni i stoka....

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 21:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
nisam upoznao "OSTALE" toliko mnogo da bi mogao suditi. ;) ;) ;)

i komentari drugih ljudi su vecinom onakvi kakvi su i moji. gdje ima dima ima i vatre, najlakse je sad srati o njima kako su vaki-nakvi (ne odnosi se na tebe).. ljudi imaju standard, ispred BIH su jedno 150 godina, zive po 80 godina, srecni, boli ih kita jer znaju da zive u sigurnoj drzavi, max opusteni, takav mentalitet, tolerantni, gledaju sebe a ne sta ce komsija reci. ukratko ljudi ZIVE ZIVOT punim plucima, dok ga neki drugi zivotare.

to je buraz sistem na koji mi trebamo malo da se ugledamo. al ko sto rekoh, znam ja nas, jebo ti nas. sami sebi najbolji i sami sebi pametniji, to je taj nas cuveni rad...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2013, 21:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ovi somalijci svi imaju po 5-6 djece,ako uzmemo da se za svako dijete dobija po 200km dok ne zavrsi skolu,eto im mjesecno hiljadarka samo od toga + socijala

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 269 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]