banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 13:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Jun 2012, 12:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jun 2012, 23:57
Podrzala.....i opet bi....ljudski zivot nema cenu

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
dukicas je napisao:
Meni je ovo bezveze što je na zajedničkom nivou cele BiH. Takve akcije i uostalom kao i sve što je ''zajedničko'' na nivou BiH mi izaziva mučninu. Šteta, a baš bih dobro podržao ovu akciju, al' kad pomislim da bi moje pare mogle otići u Zenicu, Tuzlu ili još gore u Sarajevo... :angry4: :angry1: :confused4:

Materet?!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 12:22 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To su prave patriote!!! Nikako podržati nešto što bi moglo spasiti život jednog muslimanskog ili hrvatskog djeteta!
Povraća mi se!

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2012, 12:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Који град је сљедећи на реду?

Били су СА и БЛ, сад контам да иде Тузла?

Иначе, не знам да ли је писало, једн инкубатор је поклонио м:тел, а други Северинин муж :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 03:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
_зока je napisao:
To su prave patriote!!! Nikako podržati nešto što bi moglo spasiti život jednog muslimanskog ili hrvatskog djeteta!
Povraća mi se!

Ma da, pa de se već jednom ispovraćaj biće ti lakše. :lol: Povraćam i ja na 99.9% tvojih postova, jer ne mogu podneti, a ni razumeti tu ultra liberalnu multietničku toleranciju i ujedno ultra anti patriotizam. Da se ti pitaš i tak'i k'o ti opet bi pravili ''bratstvo i jedinstvo'' i neku treću Jugoslaviju, al' naravno podrazumeva se da bi bilo to opet na našu štetu i po našim leđima. :x
A i interesantno je kako većina Srba kratkoročno gleda i razmišlja. Čuj sve se topim na pomen ''bošnjačke'' i hrvatske BEBE, jer je kao beba, alo, pa neće biti beba ceo život, za 20ak godina će to biti mlad' Ustaša ili Mudžahedin-Vehabija. Alo ljudi, ovaj Srbi, braćo, upalite duga svetla i gledajte malo više napred. :roll:

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 05:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
dukicas je napisao:
pa neće biti beba ceo život, za 20ak godina će to biti mlad' Ustaša ili Mudžahedin-Vehabija.

:lol:
Lobotomija!

O cemu ti?! Sreca pa si bio u pelenama od 92-95. Da se razumijemo, bilo je psihijatrijskih slucajeva u nasoj vojsci u ratu, ali vjeruj mi da ovakvo nesto nisam cuo.

Zbog pojedinaca koje su takve misli realizovali na terenu, dok se ogromna vecina casno borila, mi i jesmo anatemisani u svijetu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 05:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
duki, da sam na tvom mjestu ja bih Zoku istukao. Ali obavezno ponesi rezervne pelene, mozda se u medjuvremeu ukakis.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 06:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Podrzavam ovo za nabavke inkubatora, ali mi je recimo bezveze ono kao borba protiv bjele kuge, pa ljudi ili se kote ili ne kote, svako ima izbor da li zeli djecu ili ne zeli, ja ne zelim i to je moj izbor, a cini mi se da ce ovi nasi uvesti neki specijalni porez na one koji ne zele djecu, to je strasno.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 08:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
pitaću samo koliko vas imadjecu što ste napisali komentare za ili protiv- nebitno stvar ličnog stava, ali oni koji imaju djecu vjerovatno ce se složiti samnom uslučaju zdravstvenog problema bi uradio sve za svoje dijete, a vodjen time bi učinio i za bilo čije bez obzira čije je i odakle potiče.

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 08:35 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
dukicas je napisao:
_зока je napisao:
Povraća mi se!

Ma da, pa de se već jednom ispovraćaj biće ti lakše. :lol: Povraćam i ja na 99.9% tvojih postova, jer ne mogu podneti, a ni razumeti tu ultra liberalnu multietničku toleranciju i ujedno ultra anti patriotizam. Da se ti pitaš i tak'i k'o ti opet bi pravili ''bratstvo i jedinstvo'' i neku treću Jugoslaviju, al' naravno podrazumeva se da bi bilo to opet na našu štetu i po našim leđima. :x
A i interesantno je kako većina Srba kratkoročno gleda i razmišlja. Čuj sve se topim na pomen ''bošnjačke'' i hrvatske BEBE, jer je kao beba, alo, pa neće biti beba ceo život, za 20ak godina će to biti mlad' Ustaša ili Mudžahedin-Vehabija. Alo ljudi, ovaj Srbi, braćo, upalite duga svetla i gledajte malo više napred. :roll:

Ti, Drinin i ostale patriote ste za Srbe pogubniji nego kuga. Zahvaljujući vama Srbi više ne žive gdje su stotinama godina živjeli, ima ih par desetina hiljada manje u životu, a par stotina hiljada ih se raselilo širom svijeta. Gori ste od svakog "mudžahetina ili ustaše".

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 08:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Doslo je dotle da se moram sloziti sa Zoranom. Mislim da sam i ranije pominjao na ovoj temi da moras biti bas povelik necovjek ako mozes tako gledati na novi zivot koji dolazi, tj. bebe.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 09:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
To je tako glup plan, da bi jednostavno ne može da omane :lol:

"Bitka za bebe" je u stvari plan da se uvede šerijat na ove prostore...ili NDH...zavisi iz kog ugla gledaš...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 10:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Svaka čast Matiću!

Toliko mozgova po raznoraznim državnim tijelima od Srbije, preko Hrvatske do Bosne da novinar mora sprovoditi planove i akcije najosnovnije obnove sredstava.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
sto se tice akcije cool...nema sta, m-tel pruza pipke gdje stigne ...samo uzasnuta sam jednom stvari...elem, drugarica se porodila prije 7 dana i bebanac je morao u inkubator, ok ...odvojise dijete od majke, a to je uzasan osjecaj....vratise joj dijete nakon dva dana i opet uzese sa obrazlozenjem, " dolazi delegacija povodom te i te akcije pa im TREBA BEBA DA POPUNE INKUBATORE STO IMAJU da se vidi cime raspolazemo i kolika je guzva i poteba za tim uredjajima"......ko je ovdje idiot? cuj uzeti dijete da bi popunili i to inkubatora sto imaju, sta su ti bebironi, maskote bijede i jada?...boze sacuvaj

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Snalazenje, mozda im u tom trenutku nisu svi potrebni ali vjerovatno ima dana kada nedostaje inkubator. A od viska glava ne boli...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Da, sto rece tns, mora se. Mozda je malo okrutno, al' bolje da ih ubijede da je potrebno nego da zadrigli kravatasi vide poluprazne inkubatore...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 12:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma sta je okrutno, nece bebi biti nista ako je mater ne vidi 15 minuta.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 12:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
cek cek...ako su budzonje donijele dva nova inkubatora i odu na odjel i vide da ima praznih starih inkibatora uzece nove i vratiti......????......dijete je vec bilo u inkubatoru i vraceno majci i to je vec dovoljan sok za zenu koja je jedva docekala rodjenje , pa opet odneseno zbog pokazivanja sponzorima jel to normalno....a majci nije do toga nego do djeteta.....pa pobogu nije to dijete kafa da je podgrijavate u mikrovalnoj svaki cas pa da ga setate tamo-vamo kako vam se prohtje...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 12:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Mogla je ona i da kaze da ne da dijete i da ga zeli zadrzati uz sebe. Sumnjam da bi ju neko tukao i na silu oteo bebce.

Ovo je lijepa akcija ako se zaista sprovede u djelo ali poznajuci nas narod, ugradice se i kurta i murta :-?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2012, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pcelice, ne drami bezveze :)
Malo kasnije je ta mama jedva cekala da neko preuzme dijete na sat ili dva, samo da dusu malo
odmori. Sto je sasvim ok :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]