banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 03:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Jan 2012, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
ako to već toliko traje čudi me da ga nečiji momak, brat otac nije nalupao dosad. Pogotovo što uglavnom ima istu rutu.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
tanka nit je napisao:
LemiGO, ajde ti njega lijepo nađi, pa još ljepše popričaj sa njim, ponudi mu pomoć, neka ti se isplače na ramenu ako treba.

Ko će pomoći ženama koje je napao? Lijepo je revan napisala, znate li kakve traume to ostavlja žrtvama?

Tankosava nije revan.

A stvarno imaju li te zrtve ikog svog od muskog roda?

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
dtkbl je napisao:
ako to već toliko traje čudi me da ga nečiji momak, brat otac nije nalupao dosad. Pogotovo što uglavnom ima istu rutu.

Uf sto imam feeling da ce jedno vece naici na biciklu neki nevin momak na datoj ruti koji priblizno odgovara opisu i popiti jebenih batina,umjesto ovog umobolnika.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ja sam odrastao u toj ulici i za njega se vec zna godinama.decko nije dobar,voli da hoda za djevojkama,ako one potrce i on potrci,a ako se djevojka okrene i prodere se na njega on pobjegne.

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2012, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Ako vec vas ima na tog na koga sumnjate mobilne u ruke,pa slikaj i postavljaj dok ga murija nije privela...sigurno ima musterija koji bi ga kroz sake provukli prije njih

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
raven je napisao:
@LemiGO
Ako ima problema, eto mu psihijatrije, a ne da traumatizira ljude. Muskarci ne shvataju koliko je jezivo seksualno izivljavanje jer se to njima daleko rjedje desava, mozda se zato policajci i smiju jadnoj djevojci. Svakako ih treba pozvati na disciplinsku odgovornost.

E ovdje se slažem 120%... ili više.
Te "mudonje" - ako bi se ovaj biciklista ikad teretio za zlodjelo - treba teretiti po istoj odgovornosti. Stoka!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 01:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Whotanoob je napisao:
tanka nit je napisao:
LemiGO, ajde ti njega lijepo nađi, pa još ljepše popričaj sa njim, ponudi mu pomoć, neka ti se isplače na ramenu ako treba.

Ko će pomoći ženama koje je napao? Lijepo je revan napisala, znate li kakve traume to ostavlja žrtvama?

Tankosava nije revan.

A stvarno imaju li te zrtve ikog svog od muskog roda?

:lol: Ništa novo, moje pogrešno 'čitanje' nickova... Neki su mi bili prava otkrića. :)

Inače, ova "bajna" rješenja 'povedem ja buraza svog' su mi toliko glupa. Ako se već zna za njega, zašto se ne reaguje kako treba? Čuj, godinama nasrće tako? :-?

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 01:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Nije ni to bas tako jednostavno. Neko je spomenuo kako se on ponekad okrene za nekom curom, krene prema njoj, ako ona potrci, on potrci za njom. I, sta da mu radis? Da ga prijavis policiji zato sto je potrcao
prema tebi?

Nekako mi se cini da bi u ovoj situaciji, jedna "civilna" akcija bila djelotvornija.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 01:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Cure, pružite nekakv otpor. Nemojte dozvoliti da budete žrtve. Društvo vas neće zaštiti, ovdje odavno vlada parola: svako za sebe.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 01:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

MuskoBre je napisao:
Nije ni to bas tako jednostavno. Neko je spomenuo kako se on ponekad okrene za nekom curom, krene prema njoj, ako ona potrci, on potrci za njom. I, sta da mu radis? Da ga prijavis policiji zato sto je potrcao
prema tebi?

Nekako mi se cini da bi u ovoj situaciji, jedna "civilna" akcija bila djelotvornija.

Pa napao ih je već par, zar ne? Treba čekati dok nekog stvarno ne siluje?

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 01:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
dajte ljudi koga ce on silovati ako pobjegne kad se malo izgalamis na njega?

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 01:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
dtkbl je napisao:
dajte ljudi koga ce on silovati ako pobjegne kad se malo izgalamis na njega?

pa to mi baš nije najjasnije... očigledno ima tih slučajeva prema kojima se samo trebaš postaviti kako treba, kao što je ovaj iz borika...
ja sam poslije čula da je pisalo po novinama za dva slučaja kako je taj lik silovao nekoga (sad da li se radi o istome...)
u svakom slušaju se treba kažnjavati, i da se to nije desilo već... dovoljno je da predstavlja prijetnju

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 01:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
tanka nit je napisao:

Pa sta ti predlazes, mozda javno da ga zakoljemo, jer je tebe hastra. Covjeku treba lijecenje, jer je bolestan, kao sto vec rekoh, ako si toliko paranoicna naoruzaj se, postoje razni sistemi za samodbranu.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 02:00 
Stara kuka
Stara kuka

pa niko ne kaže da mu ne treba liječenje, ali to ne znači da treba da hoda putem :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 02:11 
Veteran
Veteran

Nisam bas primjetio da se neko pozivao da se taj manijak lijeci, ako si procitala doticna je napisala da ga ja nadjem pa da popricam sa njim, nadam se da ti ne trebam crtati projekat kako bi ti postalo jasno sta to znaci!

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 02:16 
Stara kuka
Stara kuka

Dobro sad, čemu hejt? :P
Je l' treba da se rasplačemo na nekoga ko hoda putem i siluje cure?

Ni ja nisam spominjala nikakvo obračunavanje, već intervenciju policije.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 02:24 
Veteran
Veteran

Nema hejta, nego prosto rasclanjivanje cinjenica sta su potencijalne zelje, nismo naivni da to ne primjetimo. Treba se raditi po zakonu, bez lincha i sirenja kolektivne histerije, jer to nikad ne zavrsi dobro.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka

Ako je neko prijetnja po okolinu, ne treba li onda barem policija da patrolira tu, umjesto što sjede u kolima i jedu krofne? :D Ili npr, spopadaju ljude po Gospodskoj bez razloga.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 18:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

LemiGO je napisao:
tanka nit je napisao:

Pa sta ti predlazes, mozda javno da ga zakoljemo, jer je tebe hastra. Covjeku treba lijecenje, jer je bolestan, kao sto vec rekoh, ako si toliko paranoicna naoruzaj se, postoje razni sistemi za samodbranu.

Molim te, bez pripisivanja riječi koje nisam rekla, i ne bih nikad. Fuj. Uostalom, napisala sam da su mi načini 'oko za oko' ili 'povedem ekipu' grozni i da ništa ne rješavaju.

Ako nisam bila dovoljno jasna, evo, sad ću - da, treba mu liječenje. Super, došli smo do otkrića! Šta dalje? Moja reakcije je bila ta da se pitam zašto već niko ne reaguje od nadležnih (jer, koliko sam shvatila, neko ga je već prijavio, jer je spominjana policija i njihova idiotska reakcija)? I ako ga niko nije prijavio, zašto nije?

Ako si se osjetio prozvanim, izvinjavam se, nije mi bila namjera. Ti nisi odgovoran za rješavanje takvih problema, upravo zato sam i napisala "idi nađi ga, ispričaj se" - besmisleno, ti to ne možeš riješiti. Priča ne treba stati na tome da je on sirot bolestan i ne može da se kontroliše.

Da dodam, nisam se nikad našla u sličnoj situaciji i ne znam kako bih reagovala, da li bi mi se noge odsjekle ili bih se branila.

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2012, 19:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
LemiGO, nije to paranoja, cure kao slabiji pol se opravdano boje siledzija. Iako tip ocigledno nije silovao, prozivljena trauma nije puno manja od samog cina silovanja, a to ostavlja duboke tragove na psihu zrtve i njen karakter.
Ako ga uhvate sluzbeni organi zavrsice vjerovatno u psihijatriji, ali to opet ne znaci da su zene sigurne, moju prijateljicu silovao tip slican ovome, pobjegao iz ustanove, sacekao u mraku, itd...
Preporucujem sprej za samoodbranu.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]