banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 04:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Nov 2011, 00:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Jako zanimljivo je da ovaj praznik bastine potomci onih ciji su didovi i ocevi (vecinom) bili na strani fasizma,ndh i ustasa.
A mi Srbi,kreteni,dozvoljavamo im da falsifikuju istoriju,iako je dovoljno samo procitati imena pa da se vidi da su 95% onih delegata iz Mrkonjica i Jajca bilo Srbi. Zar nema niko da tu istinu kaze jasno i glasno,vec ovako oni ispadaju antifasisti a mi fasisti :( :( :( ?

Zar je Dodiku toliko tesko bilo napisati u onom obracanju diplomatskom koru,da ovi iz sarajeva nemaju nikakve veze sa antifasizmom? Vec sere kao foka o priznavanju ili nepriznavanju tog datuma od strane RS,dok mu za to vrijeme pred 500 svjetskih diplomata Bakir Izetbegovic,Zeljko Komsic,Haris Silajdzic i Sulejman Tihic izigravaju antifasiste i pricaju kako su Srbi protiv antifasistickih tekovina :( :( :( :( ....

Poslednji put menjao Schlager dana 25 Nov 2011, 00:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 00:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Schlager je napisao:
Jako zanimljivo je da ovaj praznik bastine potomci onih ciji su didovi i ocevi (vecinom) bili na strani fasizma,ndh i ustasa.
A mi Srbi,kreteni,dozvoljavamo im da falsifikuju istoriju,iako je dovoljno samo procitati imena pa da se vidi da su 95% onih delegata iz Mrkonjica i Jajca bilo Srbi. Zar nema niko da tu istinu kaze jasno i glasno,vec ovako oni ispadaju antifasisti a mi fasisti :( :( :( ?

Zar je Dodiku toliko tesko bilo napisati u onom obracanju diplomatskom koru,da ovi iz sarajeva nemaju nikakve veze sa antifasizmom? Vec sere kao foka o priznavanju ili nepriznavanju tog datuma od strane RS....

Шлагеру један велики наклон за ових пет редова поста. Све речено. :wink:

А "манипулација" је чудо! Вјеруј (она ме ствар за странке) нема то везе са Додиком.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 00:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Slave državnost koju im je dala država kojoj su jedva čekali da okrenu leđa... najblaže rečeno. Imali su priliku da ostanu u krnjoj Jugoslaviji i onda bi svi zajedno slavili taj datum, ali ...

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 08:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Schlager je napisao:
dovoljno samo procitati imena pa da se vidi da su 95% onih delegata iz Mrkonjica i Jajca bilo Srbi.

Ovo i jeste razlog zašto Srbi trebaju da se stide, ko nas jebe, Srbi su najveće jajare i dupelisci, požurili su da unište svoju državu i ližu dupe ustaši iz Kumrovca, eto im sada Bosne i SFRJ, Srbi sada baštine ono za što su se opredjelili i što su izabrali, Srbi su pičke i kraj priče.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 10:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2011, 17:44
Schlager je napisao:

Zar je Dodiku toliko tesko bilo napisati u onom obracanju diplomatskom koru,da ovi iz sarajeva nemaju nikakve veze sa antifasizmom? Vec sere kao foka o priznavanju ili nepriznavanju tog datuma od strane RS,dok mu za to vrijeme pred 500 svjetskih diplomata Bakir Izetbegovic,Zeljko Komsic,Haris Silajdzic i Sulejman Tihic izigravaju antifasiste i pricaju kako su Srbi protiv antifasistickih tekovina :( :( :( :( ....

Ako je 95% tih ljudi bilo srpske nacionalnosti, zasto su isti ti ljudi 90-tih pa nadalje, do danas, rusili ono sto su oni stvorili u Jajcu i Mrkonjic Gradu. Nisu mi jasne neke stvari u vasoj politici, u vasoj ideologiji. Pucate se u prsa multietnicnoscu, provodjenjem Daytona da bi covjek stvarno pomislio da je to istina, a negirate postojanje BIH, a osnova Daytona jeste da je BIH drzava, a RS i Federacija entieti. Na dan RS-a, marsira cetnicki ravnogorski pokret, a vi se onda pitate, zasto ljudi misle da ste vi fasisti. Zalazete se za multietnicnost, a slavite slavu Policije RS-a, jel to ima veze s pameti? Ima li u Policiji RS-a, bosnjaka, hrvata? Jeste mozda culi za sekularizaciju? A imte nesto protiv Mevlida, protiv vehabije koji klanja na poslu? Iznad glave Avdkuica vije se zastava Vojske RS-a, jel vam nekada palo na pamet da je mozda Avduka izgubio nekoga u familiji od strane te vojske? Jasno svima saljete poruku da je taj dio BIH srpski, a da ostali mogu da se kupe, bez obzira sto je neko rodjen tu. Sa druge strane kao ljudi pozivamo vas da slavimo ovaj dan zajedno, da nadjemo zajednicki dan, ako su Srbi mogli stvoriti ovaj datum, zasto ga danasnji Srbi ne mogu slaviti, ali ne, vi ne mozete ni cestitati, dan borbe protiv fasizma, nego lijepite cetnicke pjesme, i opet se pitati, zasto nas smatraju fasistima?
Razmisli malo.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 10:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Mevlid je napisao:
Zalazete se za multietnicnost, a slavite slavu Policije RS-a, jel to ima veze s pameti? Ima li u Policiji RS-a, bosnjaka, hrvata?

Има.Вјероватно више него Срба у полицији Федерације. Ал' ти то не знаш јер те у суштини и не интересује. Лакше је пљувати по нама ако све одговара представи у твојој глави.
Mevlid je napisao:
Ako je 95% tih ljudi bilo srpske nacionalnosti, zasto su isti ti ljudi 90-tih pa nadalje, do danas, rusili ono sto su oni stvorili u Jajcu i Mrkonjic Gradu. .
Зато што се у Мркоњићу није стварала само Босна и Херцеговина,све је то био процес стварања СФРЈ. Када сте референдумом упуцали СФРЈ,упуцали сте и СР БиХ која је производ првог засједања ЗАВНОБиХ-а....

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 10:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Има.Вјероватно више него Срба у полицији Федерације. Ал' ти то не знаш јер те у суштини и не интересује. Лакше је пљувати по нама ако све одговара представи у твојој глави.

A jel uredu zbog tih ljudi da se slavi slava Policije RS-a? I sta kazes za marsiranje cetnickog ravnogorskog porketa, kako je bilo Bosnjacima iz BL u tim trenucima?
_зока je napisao:
Зато што се у Мркоњићу није стварала само Босна и Херцеговина,све је то био процес стварања СФРЈ. Када сте референдумом упуцали СФРЈ,упуцали сте и СР БиХ која је производ првог засједања ЗАВНОБиХ-а....

Mi nismo upucali BIH, niti ce je ko kada upucati, ona postoji, i aBd postojat ce. A evo sta je zapravo bio cilj zasjedanja ZAVNOBIH-a, malo to gledaj i sa druge strane ;)
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/6 ... rbiji.html

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mevlid je napisao:
_зока je napisao:

A jel uredu zbog tih ljudi da se slavi slava Policije RS-a? I sta kazes za marsiranje cetnickog ravnogorskog porketa, kako je bilo Bosnjacima iz BL u tim trenucima?
_зока je napisao:

Mi nismo upucali BIH, niti ce je ko kada upucati, ona postoji, i aBd postojat ce. A evo sta je zapravo bio cilj zasjedanja ZAVNOBIH-a, malo to gledaj i sa druge strane ;)

Мишљења сам да тему треба закључат,јасан је циљ новог ника на форуму,жели провоцират и свјесно причат глупости.

Дјечаче престани учити историју са википедије ,савјет но.1,успут поздравио те мој вршњак.

Што се тиче четничког покрета,њему пуца она ствар за таквим као што си ти.

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 10:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Mevlid je napisao:
_зока je napisao:

A jel uredu zbog tih ljudi da se slavi slava Policije RS-a?
Зашто не би било у реду? Дај ми један добар разлог за то?
Mevlid je napisao:
_зока je napisao:

Mi nismo upucali BIH, niti ce je ko kada upucati, ona postoji, i aBd postojat ce. A evo sta je zapravo bio cilj zasjedanja u AVNOJU, malo to gledaj i sa druge strane ;)

Та држава која је створена у Мркоњић граду више не постоји. Постоји Босна и Херцеговина,која је састављена из два ентитета,у којој се тачно зна шта је српско,хрватско или муслиманско и сигурно није "збратимљена заједница у којој ће бити осигурана пуна равноправност свих Срба, Муслимана и Хрвата."

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 10:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Halo vuk, ja i zoka iznosimo svoja misljenja o ovom pitanju, niko nikoga ne provocira!
Opet izbjegavas cetnicki ravnogorski pokret, ali hajd dobro. To sto kazes nije tacno, ne mozes ti meni uzeti Banja Luku i reci da je srpska, ako sam ja djetinjstvo proveo u BL, ne mozes mi uzeti Srebrenicu, samo zato sto je nekom imaginarnom podjelom pripala drugom entitetu, i reci da je srpska. Tog dana su postavljeni temelji danasnje BIH, i mislim da je to dovoljan ralog zasto danas slavimo, a sa vase strane bi bilo korektno da cestitate, ali eto, srzite se vi svog, pa cemo vidjeti dokle cemo!

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 10:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
kakav je cilj raspravljati se sa osobom koji je 48 puta banovan,i uvijek isto pise i provocira. i ne kontam zasto mu se dopusta da pise ako je banovan toliko puta

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mevlid je napisao:
Halo vuk, ja i zoka iznosimo svoja misljenja o ovom pitanju, niko nikoga ne provocira!
Opet izbjegavas cetnicki ravnogorski pokret, ali hajd dobro. To sto kazes nije tacno, ne mozes ti meni uzeti Banja Luku i reci da je srpska, ako sam ja djetinjstvo proveo u BL, ne mozes mi uzeti Srebrenicu, samo zato sto je nekom imaginarnom podjelom pripala drugom entitetu, i reci da je srpska. Tog dana su postavljeni temelji danasnje BIH, i mislim da je to dovoljan ralog zasto danas slavimo, a sa vase strane bi bilo korektno da cestitate, ali eto, srzite se vi svog, pa cemo vidjeti dokle cemo!

Дјечаче схватио сам да си ти производ опаке игре природе,ал добро.

Мислити и знати није једно те исто (нек опрости Шакал). А свјестан сам ја да ти не знаш дефиницију појма "провокација". СЧП је за разлику од вехабијског покрет који постоји деценијама и који у свом садржају нема све оне семитистичке и терористичке намјере нити акте,а још мање убијање свега што није исто. А својим наредним реченицама само потврђујеш оно моје везано за провокацију. Што се мене тиче не постојиш,а ако ти је занимљиво глупости писат ти настави,биће увијек неких којима ће се твој рукопис свидјети.

Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 10:49 
Administrator
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
kakav je cilj raspravljati se sa osobom koji je 48 puta banovan,i uvijek isto pise i provocira.

Сврха је та да за годину,двије,пет када неко наврати на форум не види само постове у којима он износи своју истину,без да му ми одговарамо тај неко не помисли да је Мевлидова истина она права....Ја мислим да то и јесте његов циљ. Не видим другог разлога зашто би се,рецимо Бошњо,сто пута регистровао на форум и постављао своје имагинарне историјске чињенице знајући да нас неће убјетиди у њих....Ал' једном,некад,неко ко се буде распитивао о овом простору овде и наиђе на такве податке на бањалучком форуму....То већ има већу тежину него да то исто прочита на исламбосна.курац-палац....

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 10:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
_зока je napisao:
mandrak je napisao:
kakav je cilj raspravljati se sa osobom koji je 48 puta banovan,i uvijek isto pise i provocira.

Сврха је та да за годину,двије,пет када неко наврати на форум не види само постове у којима он износи своју истину,без да му ми одговарамо тај неко не помисли да је Мевлидова истина она права....Ја мислим да то и јесте његов циљ. Не видим другог разлога зашто би се,рецимо Бошњо,сто пута регистровао на форум и постављао своје имагинарне историјске чињенице знајући да нас неће убјетиди у њих....Ал' једном,некад,неко ко се буде распитивао о овом простору овде и наиђе на такве податке на бањалучком форуму....То већ има већу тежину него да то исто прочита на исламбосна.курац-палац....

vidis o tome nisam razmisljao,ali opet zasto mu se dopusta da pise ako je vec nekoliko puta banovan?

zar nije jednostavnije kad se skonta ko je u pitanju udariti ban i cao djaci.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Zbog pravilnika?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 10:56 
Administrator
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:

zar nije jednostavnije kad se skonta ko je u pitanju udariti ban i cao djaci.

Зато што се још са сигурнишћу не зна да је он неки стари члан и зато што још увијек није направио неки прекршај ....

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 11:02 
Administrator
Korisnikov avatar

skovacevic je napisao:
Kako zovete vojsku koja ubija 8372 ljudi samo zato što su druge vjere.
.

Армија БиХ?

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 11:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Don je napisao:

Jebeš pitanje koje ispod ima gotov odgovor. Neću! Daj drugi test. Grupa B.

Evo jedan zadatak iz logike:
1. premisa : U BIH ne moze biti rat, zbog prisustva MZ.
2. premisa : RS se ne moze odcjepiti bez rata.
------------------------------------------------------
Zakljucak : ?

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 11:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ako se i jedan četnik borio u ovom ratu, svaka mu čast...Tolike godine nakon Drugog, i da pušku može nosati svaka mu čast!

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2011, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Mevlid je napisao:
Besparica je napisao:
lol

Kakva drzava, takav dan drzavnosti.

Po toj logici mi zivimo u izobilju, u nasoj drzavi je sve idealno, jer pogledaj kako se slavi dan drzavnosti BIH

http://www.sarajevo-x.com/bih/prijemom- ... 111124186#

A logike. lol Jesi ti malo glup?

Schlager je napisao:

A kada smo kod glupe logike... Kojom logikom zakljucujemo da je ovaj skup antifasisticki i jos gore, da ima monopol nad antifasizmom? Ovaj skup nema nikakve veze sa antifasizmom, vec sa iskoristavanjem strane okupacije da se narod obmane i da se izmisli nova drzava, cije granice su kreirane na stetu Srba.
A to sto multietnichari pricaju, tu se ne moze pomoci, oni stalno prde. A i strane diplomate nisu toliko glupe da vjeruju u te debilne price. Ako neko od njih "vjeruje" u ta sranja, to je zato sto ima interes da vjeruje u to, i to se ne rijesava tako sto ce njima Dodik odrzati lekciju iz istorije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]