banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 16:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Okt 2010, 11:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Uostalom, desi se da pacijent ispadne iz kreveta, to nije ni malo rijetko.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
De, nek' ti se desi u Austriji. Pitacu te kako ces se provesti.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 12:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
sto ti pacijenti znaju biti klizavi to nije za pricu samo sto sjednes da popijes kafu i zapalis jednu on se sroza ko snajicine strample.

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2010, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
ajkula je napisao:
De, nek' ti se desi u Austriji. Pitacu te kako ces se provesti.

Pa sta mislis gdje sam to vidio?
Ne znam na kojem ti odjelu radis, ali tamo gdje sam ja radio desavalo se jako cesto .Nadjemo pacijenta na podu, podignemo ga, dodje ljekar , pregleda, napise izvjestaj o padu, mi se potpisemo i to je to.Znaju se provuci i pored ogarde na krevetu, preskociti ogradu, svasta.
A sto se tice pljacke - gradjani su dobro (ne)reagovali.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 15:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
ajkula je napisao:
A sta je debilno? Sto zivimo u vremenu kada medicinske sestre dozvole da pacijent zavrsi na podu? Sto komsije cute kada se u komsiluku neko tuce? Sto nijemo prolazimo pored ljudi koji trebaju pomoc? Najbitnije gledati sebe i svoje dupe i djeci cemo ostaviti jedno veliko nista?

Da li je iko nazvao policiju? Vidio tablice automobila kojima su se pljackasi dovezli? Milion i jedan nacin postoji da se pljackasi zaustave ili pronadju ali zasto bi? Dotakli smo dno dna po svakom socijalnom pitanju.

Sutra ti taj isti i komsija i komsinica jebu majku sto si ih prijavio imao sam takav slucaj u zgradi ko ih jebe nek se pokolju.
Za neko qurcenje pri pljacki banke samo heroj moze nastradati jer se kod nas za oruzanu pljacku dobije 2-3g zatvora a kad ljudina izade a ti ga sprijecio da ukrade 20-30k maraka onda se ladno seli u Sibir mozda te nece traziti.

Da se za oruzanu pljacku dobije stolica, dozivotna ili 100godisnja kazna manje bi bilo pljacki mozda jedna ili nijedna u BiH jer ovde nema tih para zbog kojih rizikovati zivot.
Samo kod nas mozes procitati vijest da je neko uhapsen ko je i prije 6mj. isto opljackao pumpu, kladionicu... u normalnim drzavama taj je vec osuden na ?? godina zatvora.

Sad naleti na ovu vijest jest staro oko godinu dana a mozda je i pljackas sa dobrim ponasanjem vec vani.

Citiraj:
Из суднице: За пљачку банке двије године затвора
Datum: 30.09.2009 21:00
Autor: Небојша Томашевић
БAЊA ЛУКA - Бањолучанин Младен Брковић (30) осуђен је на двије године затвора због тога што је 2. децембра прошле године са Далибором Кекићем и малољетним Дамиром Ј. опљачкао NLB Развојну банку у бањолучком насељу Лазарево из које су однијели око 50.900 марака.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2010, 17:58 
I onda kaze ne isplati se kriminal.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2010, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
zavisli li presuda od toga da li pljackasi dobrovoljno vrate pare?

gledao sam jednom neki film, navodno po istinitom dogadjaju i lik dobio tipa 8 godina, al kad se izracuna koliko je ukrao u odnosu na koliko je mogao u prosjeku da zaradi radeci neki svoj standardni posao, ispalo je da mu ostaje duplo vise para, a tih 8 godina svakako nista nije trosio :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 27 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]