[/quote]Da. Navijači nikad ne divljaju i murija ubi boga u njima kada izađu da se svete na crkvama/džamijama/spomenicima kulture/privrednim objektima nakon svakog meča koji reprezentacija za koju navijaju dobije ili izgubi.[/quote]
Какве везе имају дивљања навијача (или некога другог по улици) са пријављеним скупом? Објасни ми то леба ти. Живо ме занима.
Citiraj:
Migracije su prirodna stvar, kako one u 17. tako i one u 21. vijeku. A biće i u buduće.
Миграције јесу природна ствар али поредити миграције из 17. века и миграције данас је идиотизам, јер се ради о две потпуно различите ситуације.
Citiraj:
Umjerena desnica nije nikakav problem. Između umjerene desnice, centra i umjerene ljevice su veoma male ideološke razlike, tako da se u većini slučajeva i ne vide neke ogromne razlike nakon smjene vlasti. Problem je u ektremnoj desnici, oni mi se ne sviđaju.
Да су исте не би се делиле на десницу, центар и левицу. То као прво.
Као друго, знаш ли ти шта је уопште екстремна десница а шта (обична) десница? Појасни, чисто да видим.
Citiraj:
Porazna za koga? Da Nijemcima nisu bili potrebni i da od njih nisu vidjeli veliku korist, ne bi im ni dozvolili dolazak, a ako bi ilegalno došli, još bi ih brže vratili. Nijemci su po prirodi pedantan narod koji zna svoju matematiku i ne treba branitelje poput tebe. Ti ako ne voliš muslimane (tu ih ne dijelim po nacionalnosti, nego govorim uopšteno), ako si doživio neku traumu na velikom odmoru u školi, fino ih ne vodi kući, ne igraj klikere sa njima niti mijenjaj pokemon-sličice.
Поразна за Немце. Они сигурно нису довели 10 милиона муслимана у Немачку, већ су се исти кратко да кажемо размножили услед огромног наталитета који имају (по систему да нпр. Туркиње и Арапкиње јако ретко раде, већ буду кући нон-стоп, и рађају децу. Мужеви раде и праве децу. Врло просту филозофију имају).
Немци знају математику и сада им је јасно да су у були тоталној али шта да раде? Да побију пар милиона људи? Тешко, сад су ту где су а назад ће тешко.
Не играм кликере, не скупљам сличице, а кући водим само рибе и добре другаре на роштиљ. Шта ћу, морао сам да те разочарам.
Citiraj:
Švedska je monarhija. Po ustavu, kralj MORA biti pripadnik Švedske crkve, tako da je priča o Mustafi i Andersonu šupljak.
Na drugoj strani, ko će biti premijer, to je druga stvar. Izbore pobjeđuje onaj ko dobije većinu glasova. Hoće li to biti Mustafa ili Anderson, nevažno je. Bitno je da je najbolji za posao koji treba da radi i da se poštuju pravila igre. Zar ne?
Мој лапсус. Мислио сам на премијера.
Јако је важно да ли ће премијер Шведске бити Мустафа или Андерсон, јер као што не би било нормално да неки црнац буде премијер Србије, тако не би било нормално да Мустафа буде премијер Шведске.
ерор
Citiraj:
Kad se vec prica o Svedskoj, umjerena desnica je pobijedila u Svedskoj, ali na neciju zalost, ne zbog toga sto ti navodis, vec posve drugih stvari, dok im je imigraciona politika na 14- 15 mjestu po vaznosti... dok su oni koje pojedini likovi ovdje prizeljkuju, zahvaljujuci stavljanju "problema" imigracije, a boga mi i islama na prvo mjesto, dobili 5% glasova. To kaze statistika, a kazu da ne laze.
Миграције ће тек да дођу на ред као проблем. Ево видиш на овим изборима су добили 5% и први пут ушли у парламент. Ако буду нормално водили своју политику и ако буду довољно рекламирали свој програм на следећим изборима ићи ће сигурно у +.4
У Аустрији десница је имала прво 5-6%, па 8%, па 11%, па 17%...
Иначе, рекао бих пре за победника избора у Шведској да се ради о једној конзервативој странци (типа ЦДУ у Немачкој) која се сврстава пре у центар него у десницу (израз десни центар је благо речено, по мом мишљењу, лош).
Citiraj:
Svedska nema predsjednika, i dok je monarhije, nece ga imati, a sto se tice premijera (na kog mozda ciljas), nista nije nemoguce, kao sto danas imamo ministre crnce i arape,(a i naseg J.Selimovica su mnogi Svedi prizeljkivali na mjesto ministra kulture ), zahvaljujuci samo tome sto su ljudi ogromnom vecinom daleko od nasih balknskih atavizama i predrasuda, vec samo gledaju da imaju prave ljude na pravom mjestu.
Као што сам већ написао мислио сам на премијера. До мене. Питање: Шведска је имала министра црнца и министра Арапина?