anoniman je napisao:
Ako je to smisao,zasto su krecili diplome privatnih fakulteta i pricali protiv njih ?
A sta sa onima koji su dobili posao preko veza a nisu clanovi stranaka ?Zasto njih nisu pomenuli ?
A ko su ti sto protestvuju ?
Koje su fakultete zavrsili ?Koliko studiraju ?
Procitaj moj prethodni post na stranici 1, tamo su odgovori na ova pitanja.
АЛЕКСАНДАР je napisao:
Не може се факс завршават а пива испијат сваки дан.
Наравно да има људи који редовно уче, наравно да има и кретена професора итд.. итд.. али ја говорим о већини (а сигуран сам да их је таква већина) који само цугају, клошаре па онда кукају. .
Елем, искуство ми говори да људи који уписују приватне факултете РАДЕ и УЧЕ.
Једноставно профил људи је другачији.. Ти људи су радили већ негдје, старији су, видјели су шта је то кад те будала зајебава сваки дан на послу, и онда кад упишу тај факс дају све од себе да га заврше. Мало људи је спремно на такву жртву.
Ови са државних факсова су махом сви дошли одмах из средње школе, нису нигдје радили, још увијек немају реалне погледе на свијет, жељни су још увијек зајебавања, провода итд.. углавном, лако је док мама и тата финансирају.
Види се то иначе како сви тамо око 26-те, кад се приходи смање или скроз укину онда крену учит и дипломират.
Неки од њих се у међувремену и запосле па им онда дође из гузице у главу, што би се рекло, па крену учит.
Ha, ha, ovo si u pravu sve, osim ovo da su privatni jednako teski kao drzavni, a sa ostalim se slazem.
Citiraj:
Gde pise da su manje priznati ?
Pise svugdje. U novinama sam bezbroj puta citao kako se ponistavaju diplome tog i tog privatnog fakulteta. Na tv isto. Probaj na ulici pomenuti privatni fakultet i vecina ljudi ce ti se nasmijati. Imas o tome u podforumu "obrazovanje" pa procitaj.