banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 13:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Mar 2010, 18:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Sassy je napisao:
Cmon...O.o

to što su indivudue stoka ,treba da ispašta ostalih 99,9 % biciklista i zaljubljenika u prorodu.

Zašto ne ukinuti sva motorna vozila ako ljudi ginu na pešačkom :/

Msm nebuloza nad nebulozama,...čista idiotarija... kao i zabrana protiv šetanja pasa.

Mdaj.,.. svaki dan se vozam po Bgu de god i kuda god..i šta sad treba da dodjem tu da mi ne daju na BRDO ! ejejej

:smajlikojisekrsti:

Vuk +1
sta zna ljakso sta je velociped prije 20 godina islo je pola grada u setnju uz sehove i jos su auta isla gore i nije bilo problema

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zato je par ljudi autima i biciklima izginulo na sehovima, a masa ih je krvave glave dolazilo na maksilofacijalnu hirurgiju

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Zabrana će da se ukine :p

Videćete hehe...mnogo je retardirana..ali mnooogooooooooo :D

i daj ..nije ovaj forum neko merilo....ima ih više nego dovoljno

http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 383&ref=mf
8)

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 18:50 
zabrana a bicikle na sehove, nece sigurno, jer to su sve nadobudni klinci sto jurcaju gore, pa onih par sto se normalno voi mora ispastati, ali ih je premalo da ista promjene..
ja ne idem u grupi kao smogovac, uvijek ide nas dve, i kad debil odozgo leti bez ikakve kontole, ja ne znam uopste gdje da se sklonim, tako da te price o smogovcima, i o povredi vitalnog nacionalnog interesa ne pije vode..

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 19:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Mar 2009, 15:14
Kako se vi automobilisti odnosite na znakove o zabrani parkiranja/zaustavljanja i ogranicenjima brzine kretanja, tako cemo se i mi biciklisti odnositi na zabranu kretanja bicikala. Posteno.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 19:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
blaf77 je napisao:
Nekad su "milicioneri" izduvavali gume kad prodjes kroz gospodsku na biciklu

Супер фора :D .

А зашто не означена бициклистичка стаза на путу за Бањ брдо :toothy1: ?

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 19:07 
ogledalo je napisao:

А зашто не означена бициклистичка стаза на путу за Бањ брдо :toothy1: ?

:lol: :lol: :lol: e svasta..

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 19:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
chils je napisao:
Sassy je napisao:
Cmon...O.o

to što su indivudue stoka ,treba da ispašta ostalih 99,9 % biciklista i zaljubljenika u prorodu.

Zašto ne ukinuti sva motorna vozila ako ljudi ginu na pešačkom :/

Msm nebuloza nad nebulozama,...čista idiotarija... kao i zabrana protiv šetanja pasa.

Mdaj.,.. svaki dan se vozam po Bgu de god i kuda god..i šta sad treba da dodjem tu da mi ne daju na BRDO ! ejejej

:smajlikojisekrsti:

Vuk +1
sta zna ljakso sta je velociped prije 20 godina islo je pola grada u setnju uz sehove i jos su auta isla gore i nije bilo problema

Eh, to je bilo vrijeme...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 20:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Hertzog je napisao:
Zato je par ljudi autima i biciklima izginulo na sehovima, a masa ih je krvave glave dolazilo na maksilofacijalnu hirurgiju

Kad je neko poginuo na sehovima bilo autom bilo biciklom nemoj lupati gluposti.
I na kraju krajeva soferi i biciklisti ginu i na drugim mjestima pa se tu nestavlja znak zabrane.
Godinama se na Spomenik i Tresnjik islo autom pa nikome nije smetalo, ova nasa vlast da ima imalo mozga napravila bi neku sumsku stazu za bicikliste staze za trcanje i mnogo drugih zajebancija na onolikom brdu ali jbg kod nas u g. skupstini sjede ljudi koima je lakse napraviti 20 limeni znakova nego malo mucnuti glavom i napraviti atrakciju.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 20:37 
daj molim te komso.. pa stvarno je nerazumno ovde mijesati babe i zabe.. kao ljudi ginu i na cesti od kola.. ooo svasta.. za bicikliste potoje staze u gradu, do duse, ima ih jako malo, i meni j eto velika kritika za gradsku vlast.. ali ako je jedno takvo izletiste i staza do spomenika okarakterisana kao setaliste, imajuci u vidu veeeliki broj ljudi koji tamo pjesace, sasvim je logicno bilo zabraniti kola tamo, a nakon onih jurcanja i ludiranja dok se spustaju biciklima, a samim tim ugrozavanja toliko ljudi koji svaki dan setaju logicno je bilo i tome stati u kraj.. da su to bili sve normalni ljudi, kojih ponavljam ima ali su rijetki, ne bi do ovoga doslo..
a meni je drago zbog ove odluke jer svaki put kad se penjem pitam dokle ce ti nadobudni klinci da divljaju spustajuci se..

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 20:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Naravno da necemo mjesati babe i zabe zasto si ti vise zasticena ako te udari bicikl na putu ka spomeniku od djeteta u Seheru kojeg pokupi kamion jelte ti si krenula na izlet a on jadan kuci iz skole. Zasto se ne stavi znak zabrane za bicikliste od K4 do Rebrovackog mosta i tamo imas setaca i divljaka za guvernalom, ja sam vise da se zastiti dijete koje izlazi iz skolskog dvorisa na magistralnu cestu(skola u Seheru) od toga da se setac zastiti od klinca na biciklu.

Ovde imamo dvostruke arsine ocemo se pravimo fini i da zastitimo setace i osudimo bicikliste a zmirimo na velike probleme gdje djeca ginu ispred skole.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 20:57 
nije stvar u zastiti setaca uopste, na bilo kojem mjestu. nego da se navede da postoji mjesto namjenjeno za pjesake odnosno setace, izletiste i staze za setnju u skladu sa ambijentom, te da tu ne prolaze automobili i bicikli...

nemoj se ljutit, ali ja ovde nastupam kao neko ko se svaki vikend penje gore, a proteklih dana i svako jutro.. znaci rekreacija, brzo hodanje, lagano trcanje.. ima i onih sto idu sa djecicom da setaju, gledaju grad sa vidikovca i slicno... na stranu ja, sta onda uraditi sa tim porodicama koji idu gore s malom djecom, i kako tu djecu skloniti na vrijeme, kad je brzina kojom se biciklis spusta poprilicna, a jos su i zavoji pa ih ne stignes vidjeti na vrijeme...??

i da, ja ovde stojim na ovoj strani tog pjesaka jer sam i sama to, a ti stitis tamo neke bicikliste koji jure odozgo a da nisi ni vozac ni pjesak... mislim da ne mozemo razgovarati konkretno, vec samo teoretisati jer ne spadas ni u jednu od ove dve grupe

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 20:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Realno, kod nas omladinci i kroz Gospodsku bicikl voze ko na Tur de Frans. Pa ne zavali samarcinu.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
E, nek' su zabranili!
Ja sam jednog biciklistu morao reanimirati
kada je, nicim izazvan, naravno u punoj brzini,
pokusao da se provuce kroz one narad`aste metalne stangle,
na samom pocetku puta, sto asociraju na most...
Frajko se zaletio i glumi Hudinija.
Negdje oko 13h...
nas troje pritrcali da mu pomognemo
a lik se onesvijestio.
Zakuco se... ko namjerno...
Nije ta zabrana zbog savjesnih biciklista, to je svima jasno.
Bio bi red da naprave jednu postenu,
reprezentativnu biciklisticku stazu.
Da niko ne bude na gubitku.
A, sad svi po Nektar i...

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 21:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nije bitno u koju grupu ja spadam ali dali je ta nasa vlast nasla za shodno da nekako sa puta skloni bicikliste koju su puni adrenalina i pokusa da im napravi neku sumsku stazu i kaze mozes biciklom gore ali se vracas gurajuci isti ili kroz neku sumsku stazu ili je najjednostavnije staviti znak zabrane?

I meni nekad dode da nekome razbijem bicikl o' glavu i sad treba da podrzim zakon o zabrani vozenja istog, taj isti pjesak prelazi ulicu ispod pasarele kod Kamela ugrozavajuci svoj i moj zivot pa jel treba srusiti pasarelu zato sto 98% ljudi prolazi ispod pasarel kao sto treba zabraniti voznju bicikla niz sehove zato sto 40% budala jurca.

Problem je u nasim glavama zato sto je lakse zabraniti nego naci kompromisno rjesenje i za tebe setaca i za mene punog adrenalina i zeljnog extremne voznje bicikla.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 21:12 
kao sto rekoh.. ovde mjesamo babe i zabe. jer onda nisi temu ovako trebao nasloviti.. ako pricamo o temi i konkretnoj odluci da se yabrane bicikli na sehove onda stojim cvrsto pri svom stavu, jer ne mogu prije svake okuke moliti se bogu da me neko ne pokupi biciklom.. i pozdravljam ovu odluku jer znam da ce sad ta staza ispuniti punu svrhu staze za setnju, trcanje, rekreaciju.

isto mi je nelogicno da se vozim bicom po parku MS, zbog mene same.. tu nema mjesta uzivanju, sjeca, psi, setaci, babe dede.. ludnica, samo gledas na koga ces da naletis

a ako cemo pricati uopste o problemu staza za bicikle, onda sam opet tu. jer i ja imam bic, i imam problem gdje voziti, i imam milion kritika na gradsku vlast sto skoro da i nemamo biciklistickih staza u gradu..

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Za par godina ce zabraniti i pjesacima da se penju gore, jer, eto, ima nekih koji trce , pa se mogu saplesti o ove sto hodaju :roll: .

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 21:38 
najglasniji protiv odluke ovi sto ne kroce na sehove ni jednom u 5 godina.. :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 21:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
najglasniji protiv odluke ovi sto ne kroce na sehove ni jednom u 5 godina.. :lol:

Ti kao znas kad ko gore ide :roll:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2010, 21:46 
pa od ovih govornika, sassy sama kaze da se voza po BG, laoce je u dijaspori, tebe gore ne vidjam, jer bas sam cest gost...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]