banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 15:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Avg 2009, 23:27
"bili su najdosadniji bend kompletnog ex yu rocksa i ubjedljivo najgora grupa tamo (Koliko dobar može biti bend kad koncert započinje izjavama političara, i tako oni,kao, iskazuju nezadovoljstvo,kontam, idite pjevajte nevladinim organizacijama)"

zapanjujes me malo svojim izjavama... ne znam ni jesi li bio tamo ali nijedan bend nije izvukao vise ljudi iz satora od njih i ona sutka sto je izbila nije bas za baciti...tako da nas postedis ovakvih komentara

a sto se tebe tittytwister tice, pssssst, ako mislis da u vlastitoj drzavi ne smiju spomenuti njeno ime bez posljedica, zapitaj se kakvo je ovo drustvo

jbga, balave nacionaliste, ali nista novo :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2009, 11:57
BladeRunner je napisao:
a sto se tebe tittytwister tice, pssssst, ako mislis da u vlastitoj drzavi ne smiju spomenuti njeno ime bez posljedica, zapitaj se kakvo je ovo drustvo

Drži se ti svoje mahale...

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
tittytwister je napisao:
BladeRunner je napisao:

sta je u komsije, nadaj se i u svojoj kuci...

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pa svi mi tezimo da budemo urbani likovi i slusamo jos urbanije sranje od muzike....A sa tim ide da moramo i slusati debile koji misle da nekog zajebavaju na taj urbani nacin i da ovi koji pokusavaju da postanu urbani likovi to ne kontaju...Pa vi sad vidite, zelite li biti urbani ili ne:):):)

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2009, 11:57
Jebeš urbanluk, to je malo ljepše ime za seljakluk. Budi ti čovjek prije svega pa onda šta ti volja

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Dubioza urban bend........... :lol: :lol: :lol: :lol:
Baja Mali Knindza je urbaniji od njih.............

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Avg 2009, 23:27
tittytwister je napisao:
BladeRunner je napisao:

zahvaljujem sto si potvrdio moju zadnju recenicu

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da da, oni su olicenje urbanizma:)...a ja posto zelim da budem urban moram ih slusati:)

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ako zelis da budes urban slusaj ovo http://www.youtube.com/watch?v=3vg4rMBXLIQ
ili ovo http://www.youtube.com/watch?v=Z-yRuDzXN90

:lol: :lol: :lol:
:wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma trebo je reci Dobrovece Hercegovino! i ne bi se niko ljutio!

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cicak je napisao:
ma trebo je reci Dobrovece Hercegovino! i ne bi se niko ljutio!

Pa vjerovatno se niko ne bi ljutio al bi ih svi zblanuto gledali i sa nevjericom komentarisali na cemu su ovi likovi jebote zivot :D :D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 17:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Avg 2007, 17:01
Shabban je napisao:

pametno vam covjek govori :D :D

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 18:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Shabban je napisao:

Za ovo treba biti i mlad i urban:)

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 18:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jun 2008, 18:37
Oko kakvih se kod nas ljudi gluposti prepiru i zamaraju, oko naziva i imena. Kao da nemaju pametnijih i korisnijih stvari pa su imena, simboli i nazivi nesto najbitnije. To pokazuje koliko smo josh primitivni i zasto ne napredujemo, a sa ovakvim glupostima kao prioritetima i necemo.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 18:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

wilderness je napisao:
Oko kakvih se kod nas ljudi gluposti prepiru i zamaraju, oko naziva i imena. Kao da nemaju pametnijih i korisnijih stvari pa su imena, simboli i nazivi nesto najbitnije. To pokazuje koliko smo josh primitivni i zasto ne napredujemo, a sa ovakvim glupostima kao prioritetima i necemo.

To ti je normalno ako je neko izgubio porodicu radi tog imena, simbola i naziva, jer kakvo bi to bilo postovanje prema poginulima i ranjenima ako bi se tek tako sve zaboravilo.....

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 18:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jun 2008, 18:37
skeva je napisao:

To ti je normalno ako je neko izgubio porodicu radi tog imena, simbola i naziva, jer kakvo bi to bilo postovanje prema poginulima i ranjenima ako bi se tek tako sve zaboravilo.....

Problem je sto se uvijek bune oni koji nemaju veze ni sa ratom ni sa stradanjem ni sa nicim nego su puni sile i mrznje. Drugo, i da jeste tako, ne mozemo unedogled da mrzimo i da se tucemo, mora se jednom stati jer to ne vodi nikuda, vodi jedino u vise zrtava i stradanja. Kad bi svako iz drugog svjetskog rata pominjao Nijemce ili Japance i oni njih gdje bi Nijemci ili Japanci bili danas. Vjerovatno gdje i mi jer bi vodili poslije 2 sv rata jos ratova. Ali su bili razumni i oprostili jedni drugima. Amerikanci su bacili nuklearnu bombu na Japance, Nijemci poubijali milione ljudi svih nacija, ali jednom se mora stati inace vracanje u proslost samo produbljuje neprijateljstva i stvara nove zrtve i sukobe.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 18:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
tittytwister je napisao:
Besparica, nije trebalo, neka su oni nacionalisti (šovinisti-provokatori)i kakvi su da su, kamenom nećemo riješiti ništa, ovako ispali smo primitivci u najmanju ruku. Kažem ti, trebalo 10 čestitih momaka kao sa tvog avatara da odvedu ih malo do šume i popričaju prijateljski sa njima...

Ma nije greska u kamenu. Greska je sto su ih zvali na festival. Mislim, koji su oni k... da ih zovu, cija je to ideja bila uopste? Ne treba sa tim degenima imati nista.

A za njih ne treba zvati ovakve momke sa mog avatara. Ne bi mogao od sramote da zovem Rutten-a na ove pi.kice. :D Mislim da bi im ja bio dovoljan.8) Znam ja taj tip ljudi. To su male razmazene droljice koje misle da su uvjek u pravu samo ako se zakidaju i galame.

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
tittytwister je napisao:
Mene interesuje zašto organizatori ne skrenu pažnju učesnicima da je ovo RS ako već im smeta

Prejak ti je prijedlog, znaci kampanja sledece godine uputstvo svima, ne bojte se za svoju sigurnost, festival je savrseno siguran, ali imajte na umu da vam se slucajno ne otme iz usta da ste iz BiH ili da svojim ponasanjem ili nacinom hoda ne odate da ste iz BiH. Inace bi mogli dobiti kamen u glavu.
Tj ako ex yu rocks uopste bude sledece godine u Krupi u sta sumnjam.

dzontra je napisao:
U potpunosti podržavam ovo gađanje kamenom

Podrzavas li i recimo i linc i kamenovanje svakoga ko u federaciji izgovori da je iz Reepublike Srpske?

vb87 je napisao:
Ovdje ce biti normalna situacija kada svi shvate ove dvije realnosti. U medjuvremenu cemo se gadjati kamenjem.

Da, to me podsjeti na Lorda Valdermora cije ime niko ne smije izgovoriti. Osim dva lika naravno
:D Mislim, kakav je ovdje strah od imena? Jedno je realnost, drugo je realnost. Ostalo je pisanje uz vjetar.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@goci :cheers:

Vrh

PostPoslato: 02 Avg 2009, 18:39 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
wilderness je napisao:
skeva je napisao:

Problem je sto se uvijek bune oni koji nemaju veze ni sa ratom ni sa stradanjem ni sa nicim nego su puni sile i mrznje. Drugo, i da jeste tako, ne mozemo unedogled da mrzimo i da se tucemo, mora se jednom stati jer to ne vodi nikuda, vodi jedino u vise zrtava i stradanja. Kad bi svako iz drugog svjetskog rata pominjao Nijemce ili Japance i oni njih gdje bi Nijemci ili Japanci bili danas. Vjerovatno gdje i mi jer bi vodili poslije 2 sv rata jos ratova. Ali su bili razumni i oprostili jedni drugima. Amerikanci su bacili nuklearnu bombu na Japance, Nijemci poubijali milione ljudi svih nacija, ali jednom se mora stati inace vracanje u proslost samo produbljuje neprijateljstva i stvara nove zrtve i sukobe.

Да само што постоји једна битна разлика, они не морају живјети и не живе у истој држави заједно једни са другима, а ми и након све мржње и свих ратова увјек завршимо у истој.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]