filozof sa vrbasa je napisao:
Jaka ti dijaspora.
Policija mu je htjela dati jednu vaspitno-popravnu, jer se uskurčio misleći da mu je ovo Danska i da će dobiti jedno maženje po jajima.
Kada se mali pohvalio da ima dansko državljanstvo, pustili su ga jer nisu htjeli međunarodni incident zbog slučaja koji se desio u zabitima Banjaluke.
Slučaj zatvoren i svi srećni.
Banjalucki_Behar je napisao:
Vuk_samotnjak je napisao:
Ova se dijaspora previše uskurčila. Ja bih ga E U Pizdu Materinu poslao.
Pa dobro sarajlija,,,sta se tu bunis za Dijasposru kad si ti Sarajevska dijaspora,,,a ova banjalucka je za razliku od tebe ovdje rodena......
Druga stvar,policija nije privela narkomana koji udario djevojku,a htjela je momka koji se bunio radi toga,i kakva je to policija kada te pusti cim sazna da posjedujes drugo drzavljanstvo......
Jaka ti dijaspora.
Policija mu je htjela dati jednu vaspitno-popravnu, jer se uskurčio misleći da mu je ovo Danska i da će dobiti jedno maženje po jajima.
Kada se mali pohvalio da ima dansko državljanstvo, pustili su ga jer nisu htjeli međunarodni incident zbog slučaja koji se desio u zabitima Banjaluke.
Slučaj zatvoren i svi srećni.
Pa dobro Ba Sarajlice,,,pa vasa Sarajevska dijaspora BA je mnogo jaca,,,to ti moram filozofe BA sa Miljacke priznati.....
Sto se tice policije,sada se danska ambasada ukljucila u to sve,a juce mi je kolega iz Vrbanje ispricao da taj policajac sto je privodio danca suspendovan.......Eto vidis decko policajac htio ispasti frajer,,,a zajanice izgleda posao......A inace ovi nasi policajci su jako inteligentni..........
Sto se tice zabiti po Banjaluci,,,bolje bi ti bilo da komenrises zabiti tvoga Sarajeva..npr Buca Potok,,,,Harsnica,,,,Vlakovo itd,,,to je tvoj zavicaj,,,a ovo je moj sarajlice BA..................
Vozdra Ba