wolfsburg_rapsodija je napisao:
Mislio sam radi istine najvise.Sta ja znam,istina nije losa.
istina je da su muslimani i hrvati preglasali srbe kao konstutivni narod, prekrsili ustav i temeljno medjunarodno pravo- napravili secesiju bez saglasnosti
istina je da su se za rat spremili prije srba sa patriotskom ligom i zelenim beretkama
istina je da je celo ubio starog svata na srpskoj svadbi kako bi krvavi pir poceo a na nagovor fundamentalista
istina je da su zlocini u sjekovcu napravljeni prije nego je rat u bih fakticki i poceo
istina je da sam se vracajuci iz beograda u februaru 92 cudio zbog cega nekakve straze hrvata i muslimana hodaju po derventi i zbog cega onoliki rovovi i transei oko dervente i bjelog brda
istina je da su lesevi iz cjele bosne dovlaceni u srebrenicu, pa cak i oni umrli prirodnom smrcu ( ne osporavam da je bilo i likvidiranih, no nista vise nego sto je naser sa svojom stokom pobio srba po okolnim selima)
istina je da je alija napisao islamsku deklaraciju jos osamdesetih, iznjeo program i mastao o islamskoj dzamahiriji
istina je da su srbe po sarajevu likvidirali kao glinene golubove a zatim ukopavali na duplu dubinu , ispod sehita i gradjana sarajeva, npr. na groblju lav
istina je da gotovo ne osta srbin u dolini neretve i rijeke bosne. ko nije pobjegao na vrijeme, bio je mucen, silovan i likvidiran
istina je da je tzv. zajednicka armija bih urlala tekbir i alahuegber, odsjecala glave srbima i bila puna mudzahedina
istina je je alija potpisao vens owenov plan, prenocio i predomislio se
istina je da su zajedno sa hrvatima DOBILI MEDIJSKI RAT ALI RAT ISTINE NECETE DOBITI NIKADA
istina je da mozete dobiti bosnu do jajca