banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 23:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jun 2009, 08:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2009, 07:56
Situacija je ˝ozbiljna˝, samo da ovi iz federacije uhvate Ratka, smijene Dodika, ukinu RS, Srbija plati ratne odstete (i Hrvatska naravno) i bice posla i penzija u federaciji kao u prici, a ovi kvazi novinarcici sluze samo da skrenu paznju s drugih zivotnih problema

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 08:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Vidiš ti to! Ko bi rekao da Mladić je uveo vize Srbima... Baš je moćan! :lol:

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 09:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

boky je napisao:
Situacija je ˝ozbiljna˝, samo da ovi iz federacije uhvate Ratka, smijene Dodika, ukinu RS, Srbija plati ratne odstete (i Hrvatska naravno) i bice posla i penzija u federaciji kao u prici, a ovi kvazi novinarcici sluze samo da skrenu paznju s drugih zivotnih problema

Sud je presudio, ajde išti od Hrvatske pare (tu bar imaš dokaze da su izvršili agresiju na BiH) možda i dobijete :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 09:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cekaj malo, da lis am ja to cuo da je FTV i 60 minuta cenzurisana, odnosno da se ne moze gledati, u Banja Luci???? Pa nije ni cestito krenuo sa emisijom, a vec je odvalio laz :D

Sto se snimaka tice, sta su ocekivali? Da je na Marsu mozda? Doduse, od kada su snimci imao je dovoljno vremena da skokne do gore...

A realno, cemu objavljivanje ovih budjavih snimaka u nekakvom vanrednom terminu?

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 09:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
HeAd je napisao:
pravo da ti kazem mnogi pate i u Srbiji i u BiH sto moraju da cekaju Vize u redovima, a to im je uveliko doprinjeo djeneral mladjo...a da ne govorim dalje o razvoju drzave koliko je usporio sa ekonomskog aspekta....

Da, slazem se sa ovim. Kad je nevine vojnike trebalo slati u rat bio je heroj, a sad kad je njegovo dupe u pitanju ispario mu je patriotizam pa se krije i bjezi.

vb87 je napisao:
Ratko ima 66 godina. Ne znam kakva su tvoja ocekivanja za jednog starca? Prosla su vremena dizanja tegova. :D

Pa i Arnold Svarceneger ima 62 godine pa izgleda dobro iako je odavno prestao dizati tegove :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Si siguran za Arnija? :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 09:46 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2009, 07:56
socialbug je napisao:
boky je napisao:

Sud je presudio, ajde išti od Hrvatske pare (tu bar imaš dokaze da su izvršili agresiju na BiH) možda i dobijete :lol:

˝ozbiljna˝ je bila pod navodnim znacima:-)

Snimak iz 2008. Mladic se grudva sa zenom i cerkom, a na pocetku emisije je snimak sa cerkine sahrane (1994.) godina

Bakire, Bakire, sta je samo pozadina ovog tvog ˝novinarstva˝?

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 09:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 21:25
HeAd je napisao:
vb87 je napisao:
Ja niti patim za njim, niti patim zbog njega! Pisi u SVOJE ime!

pravo da ti kazem mnogi pate i u Srbiji i u BiH sto moraju da cekaju Vize u redovima, a to im je uveliko doprinjeo djeneral mladjo...a da ne govorim dalje o razvoju drzave koliko je usporio sa ekonomskog aspekta....

Sad pogotovo nema nista od ukidanja viza za Srbiju.
Mislim da je ovo sve zbog potjernica sto je Srbija poslala interpolu i koje su pale.Mozda i ima istine u Komsicevoj da je Srbija povukla djavola za rep.
Druga varijanta je da je Ratko vec dobro bolestan i da treba ljekarsku njegu koju ce dobiti u Hagu a Srbija dobiti jos koji poen.
Prodat ce ga garant kao i Radovan K.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 10:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

antik je napisao:
Sad pogotovo nema nista od ukidanja viza za Srbiju.
Mislim da je ovo sve zbog potjernica sto je Srbija poslala interpolu i koje su pale.Mozda i ima istine u Komsicevoj da je Srbija povukla djavola za rep.

Druga varijanta je da je Ratko vec dobro bolestan i da treba ljekarsku njegu koju ce dobiti u Hagu a Srbija dobiti jos koji poen.
Prodat ce ga garant kao i Radovan K.

Ovo prvo nema veze s mozgom! Komšić i nije reprezent Hrvatskog naroda u BiH, Bošnjaci su ga poturili Hrvatima, tako da je taj čovjek je najblaže rečeno glup!

Mladića prodati, baš me nasmija od srca hahah...Hrvati su prodali Gotivnu pa šta su dobili? -Ništa! Kada je Karadžić tj.Dabić uhapšen cijelo vrijeme MZ i HT su urlali dajte Mladića, dajte Mladića, a onda vjerovatno neko pametan iz obavještajne službe Srbije zapitao se hoćete Mladića? Evo Vam Karadžić to je ionako Vaš čovjek pa se razračunavajte...

Boky nisam dobro pročitao tvoj post, izvini.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 11:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 21:25
Gdje je Dodik?

Iako je prema poslovniku o radu NSRS-a premijer RS-a Milorad Dodik bio obavezan da se pojavi na skupštinskom zasjedanju, jer je shodno poslovniku o radu Parlamenta trebao da u okviru poslaničkog časa odgovara na njihova pitanja, premijeru nije bilo ni traga ni glasa.

Tako se po skupštinskim kuloarima moglo čuti čak i da je entitetski premijer jutros avionom Vlade napustio RS.

------------
--------------------
Nesto se desava cudno.Nije valjda da ce nas i on iznevjeriti i nagariti sa parama.
Zasto nam ne javljaju i informisu nas koliko je ozbiljna situacija sa istragom o lopovluku ?

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 11:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
antik je napisao:

Znao sam da si secijas, njuh me rijetko vara! :wink:
Logika ti je na nivou prosjecnog forumasa na saraj forumu. :D

@vim

Potrazi sadasnje Arnijeve slike i vidjeces koliko se otromboljio. :D

Moram jos nesto da dodam.
Vim, to za Mladica se ne bih slozio. Znam da je bio poprilicno omiljen medju vojnicima bas zbog toga sto je dosta vremena provodio na prvoj liniji za razliku od mnogih drugih oficira. Ne bih rekao da je on izvlacio guzicu a druge gurao u borbu.
Druga stvar je sto je nesto u njemu puklo i sto je uradio ono sranje u Srebrenici. Da li zbog smrti cerke i eventualne psihicke rastrojenosti, da li zbog zelje za osvetom za ubijene Srbe u okolnim selima itd.? Ko ce ga znati, opravdanja za njega nema. Donekle mogu da razumijem vojnike koji su ubijali iz osvete, ali on je trebao biti svjestan posljedica jer je medju Naserovom bagrom bilo i civila.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 13:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Како појединци овде лупетају то је за златну медаљу.
Прво, ти снимци су заплењени у кући РМ још у марту ове године и послани за Хаг (одатле их је вероватно неко продао ФТВ, е том неком желим све најгоре у животу, спору и болну смрт).
Друго, снимци су стари сигурно 7-8 година (види се квалитет снимака). Колико ови из ФТВ лажу то је чудо једно. Узмимо нпр. последњи снимак који су представили као најсвежији и вероватно од ове зиме. Квалитет снимка је исти као и они од раније (то значи иста камера као пре 7-8 година). Затим Младић има штап то су повезали са можданим ударом. Ако погледамо претходни снимак (где он и жена седе) Малдић исто има штап и ту се збијају неке шаље на фору даљенски и сл.

Колико су јадни ови из федерације показују и они прикази сахране а и за госта су довели потурченог Комшића. Бедније не може.

Ђенералу хвала за све и надам се да га никада неће ухватити!

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 13:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2009, 22:01
urbana_extravaganca je napisao:
Како појединци овде лупетају то је за златну медаљу.
Прво, ти снимци су заплењени у кући РМ још у марту ове године и послани за Хаг (одатле их је вероватно неко продао ФТВ, е том неком желим све најгоре у животу, спору и болну смрт).

Баш им хвала, одавно нисам видио свог команданта.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 14:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 00:00
Ђенерале наш, хвала Вам за све. Нека Вас Бог чува!

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 14:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
vb87 je napisao:
@vim

Ima na "Zabavi (tema nekad i sad)" ja postavio :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 15:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
HeAd je napisao:

A ovi Bosanci putuju li putuju,oni uopste ne cekaju vize u redovima :roll: Koliko je Srbija isporucila svojih ljudi Hagu?I sta je dobila od toga,dobila je to da se zlocinci popur Nasera,Haradinaja i ostalih fundamentalista slobodno sepure dok nasi ljudi trunu u Hagu i ostalim vukojebinama.Zato se varate ako mislite da bi Srbija procvetala ukoli bi Djeneral ne daj boze bio uhvacen,onda bi sledila neka nova ucena.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 15:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Snimci Mladića su od pre 2002.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=365329

Jos jedan neuspeo pokusaj Sarajevskih đilkoša

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 16:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Vuk_samotnjak je napisao:
vb87 je napisao:
@vim

Ima na "Zabavi (tema nekad i sad)" ja postavio :D

Zaboravih da sam ih bas tamo vidio. :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 22:10 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
covjek je bio 2 ili 3 puta ranjavan i sad kao on izvlacio guzicu...a j...... te zivote... vime stvarno ti ponekad nije dobro, bez ljutnje... znam iz pouzdanih izvora da je Mladic stavljao oficire guzonje u puh i pricao im pricu da samo idu u posjetu, da bi dolaskom do linije samo produzio prema muslimanima, a ovi ofircici sa njim su plakali....i totalno je drugacija slika medju narodom kad je u pitanju Raso i Mladic...eh da vec je spomenuto da su slike stare...glupa Sarajevska propaganda.

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Nije propaganda zato sto sam bio mladi vojnik od 19 godina u to vrijeme i znam. Kad bi Mladic dolazio svi su drhtali jer su se bojali jer su znali da mu je hobi da salje vojnike na neprijateljske cijevi sve pod izlikom patriotizma i slicnih gluposti. Ja ne kazem da i on nije isao, isao je jer je bio budala, i svako ima pravo da rizikuje svoj zivot za svoje ideale ali nema pravo tudji.
Znam kad se cuje helikopter da dolazi Mladic da se svi useru jer ce ih slati direktno na cijevi. Eto sta je on radio svojim vojnicima, a onda mogu zamisliti neprijateljskim. Naravno, vole ga oni vojnici kojima je ispran mozak laznim idealima i obecanjima za koja su se pametni ljudi mogli uvjeriti da su glupost kad su ti "patrioti" prodali zapadni dio i svoj narod ostavili na milost neprijateljima. I sad ja treba da kazem za takav olos da je u pravu.
Iznenadio si me spavac, znam te kao religioznog i postenog, nisam znao da branis ovakav olos.

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]